Προς το περιεχόμενο

[tablet]APPLE iPad Mini Retina Wi-Fi @ germanos 179€ & 235€[τελος]

dobro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους,

Τηλεφώνησα σήμερα ξανά για τις θήκες και μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και όταν θα τους ενημερώσει η αποθήκη θα μας ενημερώσουν και εμάς αντίστοιχα. Την Πεμπτη μου είχαν πει ότι θα φύγουν από αυτούς προς το κατάστημα ή την Παρασκευή ή σήμερα και τώρα λένε δεν έχουν απόθεμα. Μου φαίνεται μας κοροϊδεύουν δεν βλέπω να παίρνουμε θήκες παιδιά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγώ το έστειλα πίσω, μιας και ήταν DOA, και περιμένω να δω τί θα μου δώσουν τώρα. ελπίζω να είναι large και να στείλουν κανα πιο καινούριο ipad 

@vtag Δεν έχει σημασία τί γράφει το κουτί. καλύπτεσαι με βάση την ημερομηνία της απόδειξης

Έχουν παρά πολυ μεγάλο απόθεμα έμαθα εγω απο κατάστημα... Δεν γνωρίζω τον λόγο που δεν συνεχίστηκε όμως στο eshop τους η προσφορά. Όσον αφορά εσάς που θα πάρετε doa το ιδιο μοντέλο θα σας δώσουν σφραγισμένο μιας και έχουν απόθεμα όπως ειπα.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους,

Τηλεφώνησα σήμερα ξανά για τις θήκες και μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και όταν θα τους ενημερώσει η αποθήκη θα μας ενημερώσουν και εμάς αντίστοιχα. Την Πεμπτη μου είχαν πει ότι θα φύγουν από αυτούς προς το κατάστημα ή την Παρασκευή ή σήμερα και τώρα λένε δεν έχουν απόθεμα. Μου φαίνεται μας κοροϊδεύουν δεν βλέπω να παίρνουμε θήκες παιδιά...

Μακαρι να παρεις 70ευρω πιστωτικο.

Μακαρι να παρεις 70ευρω πιστωτικο.

Καλά άμα ήταν πιστωτικό θα το χαίρομουν, γιατί έχω πάρει 2 άρα 140€, θα χτύπαγα το 7, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν πιστωτικό εφόσον δεν αναγράφεται η θήκη ούτε στην απόδειξη αγοράς. Το πιο πιθανό να μη δώσουν τίποτα...

Μίλησα εγω σημερα και δεν παίρνει κανεις τίποτα απο την στιγμή που δεν έχει χτυπηθεί μαζι με το ταμπλέτ στην απόδειξη. Too good too be true. Το ταμπλετ όμως στα 179€ ήταν λουκούμι μαζι με την θήκη ήταν εξωπραγματικό.

Μίλησα εγω σημερα και δεν παίρνει κανεις τίποτα απο την στιγμή που δεν έχει χτυπηθεί μαζι με το ταμπλέτ στην απόδειξη. Too good too be true. Το ταμπλετ όμως στα 179€ ήταν λουκούμι μαζι με την θήκη ήταν εξωπραγματικό.

Ναι τι ωρα....Για να τους ελεγες οτι ειχες φωτογραφια που αναφερει και την θηκη μαζι με το tablet να δεις πως θα μασαγαν τα δοντια τους.Αντε γιατι η περιπτωση του Γερμανου πια εχει καταντησει ανεκδοτο διαρκειας.

Ναι τι ωρα....Για να τους ελεγες οτι ειχες φωτογραφια που αναφερει και την θηκη μαζι με το tablet να δεις πως θα μασαγαν τα δοντια τους.Αντε γιατι η περιπτωση του Γερμανου πια εχει καταντησει ανεκδοτο διαρκειας.

Εμένα δεν τολμάνε να μου αναφέρουν οτι δεν θα πάρω γιατί έχω τη φωτογραφία και τους το αναφέρω όταν παίρνω κάθε φορά. Αν μου πουν οτι δεν δίνουν κλπ γιατί δεν έχει χτυπηθεί στο τιμολόγιο θα τους αναφέρω για το συνήγορο του καταναλωτή για να δούμε αν θα τις φέρουν ή όχι. Άσε που έχουν ηχογραφημένες τις συνομιλίες στις οποίες με διαβεβαιώνουν ότι θα πάρω τις θήκες μέσα στην εβδομάδα, γιατί έκανα το εξής, πήρα το πρώτο το 16αρι και το δεύτερο 32 δεν το παραλάμβανα και παίρνω και τους λέω δεν πρόκειται να παραλάβω αν δεν ξεκαθαρίσετε τι θα γίνει με τις θήκες και μου λέει στο τηλέφωνο να παραλάβετε και θα σας στείλουμε άμεσα τις θήκες είναι δικό μας λάθος και θα διεκπαιρεωθεί. 

Εγω παρέλαβα απο κατάστημα το ταμπλετ χωρις θήκη. δεν είχα κανει κάποια κράτηση μέσω eshop. Δευτερη φορα κάλεσα τα κεντρικά του Γερμανού και αρνούνται κατηγορηματικά ακόμη και με το screenshot να δώσουν την θήκη με πρόσχημα οτι δεν το πήρα μέσω eshop. Μου λένε να μιλήσω με το κατάστημα. Το κατάστημα λεει δεν έχει απόθεμα και αν φέρει δεν μπορεί να το δικαιολογήσει ως δώρο. Ρώτησα στα κεντρικά σημερα όμως αν όντως παραλάβει(το κατάστημα) μπορεί να δικαιολογήσει ως δώρο μετα; Και μου είπαν ναι! Δεν βγάζω άκρη προσωπικά... Εάν έχει κανεις νέα με τις θήκες ας πει.

Εγω παρέλαβα απο κατάστημα το ταμπλετ χωρις θήκη. δεν είχα κανει κάποια κράτηση μέσω eshop. Δευτερη φορα κάλεσα τα κεντρικά του Γερμανού και αρνούνται κατηγορηματικά ακόμη και με το screenshot να δώσουν την θήκη με πρόσχημα οτι δεν το πήρα μέσω eshop. 

Γυρευοντας το παει ο Γερμανος να φαει κανενα προστιμο με λαλακιες οπως η παραπανω.

Τι παει να πει δεν ειχε κανει κρατηση μεσω eshop?Αναφερει πουθενα οτι η θηκη δινώταν δωρεαν μονο με κρατηση ηλεκτρονικα?

Να σου στειλουν που το ελεγε αυτο για αγορα μεσω eshop αλλιως λενε τριχες κατσαρες.

Γυρευοντας το παει ο Γερμανος να φαει κανενα προστιμο με λαλακιες οπως η παραπανω.

Τι παει να πει δεν ειχε κανει κρατηση μεσω eshop?Αναφερει πουθενα οτι η θηκη δινώταν δωρεαν μονο με κρατηση ηλεκτρονικα?

Να σου στειλουν που το ελεγε αυτο για αγορα μεσω eshop αλλιως λενε τριχες κατσαρες.

Ακριβώς αυτο! Αλλα 2 τηλ εκανα στο κατάστημα και κεντρικά ξανά τα ίδια άκρη δεν βγάζω δεν θα ασχοληθώ άλλο.. Με κάθε τηλεφώνημα βρίσκουν νέα δικαιολογία. Μου είπαν οτι γίνεται να κόψουν μηδενική απόδειξη το λεω στο κατάστημα το αρνείται και μου λεει κιόλας πως εκτός απο αυτα πέρασε η προσφορά ήταν μεχρι τις 31... Κρίμα και ήταν ωραια θήκη...

Ακριβώς αυτο! Αλλα 2 τηλ εκανα στο κατάστημα και κεντρικά ξανά τα ίδια άκρη δεν βγάζω δεν θα ασχοληθώ άλλο.. Με κάθε τηλεφώνημα βρίσκουν νέα δικαιολογία. Μου είπαν οτι γίνεται να κόψουν μηδενική απόδειξη το λεω στο κατάστημα το αρνείται και μου λεει κιόλας πως εκτός απο αυτα πέρασε η προσφορά ήταν μεχρι τις 31... Κρίμα και ήταν ωραια θήκη...

Καλησπέρα.

Έχεις μιλήσει με τον συνήγορο του καταναλωτή? Αυτή η περίπτωση είναι ακριβώς γι αυτούς. Διαφήμισαν κάτι που στην τελική δεν έδωσαν. Εμένα ας πούμε μπορεί να μην με ενδιέφερε το τάμπλετ μόνο του και αν δεν έβλεπα την θήκη να μην το έπαιρνα.

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, προτείνω να μιλήσεις άλλη μια τελευταία φορά με τα κεντρικά του Γερμανού απειλώντας τους ξεκάθαρα ότι θα κινηθείς νομικά, και αν δεν συγκινηθούν, ένα τηλέφωνο στον συνήγορο του καταναλωτή και θα σε καθοδηγήσουν οι άνθρωποι για το τι πρέπει να κάνεις. Έτσι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι την θήκη θα την πάρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...