vtag Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά στο κατάστημα της Πάτρας έχει διαθέσιμα κομμάτια όποιος ενδιαφέρεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 μολις μιλησα μαζι τους και ειπαν πως το 379 ηταν μαζι με την εκπτωση 100€ διοτι δεν λειτουργουσε σωστα, ομως καποιοι προλαβαν αλλα 100€ εκπτωση οταν μπηκε στο καλαθι... To μαύρο 32ρι που είναι διαθέσιμο, όντως έχει 479 και αν το βάλεις στο καλάθι λέει τα παρακάτω! APPLE iPad Mini 4 Wi-Fi 32GB Γκρι Λεπτή και ελαφριά σχεδίαση Οθόνη 7.9'' και iSight κάμερα 8.0MP Eπεξεργαστής Α8 αρχιτεκτονικής 64 bit Λειτουργικό iOS 9 και δυνατές εφαρμογές Η προσφορά των -100€ ισχύει για τα 32GB & υπολογίζεται στο καλάθι Ισχύει για παραγγελίες έως 31/12/2016. Το περίεργο είναι πως αν συνεχίσεις για αγορά δεν παίρνει το -100 ευρώ και μένα στα 479! Έχουν μπλοκάρει λίγο εκεί στο site μου φαίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtag Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις παρέλαβα από κατάστημα, ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Δεν μπόρεσα να πάρω το 10% μέσω κάρτας Eurobank γιατί λέει είχα επιλέξει τρόπο πληρωμής μετρητά. Δεν το συνέχισα μέρες που είναι. Τώρα το αναβαθμίζω στο ios 10, αν δω ότι τρώει σκαλώματα θα το διώξω. Επίσης πήρα τηλέφωνο να διαμαρτυρηθώ για τη θήκη και κουμπάρε είπαν πως όντως υπάρχει πρόβλημα και ότι μόλις βρεθούν θα μου τη στείλουν.Εμενα μου είπαν πως η θήκη έχει εξαντληθεί και πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι αυτό και πως εάν έρθουν από τον καινούργιο χρόνο δεν γίνεται να σταλούν επειδή δεν έχει κοπεί στο τιμολόγιο! Τι προτείνεις/τε να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά στο κατάστημα της Πάτρας έχει διαθέσιμα κομμάτια όποιος ενδιαφέρεται!Ποιο κατάστημα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε εμένα μου το βάζει στο καλάθι με την έκπτωση. 479€ μένει. ΥΓ κάθε φορά που ανοίγει θέμα με προσφορά του γερμανού ,θα φτάσει 100 σελίδες,χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temitis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αν είναι κάποιος που έχει πάρει πάνω από 1 και δεν το θέλει ( :-P ) ας στείλει ένα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borealisnor Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αν είναι κάποιος που έχει πάρει πάνω από 1 και δεν το θέλει ( :-P ) ας στείλει ένα pm αν ειναι κάποιος που εχει πανω απο 1 τον παντρευομαι! -ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ περα απο την πλακα πολυ σιωπη σε αυτο το τοπικ ουτε μια δωροεπιταγη ακομη; τις θηκες θα τις φανε λετε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα μου είπαν πως η θήκη έχει εξαντληθεί και πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι αυτό και πως εάν έρθουν από τον καινούργιο χρόνο δεν γίνεται να σταλούν επειδή δεν έχει κοπεί στο τιμολόγιο! Τι προτείνεις/τε να κάνω? Ζητησε την αξια της θηκης να σου επιστραφει ως πιστωτικο ή δωροεπιταγες. Αν σου αρχισουν τα κινεζικα πες οτι δεν ειναι προβλημα σου που πουλησανε παραπανω tablet χωρις να εχουν διαθεσιμες θηκες,και σιγουρα αυτο δεν ειναι και νομιμο φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpetro Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 παιδια οποιος αλλαξε γνωμη και δε θελε το ipad, με ενδιαφερει ας στειλει ενα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 παιδια οποιος αλλαξε γνωμη και δε θελε το ipad, με ενδιαφερει ας στειλει ενα pm Αυτο που αυτοι που προλαβαν την προσφορα προσπαθουν να βγαλουν ακρη και εχουμε και τους ''εξυπνους'' να πεταγονται με post οπως το παραπανω,τελειως διαχρονικο ρε γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
downhill Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 @downhill Σε service της apple να το πας. Κι εγώ βρήκα σήμερα ενα service απο εδώ https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=1&lat=37.9990717&lon=23.8187078&address=15341&carrier=Cosmote και πήγα και μου αλλάξανε το pinaki (απο το προγραμμα αντικατάστασης). Καλή χρονιά! Το πήγα στο σέρβις της apple και μου είπαν ότι έχει φουσκώσει η μπαταρία και καλύτερα να επικοινωνήσω με Γερμανό για να μου το αλλάξουν με συσκευασμένο και όχι με εργοστασιακό. Εντωμεταξύ έβαλε το σειριακό αριθμό στο σύστημα και του έβγαλε ότι το ipad αυτό έχει μόνο 30 μέρες εγγύηση ακόμα.. Όταν το είχα ξεπακετάρει είχα δεί ένα χνούδι μέσα από τη ζελατίνα που μου έκανε εντύπωση. Λέτε να πουλάει refurbished πράγματα ο Γερμανός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά! Το πήγα στο σέρβις της apple και μου είπαν ότι έχει φουσκώσει η μπαταρία και καλύτερα να επικοινωνήσω με Γερμανό για να μου το αλλάξουν με συσκευασμένο και όχι με εργοστασιακό. Εντωμεταξύ έβαλε το σειριακό αριθμό στο σύστημα και του έβγαλε ότι το ipad αυτό έχει μόνο 30 μέρες εγγύηση ακόμα.. Όταν το είχα ξεπακετάρει είχα δεί ένα χνούδι μέσα από τη ζελατίνα που μου έκανε εντύπωση. Λέτε να πουλάει refurbished πράγματα ο Γερμανός? Φυσικά και πουλάει... https://www.germanos.gr/category/refurbished/cat640002/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αυτα που πουλαει ομως τα λεει οτι ειναι. Αμα το ipad ειναι refurbished ειναι για πολλες κλωτσιες!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos83b Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 @downhill Αμφιβάλω πολύ οτι σου δώσανε refurbished σφραγισμένο. Σχετικά με το να επιστρέψεις το Ipad στο γερμανό, απότι διαβάζω απο εδώ https://www.germanos.gr/useful/oroi_xrisis_eshop/ , έχεις 3 εργάσιμες απο την ημερομηνία αγοράς για DoA επιστροφή. Εγω μάλλον θα τους έλεγα στο service να το αναλάβουν αυτοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Πάντως και στο δικό μου το βάζω σε αυτό το site: https://checkcoverage.apple.com/gr/el/;jsessionid=JvrkYq2bG4WGwHhyGt7bLqT9RXcv2rDJrThnGTLk1cvvcGNdRXhm!139280331μου βγάζει το μοντέλο αλλαου λέει πείτε μας πότε ακριβώς το αγοράσατε, το κουτί γράφει πάντως από πίσω 2013! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα