pdim16 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μαύρο ναι. Δεν πάνε καλά στο γερμανο. Αν δεν αντιπροτείνουν κάτι θα φάνε καταγγελία. οι άλλοι που φάγατε ακύρωση πως θα το αντιμετωπίσετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
downhill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 η μπαταρία είναι ψόφια και δεν ανάβει. δείχνει το logo της apple για 4 δευτερόλεπτα και μετά σβήνει και πάλι το ίδιο... το έχω στο φορτιστή κανα μισάωρο αλλά δε βλέπω προκοπή. ποιος ξέρει πόσο καιρό θα το είχαν στην αποθήκη ! το έβαλα να φορτίσει σε recovery mode, μπας και έρθει στα ίσια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 η μπαταρία είναι ψόφια και δεν ανάβει. δείχνει το logo της apple για 4 δευτερόλεπτα και μετά σβήνει και πάλι το ίδιο... το έχω στο φορτιστή κανα μισάωρο αλλά δε βλέπω προκοπή. ποιος ξέρει πόσο καιρό θα το είχαν στην αποθήκη ! το έβαλα να φορτίσει σε recovery mode, μπας και έρθει στα ίσια του Εμένα όταν το άνοιξα είχε 8% μπαταρία, iOS 7 προεγκατεστημένο και το plug του φορτιστή είναι από τα προβληματικά που έχει βγάλει η apple το πρόγραμμα αντικατάστασης. Το δεύτερο 32gb που πήρα ήταν καινούργιο, 90% μπαταρία, iOS 10.0.1 περασμένο και το καινούργιο plug του φορτιστή που δεν έχει πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos83b Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το τσέκαρα κι εγώ και έχω το παλιό plug του φορτιστή. Αξίζει να τους πάρω ενα τηλέφωνο αύριο να παω να το αντικατηστήσω? Θα έχω θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtag Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα όταν το άνοιξα είχε 8% μπαταρία, iOS 7 προεγκατεστημένο και το plug του φορτιστή είναι από τα προβληματικά που έχει βγάλει η apple το πρόγραμμα αντικατάστασης. Το δεύτερο 32gb που πήρα ήταν καινούργιο, 90% μπαταρία, iOS 10.0.1 περασμένο και το καινούργιο plug του φορτιστή που δεν έχει πρόβλημα...Κι εγώ έχω πάρει το 16αρι και ήταν με ios7 μέσα! Πως καταλαβαίνω εάν έχει τον παλιό φορτιστή και τι κάνω εφόσον είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Κι εγώ έχω πάρει το 16αρι και ήταν με ios7 μέσα! Πως καταλαβαίνω εάν έχει τον παλιό φορτιστή και τι κάνω εφόσον είναι; https://www.apple.com/gr/support/ac-wallplug-adapter/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos83b Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μάλλον αυτό είναι το σωστό link: https://www.apple.com/gr/support/ac-wallplug-adapter/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
downhill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 To iOS 7 μου μυρίζει jailbreak. ΑΝ αποφασίσει να ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το τσέκαρα κι εγώ και έχω το παλιό plug του φορτιστή. Αξίζει να τους πάρω ενα τηλέφωνο αύριο να παω να το αντικατηστήσω? Θα έχω θέμα? Θέμα δεν θα έχεις από την αρχή, ίσως με τη χρήση να χαλάσει και να μείνουν καμιά μέρα που θα τραβήξεις το φορτιστή οι πόλοι πάνω στη πρίζα και είναι επικίνδυνο...Εγώ θα το άλλαζα στη θέση σου, πήγαινε document, εγώ πήγα στη document στη Νέα Σμύρνη και μου το άλλαξαν επιτόπου απλά δίνοντας τους το sn. Φίλος πήγε σε istorm και περίμενε 2 εβδομάδες να του το αλλάξουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtag Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 To iOS 7 μου μυρίζει jailbreak. ΑΝ αποφασίσει να ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη τουΤι εννοείς jailbreak? Εμένα με ios7 μου πήρε την 10.2 και λειτουργεί τέλεια! Εσένα άνοιξε τελικά? Εάν όχι πήγαινε το infoquest για service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Τι εννοείς jailbreak? Εμένα με ios7 μου πήρε την 10.2 και λειτουργεί τέλεια! Εσένα άνοιξε τελικά? Εάν όχι πήγαινε το infoquest για service Λέει να το κάνει jb πριν το αναβαθμίσει ώστε να εκμεταλλευτεί περισσότερο διάφορα σημεία του...Εγώ το έκανα update αυτό που είχε το ios 7 γιατί είναι αρκετά παλιό, αν και πολύ καλό, το ios 7 για να το κρατήσω. Το άλλο που μου ήρθε με το 10.0.1 θα το αφήσω εκεί περιμένοντας να βγει το jailbreak tool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 To iOS 7 μου μυρίζει jailbreak. ΑΝ αποφασίσει να ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη του Ειναι πολυ παλιο. Καλυτεαρ προσπαθησε να το αναβαθμισεις χειροκινητα σε iOS 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι πολυ παλιο. Καλυτεαρ προσπαθησε να το αναβαθμισεις χειροκινητα σε iOS 9 Μακάρι να γινόταν, θα το έκανα και εγώ. Ακόμα και το iOS 9 να κατεβάσεις από το ipsw δεν θα σε αφήσει το itunes να κάνεις το update χειροκίνητα γιατί η apple δεν υπογράφει την 9 πλέον αλλά μόνο την 10.2. Οπότε ή θα μείνει στην 7 ή αναγκαστηκά 10.2 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μακάρι να γινόταν, θα το έκανα και εγώ. Ακόμα και το iOS 9 να κατεβάσεις από το ipsw δεν θα σε αφήσει το itunes να κάνεις το update χειροκίνητα γιατί η apple δεν υπογράφει την 9 πλέον αλλά μόνο την 10.2. Οπότε ή θα μείνει στην 7 ή αναγκαστηκά 10.2 ... Shit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Sorry για το oftopic Οποιος δεν τον βόλεψε, αν θέλει πάντως παίρνω το δικό του, χωρίς το καπέλο που βάλανε οι πονηροιδηδες..... Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα