fou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μολις ηρθε, με ELTA courier, αντικαταβολη, χωρις θηκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tikos79 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις παρέλαβα και εγώ αντικαταβολή με ΕΛΤΑ courier. Από δεύτερο γύρο διαθεσιμότητας στης 27 του μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά, εσείς που παραλάβατε κανένα νέο με τη θήκη; Σας την έδωσαν; Τη ζητήσατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 μην το αφησετε ετσι, σε γειτονικο νημα με Iphones μοιρασαν 200ρια δωροεπιταγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά, εσείς που παραλάβατε κανένα νέο με τη θήκη; Σας την έδωσαν; Τη ζητήσατε; Εγω παρελαβα απο παραγγελια που εγινε στη δευτερη φαση (27 Δεκεμβριου) και δεν μου την εφεραν. Πηρα πριν λιγο τηλεφωνο, μου ειπε οπως και σε αλλους οτι θα σταλει αργοτερα, αλλα δεν την ειδα και πολυ σιγουρη την κοπελα. Τελος παντων ετσι οπως τους κοβω οσοι παρουμε τηλεφωνο υπαρχει μια πιθανοτητα να την παρουμε, αλλιως οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 μην το αφησετε ετσι, σε γειτονικο νημα με Iphones μοιρασαν 200ρια δωροεπιταγες. Εγω παρελαβα απο παραγγελια που εγινε στη δευτερη φαση (27 Δεκεμβριου) και δεν μου την εφεραν. Πηρα πριν λιγο τηλεφωνο, μου ειπε οπως και σε αλλους οτι θα σταλει αργοτερα, αλλα δεν την ειδα και πολυ σιγουρη την κοπελα. Τελος παντων ετσι οπως τους κοβω οσοι παρουμε τηλεφωνο υπαρχει μια πιθανοτητα να την παρουμε, αλλιως οχι. Τηλεφώνησα σήμερα και μου είπαν πως και καλά έκαναν λάθος και ξέχασαν να την στείλουν. Θα την στείλουν σήμερα από την αποθήκη στο ίδιο κατάστημα από ότι μου είπαν. Για να δούμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα στην παρεα. Οποιος θελει και δεν βαριέται να παει σε cosmote store. Θα τους πει να κοιτάξουν στην αποθήκη και οτι ο γερμανος το εχει τοσο. Θα σου κανουν την ιδια εκπτωση και το περνανε σαν δώρο επιταγή 100€ εγω πηρα 1 32αρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα στην παρεα. Οποιος θελει και δεν βαριέται να παει σε cosmote store. Θα τους πει να κοιτάξουν στην αποθήκη και οτι ο γερμανος το εχει τοσο. Θα σου κανουν την ιδια εκπτωση και το περνανε σαν δώρο επιταγή 100€ εγω πηρα 1 32αρι Μπήκες δηλαδή σε ένα cosmote store, τους είπες οτι ο Γερμανός έχει το 32αρι 235€ και σου είπαν ΟΚ στο δίνουμε και εμείς τόσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos83b Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Πήρα τηλέφωνο κι εγώ για την θήκη. Μου είπε απο βδομάδα θα δρομολογήσουν αποστολές και για τις θήκες και θα ενημερωθούμε. Καλά είναι, δεν θα μας χαλάσει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μπήκες δηλαδή σε ένα cosmote store, τους είπες οτι ο Γερμανός έχει το 32αρι 235€ και σου είπαν ΟΚ στο δίνουμε και εμείς τόσο?Τους εδειξα την προσφορα στο Γερμανό και ειδε κατι στο pc και μου ειπε οκ μαλλον δεν εχει ενημέρωση το σύστημα.οποίος θελει ας δοκιμάσει. Ευχαριστω και τον ts θερμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 το απόλυτο θα ήταν να παραλάβω ipad στα 179 και να μου δώσουν 100 ευρώ δωροεπιταγή ως "αποζημίωση" που δεν έστειλαν τη θήκη. Αναρωτιέμαι τί τους μένει τελικά στο τέλος, με τόσα έξοδα διαφήμισης, δωροεπιταγές, το ένα το άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdim16 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Παραλάβατε όσοι είχατε παραγγείλει Παρασκευή; Εγώ έφαγα ακύρωση δεν το πιστεύω οτι πήρανε οι προχτεσινοί και ακύρωσαν την παλιά παραγγελία. Ξερει κανείς πώς κάνω καταγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Παραλάβατε όσοι είχατε παραγγείλει Παρασκευή; Εγώ έφαγα ακύρωση δεν το πιστεύω οτι πήρανε οι προχτεσινοί και ακύρωσαν την παλιά παραγγελία. Ξερει κανείς πώς κάνω καταγγελία; ποιο είχες παραγγείλει όμως? γιατί οι προχτεσινοί πήραν μόνο 16άρι μαύρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχει ενα τεμαχιο στο καταστημα στην Λεωφορο Αμφιθεας.Οποιος ειναι κοντα,ας στειλει πμ να παει να παραλαβει. Καλες Γιορτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temitis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Κέρκυρα ενώ πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά και μου είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα σε ενα κατάστημα , όταν πήρα στο κατάστημα μου είπαν ότι δεν υπάρχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα