kaktos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μου την στείλανε την θήκη παιδιά. Φίλε μου είναι εύκολο να μου πεις ποτέ το πήρες, δηλαδή ποτέ σου έστειλαν το εμαιλ για να παραλάβεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aksf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Φίλε μου είναι εύκολο να μου πεις ποτέ το πήρες, δηλαδή ποτέ σου έστειλαν το εμαιλ για να παραλάβεις; Δεν μου στείλανε κανένα email.με πήρανε τηλ. από τα ΕΛΤΑ ότι έχω ένα πακέτο και δεν κατάφεραν να με βρουν στην διεύθυνση που είχανε και μου το στείλανε σήμερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν μου στείλανε κανένα email.με πήρανε τηλ. από τα ΕΛΤΑ ότι έχω ένα πακέτο και δεν κατάφεραν να με βρουν στην διεύθυνση που είχανε και μου το στείλανε σήμερα. Όχι εννοώ ποτέ έκανες τη παραγγελία για το iPad και ποτέ το παραλαβές για να δούμε την προτεραιότητα που τηρούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aksf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Όχι εννοώ ποτέ έκανες τη παραγγελία για το iPad και ποτέ το παραλαβές για να δούμε την προτεραιότητα που τηρούν 27 Δεκεμβρίου έγινε η παραγγελία και το παρέλαβα μετά από λίγες μέρες .η θήκη στάλθηκε προχτές αλλά την παρέλαβα σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 27 Δεκεμβρίου έγινε η παραγγελία και το παρέλαβα μετά από λίγες μέρες .η θήκη στάλθηκε προχτές αλλά την παρέλαβα σήμερα. Είσαι θεός!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtag Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε κανείς άλλος που έχει πάρει το ταμπλετ από κατάστημα να πάρει ξανά τηλέφωνο για να του στείλουν την θήκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdim16 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 όσοι φάγατε άκυρο τελικά κάνατε κάτι ή παραλάβατε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtag Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Τελικά τι έγινε ρε παιδιά με τις θήκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisilaosko Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο εγώ σήμερα . Δεν βλέπω να περνούμε κάποιοι θήκη. Μου είπαν ότι από το Eshop του Γερμανού δεν πήρε κανείς θήκη σε δεύτερο χρόνο που είχαν αναφέρει . Περιμένουν από την αποθήκη λέει και θα τς στείλουν σε όλους .Τωρα ψέματα μου έλεγε αλήθεια δεν ξέρω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/37-cat-exasfalisi-asfalon-synallagon/57-diafimisi.html Πρέπει να σημειωθεί ότι μια διαφήμιση μπορεί να θεωρηθεί παραπλανητική τόσο από άποψη περιεχομένου όσο και από άποψη παρουσίασης του μηνύματος. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα όταν λαμβάνετε ένα διαφημιστικό έντυπο του οποίου η γενική παρουσίαση σας αφήνει να πιστεύετε ότι κερδίσατε ένα ποσό ή ένα δώρο, ενώ στην ουσία δεν κερδίσατε τίποτα.Όταν διαπιστωθεί ότι μία διαφήμιση είναι παραπλανητική μπορεί όποιος έχει έννομο συμφέρον να ζητήσει δικαστική προστασία. Παράλληλα, έννομη προστασία, συλλογική, ζητά κάθε ένωση καταναλωτών για λογαριασμό των μελών της.Αρμόδια αρχή για τη διαφήμιση είναι η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή και Εποπτείας της Αγοράς. Όταν διαπιστωθεί παράβαση των πιο πάνω διατάξεων του Νόμου 2251/94 μπορεί να επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο από Ευρώ 1.500 μέχρι Ευρώ 1.000.000, το οποίο σε περίπτωση υποτροπής διπλασιάζεται. Αν τολμησουν ας μην δωσουν θηκες ή πιστωτικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdim16 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 σωστός! θα τις δώσουν (?) αλλά τελικά αυτό με τον γερμανό που δημιουργεί ψυχολογικό πρόβλημα σε κάθε αγορά είναι ανεκδιήγητο! Είναι αλήθεια έπαιξε μόνος του στις προσφορές (παλιά προϊόντα αλλά χάρισμα) αλλά η υποψία για refurbised και το άγχος κάθε φορά για το αν παραλάβεις ή όχι, αν παραλάβεις το μισό της παραγγελίας ή όχι κ.τ.λ. είναι απίστευτη φθορά!Τα τηλέφωνα με τις ώρες και άκρη δε βγάζεις! Γιατί να είναι κάτι τόσο δύσκολο;Πάντως μετά απο την παραγγελία μου με το ipad που ακύρωσαν κτλ, η επίσκεψη στην εφορία θα μου φανεί παιχνιδάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 σωστός! θα τις δώσουν (?) αλλά τελικά αυτό με τον γερμανό που δημιουργεί ψυχολογικό πρόβλημα σε κάθε αγορά είναι ανεκδιήγητο! Είναι αλήθεια έπαιξε μόνος του στις προσφορές (παλιά προϊόντα αλλά χάρισμα) αλλά η υποψία για refurbised και το άγχος κάθε φορά για το αν παραλάβεις ή όχι, αν παραλάβεις το μισό της παραγγελίας ή όχι κ.τ.λ. είναι απίστευτη φθορά!Τα τηλέφωνα με τις ώρες και άκρη δε βγάζεις! Γιατί να είναι κάτι τόσο δύσκολο;Πάντως μετά απο την παραγγελία μου με το ipad που ακύρωσαν κτλ, η επίσκεψη στην εφορία θα μου φανεί παιχνιδάκι! Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 σωστός! θα τις δώσουν (?) αλλά τελικά αυτό με τον γερμανό που δημιουργεί ψυχολογικό πρόβλημα σε κάθε αγορά είναι ανεκδιήγητο! Είναι αλήθεια έπαιξε μόνος του στις προσφορές (παλιά προϊόντα αλλά χάρισμα) αλλά η υποψία για refurbised και το άγχος κάθε φορά για το αν παραλάβεις ή όχι, αν παραλάβεις το μισό της παραγγελίας ή όχι κ.τ.λ. είναι απίστευτη φθορά!Τα τηλέφωνα με τις ώρες και άκρη δε βγάζεις! Γιατί να είναι κάτι τόσο δύσκολο;Πάντως μετά απο την παραγγελία μου με το ipad που ακύρωσαν κτλ, η επίσκεψη στην εφορία θα μου φανεί παιχνιδάκι! Εγώ συμφωνώ με το φίλο. Γιατί να μας χαλάει τη διάθεση ο Γερμανός και κάθε Γερμανός? Από δω και πέρα θα ρίχνω αβέρτα κουβέρτα παραγγελίες με παραλαβή απ το κατάστημα και όταν μου στέλνουν ενημέρωση ότι τα έστειλαν, θα τους απαντάω ότι δυστυχώς τελείωσε το απόθεμα χρημάτων. Να δούμε αν θα τους αρέσει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vb23 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πριν ένα μήνα πέτυχα και αγόρασα iPad Air 2 Retina WIFI στα 370€ απο Γερμανό και μου ήρθε σε δυο μέρες. Το εκανα πληρωμή άμεση με χρεωστική απο το site. Και δωρεάν έξοδα αποστολής γιατί παντού υπάρχει και ένα κατάστημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πριν ένα μήνα πέτυχα και αγόρασα iPad Air 2 Retina WIFI στα 370€ απο Γερμανό και μου ήρθε σε δυο μέρες. Το εκανα πληρωμή άμεση με χρεωστική απο το site. Και δωρεάν έξοδα αποστολής γιατί παντού υπάρχει και ένα κατάστημα! Και τι σχεση εχει αυτο με το θεμα μας ειπαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα