Προς το περιεχόμενο

[tablet]APPLE iPad Mini Retina Wi-Fi @ germanos 179€ & 235€[τελος]

dobro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To IPAD mini 3 μαζι με την θήκη που το έχει ο Γερμανός στα 329 αξίζει ή όχι? Το βλέπω Σκρουτζ στα 420€ με το mini 4 στα 406€ βέβαια οπότε άλλα ντι άλλων το όλο πράγμα.

Νομίζω δεν αξίζει για νέο θέμα αλλά σαν τιμή ίσως και να είναι προσφορά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω δεν θα το επαιρνα σε αυτα τα λεφτα, δεδομενου οτι εχω το 2 (ιδιο με το 3 χωρις touch id) και δεν του εχω περασει καν ios 10 γιατι και με το 9 ζοριζεται.

Συγκριτικά με την προσφορά που είχε ο Γερμανός με το ipad mini 2, για όσους την πέτυχαν φυσικά, δεν αξίζει με την καμία αφού η μόνη τους διαφορά είναι το touch id. Τώρα αν είναι να πάρεις κάποιο ipad και βλέποντας στο skroutz το 2 στα 270+ τότε το σκέφτεσαι να πας στο 3 αλλά και πάλι προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει...

εγω δεν θα το επαιρνα σε αυτα τα λεφτα, δεδομενου οτι εχω το 2 (ιδιο με το 3 χωρις touch id) και δεν του εχω περασει καν ios 10 γιατι και με το 9 ζοριζεται.

εχω το πρωτο ipad mini και το ψαχνω μπας και το πετυχω σε καμια καλη τιμη το ipad mini 2...δηλαδη δεν θα το προτεινες σαν αγορα?το βλεπω τωρα το ipad μινι 1 που εχω συγκριτικα με το iphone 6 που εχω και σερνεται το ipad...το 2 μινι δλδ δεν τραβαει με το 9?

Τώρα στο site (που φυσικά δεν υπάρχει διαθέσιμο) αν πας στην κατηγορία tablet που βγάζει τις γιορτινές προσφορές το δείχνει με τη θήκη δώρο στα 279. Βέβαια αν πατήσεις πάνω σε πετάει σε άλλη σελίδα με 179..:) Άρα μάλλον κάποιο μπέρδεμα έγινε πάλι με την τιμολόγηση. Σίγουρα θα το δώσουν όμως σε όσους πρόλαβαν να παραγγείλουν.

Δεν εχει γινει κανενα μπερδεμα η τιμη απο οτι μου ειπαν το πρωι που μιλησα για την παραγγελια μου ειναι 179 ευρω και θα σταλει μαζι με την original smartcase (οχι το cover την θηκη τους ρωτησα επιμενοντας) ανεξαρτητα απο το αν το δειχνει στις λεπτομεριες παραγγελιας η οχι!!! :-)

Απλα το χρωμα του smartcase θα ειναι τυχαιο δεν μπορεις να διαλεξεις, τουλαχιστον οι online παραγγελιες!! :shock:  :-D  :-D

• Like 2

Το smartcase ειναι το ακριβο (καμια 30αρια ευρω κανει ;) ) το smartcover ειναι το φτηνο!! :-)

Μου ειπαν οτι η παραγγελια μου θα φυγει σημερα απο την αποθηκη τους, αποθεμα για τους 20-30 που προλαβαν την παρασκευη το βραδυ απο οτι καταλαβα υπαρχει περαιτερω δεν ρωτησα.

• Like 2

μονο τοσο λιγα λετε να ειχαν για δωσιμο;τελικα οντως δεν υπαρχει σε καταστηματα;υπαρχει κανεις που βρηκε σε μαγαζι;ας βγει να πει δεν θα τον δειρουμε  :lol:  :lol:

μονο τοσο λιγα λετε να ειχαν για δωσιμο;τελικα οντως δεν υπαρχει σε καταστηματα;υπαρχει κανεις που βρηκε σε μαγαζι;ας βγει να πει δεν θα τον δειρουμε  :lol:  :lol:

Τόσα ίσως και λιγότερα, εγώ έκανα τη παραγγελία το μεσημέρι από τους πρώτους πριν ανέβει η προσφορά στο forum εδώ και μόλις έκανα τη παραγγελία και τσέκαρα πάλι το site έγραφε χαμηλή διαθεσιμότητα ενώ πριν την κάνω έλεγε διαθέσιμο. Φανταστείτε για το πόσα λίγα κομμάτια μιλάμε...

• Like 1

Bασικα εγω πρεπει να μουν ο τελευταιος που τα καταφερε μιας και εκανα 3-4 προσπαθειες για να ολοκληρωσω την παραγγελια (μου εβγαζε μη διαθεσιμο ενω το ειχα μεσα στο καλαθι μου) μεχρι τελικα να την δεκτει και να μου ερθει επιβεβαιωτικο εμαιλ.....ενω μολις ολοκληρωσα τα εβγαζε ολα μη διαθεσιμα!!!

Γκρι το ηθελα αλλα και το ασημι που καταφερα τελικα μετα κοπων ( :shock:  :-D  :-D ) να παραγγειλω μαζι με την σουπερ θηκουλα μια χαρα δωρακι θα του ερθει του αδερφου μου!!! :-D

Η οθονη του παντως σημερα που πηγα σε καταστημα γερμανος να πληρωσω κατι λογαριασμους ( :fear:  :confused:  :-) ) και επαιξα με ενα κομματι που ειχαν εκθεσιακο.....ειναι χασιμο για αυτα τα λεφτα.....επισης με ios 9 που ειχε το κομματι που περιεργαστηκα κανενα τεταρτακι εγω καποιο λαγκ δεν παρατηρησα!!! ;)  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...