doryforika2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Έχω 2 κεραίες 1 tplink wa7210n 1 ubiquiti nanostation m2 Στο σπίτι μου λέω να βάλω τηνTo link που μπορεί να είναι sender και receiver σήματος ταυτόχρονα. Έχουν οπτική επαφή. Αυτό που θέλω να μάθω εείδη δεν το έχω ξανακάνει. Την ubiquiti τη συνδέω πρώτα στον υπολογιστή και τη κάνω access point και μετά τη συνδέω στο ρουτερ του και στέλνει ίντερνετ κανονικά?
ArisG88 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα, πρωτα θα ρυθμισεις την κεραια για AP στον υπολογιστη σου και μετα θα το συνδεσεις επανω στο router. Απο την αλλη πλευρα που θα εχεις το TPLink καλυτερα να το χρησιμοποιησεις σε mode router. Ωστε να σου δινει ξεχωριστο δικτυο.
doryforika2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Το συνδεσα τελικά όλα κομπλε. Το πρόβλημα που έχω μόνο είναι με τη ταχύτητα αυτός έχει 24 γραμμή και εγώ πιάνω μόνο μέχρι 6 7 mbps.καμιά ιδέα?
soteras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Το συνδεσα τελικά όλα κομπλε. Το πρόβλημα που έχω μόνο είναι με τη ταχύτητα αυτός έχει 24 γραμμή και εγώ πιάνω μόνο μέχρι 6 7 mbps.καμιά ιδέα? Το γεγονός ότι πληρώνει για 24 δεν σημαίνει ότι πιάνει 24 παρεμβάλουν πολύ παράγοντες που ρίχνουν την ταχύτητα.Τα 6 με 7 είναι πολύ καλά.Για επιβεβαιωση μπες στο μοντεμ στις ρυθμησεις και θα δεις οτι κλειδώνει κάπου στα 7 κάτι
doryforika2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Χθες βράδυ είχα ένα νέο πρόβλημα.όλη μέρα έμπαινα κανονικά και το βράδυ ξαφνικά δεν ξαναμπηκα.συνδέεται η tplink με την ubiquiti αλλά δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ. Όταν συνδέομαι στην ubiquiti με το κινητό μπαίνω κανονικά.έκανα και reset το ρουτερ του αλλά και πάλι δε συνδέομαι μέσω της tplink.σε αλλά δίκτυα που δοκίμασα μπαίνει η tplink μόνο στην ubiquiti δε μπαινει ίντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα