Joshua21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Το μόνο που κουράζει είναι η αναπαραγωγή κάθε παπάτζας που κυκλοφορεί στο ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια οδηγός δεν άνοιγα σωστά την πόρτα.... Εγώ σαν γνωστός μ@λ@κ@ς που είμαι , δεν γύρναγα να κοιτάξω πάνω από τον ώμο μου όπως είναι το σωστό αλλά έκανα την εξής μ@λ@κί@ : Κοίταζα τον καθρεύτη που έχει ενσωματωμένο η πόρτα.Ο θεός με φύλαξε τόσα χρόνια και δεν προκάλεσα ούτε ένα ατύχημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανόνας στον ΚΟΚ που να σου λέει με ποιο τρόπο να κοιτάς πίσω και με ποιο χέρι να ανοίγεις την πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είδα το βίντεο, αλλά ανεξάρτητα από το αν κοιτάω πριν ανοίξω (φευ) όταν πατώντας το πόδι μου στην άσφαλτο, κρατάω ταυτόχρονα το μεταλικό μέρος της πόρτας, σταματάνε και τα φαινόμενα της αποφόρτισης του στατικού ηλεκτρικού, ακόμα και όταν ανεβαίνω σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα