Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επεσε στα χερια μου ενα  iphone 5 και εχει ενα παροιμοιο θεμα. Το φορτιζω μεχρι 100% και αν δεν το λειτουργω μενει η μπαταρια στο ιδιο σημειο για αρκετες ωρες. Οταν ανοιξω εστω και μια εφαρμογη η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα και φτανει στο 5% που μπορει να μεινει για αρκετες ωρες ωστε να πεσει στο 3% και μετα να κλεισει.  Του εκανα καλιμπραρισμα αφηνοντας το να αδειασει εντελως και να φορτωσει φουλ για 2-3 φορες, αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα.

Αυτος που ειχε το κινητο μου ειπε οτι το πηγε σε ενα μαγαζι και του αλλαξαν μπαταρια και του ανεφεραν οτι το προβλημα ειναι σε ενα τσιπακι που αναγνωριζει το ποσοστο της μπαταριας. Ισχυει κατι τετοιο? ευχαριστω

Δημοσ.

Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. η μπαταρία είναι πολύ κακή ποιότητα που του έβαλε το μαγαζί και του είπε ψέματα το μαγαζί προφανώς.. πουλάνε με 3€ το eBay άχρηστης ποιότητας. Με 15€ αγοράζεις καλή μπαταρία. Πρόσφατα έβαλα στο 5αρι μου μια από το ematrix και είναι όπως η αυθεντική πραγματικά φορτίζει γρήγορα και αδειάζει φυσιολογικά. Πάρε και εσυ μια από ematrix αλλιώς δες ifixit κάτω από 10€ μπαταρία δεν το συστήνω... όχι μόνο δεν κρατάνε, αλλά μπορεί να φουσκώσουν και να χαλάσουν το κινητό... πήγαινε σε έναν τεχνικό από γνωστά μαγαζιά στυλ irepair που έχουν ανταλλακτικά καλής ποιότητας.

Κ στ 10.2 παλι εχει θεμα το εχει κ το δικο μου 6sus 64

Κατέληξα με αυτά που διαβάζω πως έχουν και θέμα τα plus πλέον όχι μόνο τα μικρά. Τρέξτε όλοι για αλλαγή μπαταρίας εγγύηση έχετε προφανώς δεν έχουν περάσει 2 έτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...