Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

IPhone 6s Plus έκλεισε στο 30% της μπαταρίας .
Τι μπορεί να συμβαίνει ;
Όταν το έβαλα να φορτίσει συνέχισε απο το 30% .
Σκατο_iphone ρε φιλε . Μου έσπασε τα νεύρα .
Πάνω σε κλήση έσβησε .

Δημοσ.

IPhone 6s Plus έκλεισε στο 30% της μπαταρίας .

Τι μπορεί να συμβαίνει ;

Όταν το έβαλα να φορτίσει συνέχισε απο το 30% .

Σκατο_iphone ρε φιλε . Μου έσπασε τα νεύρα .

Πάνω σε κλήση έσβησε .

lol.... τι έκδοση ios εχεις;

Προφανώς είναι το ελλάτωμα με το κλέισιμο στο 30% στην ουσία στο 0% ήταν.

είναι θέμα λογισμικού και οχι hardware

Δημοσ.

Τσέκαρε αν είναι σε αυτά που χρειάζονται αντικατάσταση με πρόβλημα στην μπαταρία εδώ:

https://www.apple.com/support/iphone6s-unexpectedshutdown/

Σου κάνει δωρεάν αντικατάσταση η apple 

δεν έχει το 6s αλλά το 6s plus.... ναι άλλο το ένα άλλο το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχει το 6s αλλά το 6s plus.... ναι άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Ναι, στην έκδοση 10.1.1 είχε θέματα, τώρα στη 10.2 λένε διορθώθηκαν όλα. Αν δε το έχεις κάνει update καν το. Αν στο ξανακάνει σύνδεσε το με τον υπολογιστή άνοιξε το itunes πάρε backup, κάνε επαναφορά από πάνω δεξιά στο το itunes, ας το να κατεβάσει τη τελευταία έκδοση έχοντας το συνδεδεμένο στο pc μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και μετά μην το κάνεις set up as new αλλά κάνε restore από το backup.

Δημοσ.

Ναι, στην έκδοση 10.1.1 είχε θέματα, τώρα στη 10.2 λένε διορθώθηκαν όλα. Αν δε το έχεις κάνει update καν το. Αν στο ξανακάνει σύνδεσε το με τον υπολογιστή άνοιξε το itunes πάρε backup, κάνε επαναφορά από πάνω δεξιά στο το itunes, ας το να κατεβάσει τη τελευταία έκδοση έχοντας το συνδεδεμένο στο pc μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και μετά μην το κάνεις set up as new αλλά κάνε restore από το backup.

αύτο ρώτησα απο την αρχή. Μετά έσκασε το θέμα με τα iphone 6s απο κάτω που δεν έχει σχέση

Δημοσ.

Πάρε Backup και κάνε ota update μέσω itunes. Αν στο ξανακάνει πήγαινε στο servise.

Ή ota ή μέσω iTunes.

Γενικότερα ένα προβληματικό iPhone θέλει:

• Restart
  • Reset
  • Restore from backup
  • Restore as New αλλάζοντας και το όνομα της συσκευής ώστε να σιγουρευτούμε ότι δεν θα γίνει overwrite το backup. (Αν είμαστε σε Mac κάνουμε Archive το backup στα preferences του iTunes)
  • Service
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδιά . Δεν μου το εχει ξανακανει . Δυστυχώς η εγγύηση ενός έτους έληξε Νοέμβρη και δεν έχω απόδειξη για τον δεύτερο χρόνο γιατι το πήρα απο αγγελία σε πολύ καλη ευκαιρία πριν 7 μήνες και ήταν απο Κύπρο τιμολόγιο και δεν ζήτησα παραστατικό ο βλάκας απο τον ενθουσιασμό μου . Λες και είμαι πρωτάρης στις συναλλαγές . Βέβαια ήταν αλφάδι , άσχετα με το πρόβλημα που μαλλον μου έβγαλε τωρα . Λοιπόν θα το τσεκάρω αυτές τις μέρες που κάθομαι και θα σας ενημερώσω .

Δημοσ.

Επειδή έχει το ίδιο πρόβλημα και ένας φίλος,αλλά επειδή εγώ δεν έχω iphone και μπερδεύτηκα με τα παραπάνω,τελικά τι πρέπει να γίνει και με ποια σειρά;
Backup,update,restore from backup,αν δεν πιάσει restore as new?

Δημοσ.

Επειδή έχει το ίδιο πρόβλημα και ένας φίλος,αλλά επειδή εγώ δεν έχω iphone και μπερδεύτηκα με τα παραπάνω,τελικά τι πρέπει να γίνει και με ποια σειρά;

Backup,update,restore from backup,αν δεν πιάσει restore as new?

Ναι αυτές είναι οι επιλογές και όλες μέσω itunes, αλλιώς μετά στο Service.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα!

Εχω το iPhone 6 plus.

Εμενα αυτο που μου κανει ειναι απο πληρη φορτιση κ ενω το δουλευω να μου εχει πχ 90% να μου παει στο 83%. Μετα να μεινει στο 47% για καμια ωρα ενω παιζω κ ξαφνικα να με πεταξει στο 30%

Εκανα ολα τα παραπανω με iTunes-backup-set as new κτλ κτλ κ το προβλημα συνεχιζεται.

Κατεβασα το battery life κ μου δειχνει οτι απο 2915 mAh ειναι στα 2400 mAh. Αλλες φορες βεβαια μου βγαζει 2200 ή 1700.

Δεν ξερω αν ειναι αναξιοπιστη η εφαρμογη ή ειναι χαλια η μπαταρια.

Τι προτεινετε να κανω;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...