Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι οχημα?παιζει μεγαλο ρολο.μπροστοκουνα  1.5 τονου με τα 1490 κιλα στον μπροστινιο αξονα ή bmw 1.5 τονου με τα 1490 κιλα στον μπροστα αξονα αλλα κινηση στον πισω?τι σχεδιο πελματος?

Δημοσ.

Μεγαλύτερη επιφάνεια λάστιχου = μεγαλύτερη επιφάνεια ολίσθησης.Το φρέσκο χιόνι για χαμηλές ταχύτητες δεν είναι πρόβλημα,αλλά το έστω και λίγο παγωμένο θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Και εγώ που νόμιζα ότι μεγαλύτερη επιφάνεια καλύτερο κράτημα. (Δεν έχω πάει ποτέ με δικό μου αμάξι στα χιόνια γιατί δεν έτυχε και τώρα θέλω να πάω)

Δημοσ.

Και εγώ που νόμιζα ότι μεγαλύτερη επιφάνεια καλύτερο κράτημα. (Δεν έχω πάει ποτέ με δικό μου αμάξι στα χιόνια γιατί δεν έτυχε και τώρα θέλω να πάω)

Όχι, όσο πιο στενά είναι τα λάστιχα τόσο καλύτερα.

Δημοσ.

Μπαίνουν αλυσίδες ή θέλεις κουβέρτες; Εμένα δεν μπαίνουν αλυσίδες αλλά με κουβέρτες που έχω δοκιμάσει δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.

Βάλε αλυσίδες, αλλά και πάλι δεν είναι για πολλά-πολλά ένα "απλό" αυτοκίνητο. Δεν είναι "για να πας στα χιόνια". Είναι να τις έχεις μαζί σου μη τυχόν αντιμετωπίσεις χιόνι. Έτσι και χάσεις πρόσφυση σε έναν και μόνο κινητήριο τροχό, το αμάξι μένει εκεί και φωνάζεις να σε τραβήξουν. Απλά οι αλυσίδες το κάνουν πιο δύσκολο να χάσει πρόσφυση ο τροχός.

:P

Ναι, στο στεγνό. Στο χιόνι αλλάζουν τα πράγματα. Ακόμα και το ABS στο χιόνι, αντί να βοηθάει, πολλές φορές κάνει χειρότερα τα πράγματα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...