samsunglife Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Το πήρα κι εγώ σε 3 αριθμούς f2go με υπόλοιπο. Thanks X 3
esertas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ξανά η προσφορά και γι αυτό το σουκου των Φώτων. 6
normal40 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ξανά η προσφορά και γι αυτό το σουκου των Φώτων. δεν υπαρχει προσφορα μου γραφει
normal40 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 πωπω τωρα καταλαβα τι εγινε...ειναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σημερα.. αρα απο σημερα τα μεσανυχτα θα ισχυει κανονικα η προσφορα!
BrocasHelm Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Και για q;Και για q πρέπει να παίζει αντίστοιχη προσφορά.
vasilis1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καλή πατέντα βρήκε η wind με τα Σαββατοκύριακα.μου χρέωσε Τρίτη μετά τα Σαββατοκύριακα από 1€ χρήση δεδομένων την στιγμή που είχα αλλάξει τα δεδομένα στην δεύτερη κάρτα που εχω,της cosmote.και πριν πει κανείς κάτι την κάρτα την χρησιμοποιουσα μέχρι τον Νοέμβριο εδώ 3μιση χρόνια με τουλάχιστον μία ανανέωση τον μήνα.η cosmote δήλωνε στις προσφορές ακριβώς την ώρα μέχρι που εληγε η προσφορά.τωρα πλέον εμπάργκο θα κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα