Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/doro-1gb/'>Δώρο1GB</a>

<p style="font-size:1.063em;font-family:OpenSans, Arial, sans-serif;color:rgb(0,61,108);">Απόλαυσε δωρεάν data για όλο το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων στέλνοντας δωρεάν SMS ‘1’ στο 1209.</p>

<p style="font-size:1.063em;font-family:OpenSans, Arial, sans-serif;color:rgb(0,61,108);"><b>Στείλε δωρεάν SMS “1” στο 1209 & απόλαυσε δωρεάν 1GB για όλο το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων!</b></p>

<p style="font-size:1.063em;font-family:OpenSans, Arial, sans-serif;color:rgb(0,61,108);"> </p>

<ul class=""><li>Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση αλλά και για κατανάλωση αποκλειστικά και ΜΟΝΟ την περίοδο: Σάββατο 24/12/16 00:01πμ έως Κυριακή 25/12/16 23:59μμ.</li>

</ul>

Το ίδιο και το Σ/Κ της πρωτοχρονιάς.

Απόλαυσε δωρεάν data για όλο το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς στέλνοντας δωρεάν SMS ‘1’ στο 1209

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση αλλά και για κατανάλωση αποκλειστικά και ΜΟΝΟ την περίοδο: Σάββατο 31/12/16 00:01πμ έως Κυριακή 01/01/17 23:59μμ.

Matrix αν μπορείς να προθέσεις και τη πρωτοχρονιά στο τίτλο. Thanx

Επεξ/σία από JohnnyX
  • Like 14
Δημοσ.

Διευκρινίσεις

• Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση αλλά και για κατανάλωση αποκλειστικά και ΜΟΝΟ την περίοδο: Σάββατο 24/12/16 00:01πμ έως Κυριακή 25/12/16 23:59μμ.

Κάθε αριθμός μπορεί να ενεργοποιήσει μόνο μία φορά την προσφορά.

Η προσφορά αποδίδει 1GB δωρέαν Internet και είναι διαθέσιμη σε όλους τους F2G συνδρομητές.

Η προσφορά ενεργοποιείται με δωρεάν αποστολή 1 στο 1209 εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος.

Για την χρήση των δωρεάν MB απαιτείται διαθέσιµο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα. Εγώ που έχω συμβόλαιο δεν γίνετε. Έρχεται μνμ απο το 19343 και μου λέει "O APIΘMOΣ ΠOY EΠEΛEΞEΣ ΔEN YΠAPXEI." ☹️

Άλλαξε τον τίτλο, είναι "ΜΟΝΟ για F2G"...

Δημοσ.

Καλημέρα. Εγώ που έχω συμβόλαιο δεν γίνετε. Έρχεται μνμ απο το 19343 και μου λέει "O APIΘMOΣ ΠOY EΠEΛEΞEΣ ΔEN YΠAPXEI." ☹️

Άλλαξε τον τίτλο, είναι "ΜΟΝΟ για F2G"...

Υπάρχει link στο 1ο μήνυμα του θέματος αλλά και οι διευκρινήσεις στο 4ο, μόλις 1 μήνυμα πριν το δικό σου και λεει μόνο για F2G συνδρομητές, εμείς οι συνδρομητές συμβολαίου κάναμε τσισα στο πηγάδι.. δε πειράζει να είναι καλά η Q
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...