stavrosbmw Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια.Το λαπτοπ μου το εχω 6 χρονια αλλα ποτε δεν εκανα την ενεργοποιηση του microsoft word office.Τα windows 7 ηταν προεγκατεστημενα.Σημερα ανοιξα το word office,βρηκα το product key σε αυτοκολλητο κατο απο το λαπτοπ,προσπαθησα να βαλω τον 25ψηφιο κωδικο που ζηταει αλλα μου λεει οτι ειναι λαθος.Ειμαι σιγουρος οτι παταω τον σωστο γτ φαινεται ολοκαθαρα στο αυτοκολλητο.Τι μπορει να παιχτηκε?Τι να κανω για το βρω?
petran91 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Το αυτοκόλλητο που είδες λέει για Product Key των Office, ή των Windows? 1
stavrosbmw Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Το αυτοκόλλητο που είδες λέει για Product Key των Office, ή των Windows? windows 7 λεει αρα μαλλον windows
petran91 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 windows 7 λεει αρα μαλλον windows Το κλειδί για τα windows, είναι μόνο για τα windows και όχι για το Office. Αυτά χρειάζονται ξεχωριστό κλειδί.
stavrosbmw Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Το κλειδί για τα windows, είναι μόνο για τα windows και όχι για το Office. Αυτά χρειάζονται ξεχωριστό κλειδί. οποτε που μπορω να βρω τον κωδικο αυτο?
isay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 οποτε που μπορω να βρω τον κωδικο αυτο? η λογική απάντηση ειναι οτι πρέπει να αγοράσεις άδεια,ώστε να σου δωθεί product number, διότι το office που εχεις ειναι δοκιμαστική έκδοση. Βέβαια κυκλοφορουν διάφορες μεθόδοι και εργαλεία παράκαμψης ΑΛΛΑ θέλει πάρα πολύ προσοχή γιατί τα περισσότερα "εργαλεία" που κυκλοφορούν εχουν ιους/trojans/rat/worms/κλπ. Με λίγα λογια ΜΗΝ εμπιστευεσαι οτιδήποτε βρεις (ειδικά αν το βρεις ευκολα) γιατί μπορεί να καταλήξεις με κλεμμέμους κωδικους email/αριθμους κάρτας/paypal/κλπ 1
stavrosbmw Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 η λογική απάντηση ειναι οτι πρέπει να αγοράσεις άδεια,ώστε να σου δωθεί product number, διότι το office που εχεις ειναι δοκιμαστική έκδοση. Βέβαια κυκλοφορουν διάφορες μεθόδοι και εργαλεία παράκαμψης ΑΛΛΑ θέλει πάρα πολύ προσοχή γιατί τα περισσότερα "εργαλεία" που κυκλοφορούν εχουν ιους/trojans/rat/worms/κλπ. Με λίγα λογια ΜΗΝ εμπιστευεσαι οτιδήποτε βρεις (ειδικά αν το βρεις ευκολα) γιατί μπορεί να καταλήξεις με κλεμμέμους κωδικους email/αριθμους κάρτας/paypal/κλπ Δλδ το word που είχε εγκατεστημενο το pc είναι δοκιμαστικό ? Τα windows όμως είναι γνήσια.
isay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δλδ το word που είχε εγκατεστημενο το pc είναι δοκιμαστικό ? Τα windows όμως είναι γνήσια. άλλο τα windows, αλλο το office. Είναι διαφορετικά πράγματα, σα να λέμε πορτοκάλι και λεμόνι. Για το ένα έχεις άδεια, για το αλλο εχεις δοκιμαστική έκδοση.
stavrosbmw Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 άλλο τα windows, αλλο το office. Είναι διαφορετικά πράγματα, σα να λέμε πορτοκάλι και λεμόνι. Για το ένα έχεις άδεια, για το αλλο εχεις δοκιμαστική έκδοση. Οκ δεκτον! Εξαλλου ειμαι και ασχετος απο αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα