Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη εχω 24mbps συνδεση στον ΟΤΕ και κλειδωνω στα 7 περιπου. Πλεον λογω 4 users με gaming, download, browsing ταυτοχρονα πολλες φορες δεν καλυπτει.

Πιο συγκεκριμενα

Upstream - Downstream

Current Rate (Kbps) 970 - 7383

Max Rate (Kbps) 970 - 7716 SNR

Margin (dB) 10.2 - 7.9

Line Attenuation (dB) 20.7 37.5

Εχω δοκιμασει να δηλωσω βλαβη αρκετες φορες αλλα δυστηχως το αποτελεσμα ειναι παντα το ιδιο.

Σε τελευταια επικοινωνια που ειχα με το support του ΟΤΕ μου ειπαν πως ειμαι 2 χιλιομετρα μακρια απο το κεντρο και ενω απο το 2006-2007 που φτιαχτηκε η πολυκατοικια και συνδεθηκα εκει μπορει να εχουν νεες καμπινες πιο κοντινες εγω δεν γινεται να αλλαξω.

Υπαρχει καποιος τροπος με αλλαγη/φορητοτητα σε αλλον παροχο να αλλαξει και η συνδεση; Εφοσον αν κανω διακοπη για καποιες μερες θα ειμαι off μετα αλλαζει το κεντρο; Καποια αλλη ρυθμιση;

Θελω τουλαχιστον να εχω extra 2-3 mbps να φτασουμε τα 10.

Δυστηχως VDSL δεν εχει ερθει ακομα εδω. Η περιοχη ειναι Κερατσινι - Νικαια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Αστικό Κέντρο είναι σταθερό, δεν αλλάζει. Από την στιγμή που λες ότι "VDSL δεν έχει ερθει ακόμα εδώ" σημαίνει ότι δεν έχουν μπει "νέες καμπίνες". Αν είχαν μπει θα έπρεπε να αλλάξεις και σε VDSL, σε ADSL δεν θα έπαιζες από αυτές...

Δημοσ.

Το Αστικό Κέντρο είναι σταθερό, δεν αλλάζει. Από την στιγμή που λες ότι "VDSL δεν έχει ερθει ακόμα εδώ" σημαίνει ότι δεν έχουν μπει "νέες καμπίνες". Αν είχαν μπει θα έπρεπε να αλλάξεις και σε VDSL, σε ADSL δεν θα έπαιζες από αυτές...

για adsl συγκεκριμενα. εννοω οτι μπορει να υπαρχει καμπινα πιο κοντα απο τα 2 χιλιομετρα που ειμαι και απλα να μην με εχουν συνδεσει ωστε να εχω παραπανω ταχυτητα. Στην τεχνικη υποστηριξη του ΟΤΕ μου ειπαν οτι σε πιο κοντινες καμπινες μπορει να εχουν συνδεσει αλλους σε κοντινη αποσταση απο εμενα. Ειναι λιγο random δηλαδη.

Εγω αυτο ψαχνω να αλλαξω

• Super Moderators
Δημοσ.

Για ADSL παίζεις πάντα από το DSLAM στο Αστικό Κέντρο, το οποίο σύμφωνα με τα 37.5db Downsteam Line attenuation που έχεις είναι στα 2.6km καλωδιακής απόστασης.

Η περίπτωση του να παίξεις ADSL από καμπίνα πιο κοντά σου είναι μόνο όταν έχουν μπει οι νέες καμπίνες VDSL κι αν είσαι με ακόμα χειρότερο συγχρονισμό από ότι τώρα, αλλιώς δεν βάζουν εύκολα χωρίς να έχεις VDSL πακέτο.

Έχειςπει όμως ότι "δυστυχώς VDSL δεν έχει έρθει ακόμα εδώ", άρα τέτοια περίπτωση δεν παίζει...

Δημοσ.

Μια απο τα ίδια και εδω Θεσσαλονικη όμως περιοχή Ντεπώ. Είμαι σε wind συγχρονίζω απο 6.5mbps το ανώτερο εως 1.5mbps το κατώτερο τις τελευταίες μέρες -τραγική κατάσταση αν σκεφτείς οτι υπάρχουν 7-8 wireless clients και ένα wired desktop που περιμένουν να βγούν ιντερνετ. Η απόσταση και εμένα είναι ίδια με τη δικιά σου. Με αποσυγχρονισμούς και συγχρονίζω σε adsl2 (δηλ dsl type G992.3) με μέγιστο τα 8mbps. Και μη χειρότερα, αν δε χρειαζόμασταν το τηλέφωνο με τα free που δίνει η wind θα είχαμε παει ήδη σε καλωδιακό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...