Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι στον ορίζοντα για επόμενο flight simulator; 

Μιας και το ρώτησες, και είχα καιρό να ενημερωθώ, μόλις είδα ότι κυκλοφόρησε πρόσφατα (1-2 μήνες) μια ανανεωμένη beta έκδοση του X-Plane, το Χ-Plane 11. Είδα μερικά βίντεο και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Η vanilla έκδοση έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά. Πόσο μάλλον όταν μπαίνουν και add-ons. Το X-Plane 10 δεν με είχε κερδίσει τότε. 

Να σημειώσω κάτι για τους φίλους simmers που ενδιαφέρονται. To FSX όπως και το P3D (που είναι η φυσική συνέχεια του FSX από την Lockheed) δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τους πόρους του συστήματος. Υπάρχουν περιορισμοί λόγω του παμπάλαιου κώδικα πάνω στον οποίο βασίστηκαν (το P3D έκανε κάποια βήματα, αλλά και πάλι υπάρχουν περιορισμοί). Αντιθέτως, το X-Plane είναι φτιαγμένο εκ του μηδενός με άλλη λογική (simulation, physics κ.λπ.) και εκμεταλλεύεται πολύ καλύτερα τους πόρους, όπως cpu cores, μνήμη, κάρτα γραφικών κ.λπ.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο αυτό http://forums.x-plane.org/index.php?/forums/topic/55346-x-plane-and-multi-core-systems/

και απο αυτό

http://www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?285402-Is-X-Plane-multi-core-software

attachment.php?attachmentid=174657&d=141

(το κόκκινο είναι άλλες διεργασίες που τρέχουν στο pc)

Δεν βλέπω να έχουν αλλάξει πολλά σε σύγκριση με τα κλασικά που ξέρουμε δηλαδή η κάρτα γραφικών παίζει τον κύριο λόγο και τα υπόλοιπα cores του επεξεργαστή δεν χρησιμοποιούνται πλήρως αντ αυτού καλύτερα 2,3 cores σε μεγάλα ρολόγια. 

Δημοσ.

Δεν λένε ακριβώς αυτό, αλλά εγώ περισσότερο τόνισα την διαφορά με το fsx που περιορίζεται στα 4gb RAM και νομίζω 2gb vram, ενώ η gpu παίζει πολύ μικρότερο ρόλο με τον simulator να είναι βαριά cpu bound.

Δημοσ.

Eτσι φιλε μου τωρα μιλας σωστα.Επισης να επισημανθει οτι γλιτωνεις και κανα 50αρικο απο καρτα...Το μονο που με απασχολει πλεον ειναι αν ειναι απαραιτητος cpu για O/C... O 2600k παντως που ειδα στο ποστ που ανεβασε το παλλικαρι πιο πανω, που τυγχνανει να τον χρησιμοποιω και εγω, ηταν μια χαρα οποτε ως ανωτερος ο i5 6500 πιστευω θα τα πηγαινει μια χαρα χωρις υπερβολες...φτανι τα 3.7 κοντα γτ να χρειαστει OC...Αυτο θελω τεκμηριωση απο καποιον γνωστη...

αν βαριεσαι να απαντησεις σε κατι που σε ρωτανε οκ απλα παρεθεσε ενα λινκ για να δω τις λεπτομεριες μονος...Προς Θεου ρε παιδια δεν απαιτω απο κανεναν να εχει γνωσεις κτλ και να σπαταλα χρονο, πολυ απλα ενα λινκ τιποτα αλλο... Τελος πιο πανω ειπωθηκαν τρελα ο ενας τυπος μου προτεινε τον i3 που δεν ειναι καν 4πηρυνος και ο αλλος μου εκανε pc που δεν μπορεις να τον εκμεταλλευτεις καν,μνημες κτλ πιο γρηγορες που δεν υποστηριζονται απο τον επεξεργαστη... Εαν δλδ. ημουν ασχετος θα μπορουσα να την ειχα πατησει... Σιγουρα η προθεση να απαντησουν ολα τα παιδια ειναι απο καλο, και σας ευχαριστω ολους γι αυτο.Αλλα καλυτερα σε ατομα που δν γνωριζουν κατι σωστα να μην απαντανε καν σε ποστ και αυτοι που απαντανε να επιχειρηματολογουν...Δεν ειναι τοσο κακο ουτε δυσκολο πιστευω... Οπως και να εχει παιδια καλες γιορτες σε ολους!

Γιατί ποιος επεξεργαστής υποστηρίζει μνήμες με μεγάλες συχνότητες? 

Κάπου το έχεις χάσει φίλε μου.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια αγορασα το ground services αλλα δεν μπορω να το περασω στο fsx steam edition αν ξερει καποιος ας βοηθησει ευχαριστω

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Είμαι τέρμα beginner με flight simulator αλλά για επαγγελματικούς λοόγους θέλω να βάλω το Χ-Plane 11 και βλέπω ότι τα requirements είναι:

Recommended Hardware Requirements:

• CPU: Intel Core i5 6600K at 3.5 ghz or faster
  • Memory: 16-24 GB RAM or more
  • Video Card: a DirectX 12-capable video card from NVIDIA, AMD or Intel with at least 4 GB VRAM (GeForce GTX 1070 or better or similar from AMD)

Θέλω να "χτίσω" από το μηδέν ένα δυνατό desktop που να κρατήσει κάποια χρόνια γιατί θέλω να βάλω πάνω και όλα τα απαραίτητα επιπρόσθετα..

Υπάρχει στην Ελλάδα κάποιο μαγαζί όπως έχω δει πχ στην Αμερική που ειδικέυεται στο χτίσιμο τέτοιων desktops?

Αν όχι μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα πακέτο δυνατό (ιδανικά να μην ξεπερνάει τα 2 χιλιάρικα γιατί χρειάζομαι και όλα τα γύρω γύρω, δλδ οθόνη, πληκτρολόγιο,ηχεία κλπ), που να συμπεριλαμβάνει και συναρμολόγηση;;

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...