Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως λεει ο τιτλος θα αγορασω ακουστικά μεσα στα Χριστούγεννα και ειμαι ανάμεσα στα Razer Hammerhead Pro V2 και στα BEATS BY DR.DRE TOUR 2.0 . η χρήση τους θα ειναι καθαρά για μουσική( το κινητο μου ειναι το lg g4) αλλα θα τα συνδω και σε pc. Ποια θεωρείτε καλύτερα για αυτα που ζητάω..

Δημοσ.

οπως λεει ο τιτλος θα αγορασω ακουστικά μεσα στα Χριστούγεννα και ειμαι ανάμεσα στα Razer Hammerhead Pro V2 και στα BEATS BY DR.DRE TOUR 2.0 . η χρήση τους θα ειναι καθαρά για μουσική( το κινητο μου ειναι το lg g4) αλλα θα τα συνδω και σε pc. Ποια θεωρείτε καλύτερα για αυτα που ζητάω..

Sκουπίδια Marketing και τα δυο..μέτρια για τα χρήματα τους.

budget;

Σε αυτά τα χρήματα κοντά βρίσκεις ποιοτικά Οn και Over ear.

Αν θες βέβαια μέσα στο ακουστικό κανάλι, πάω πάσο και θα σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει τα in ear

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτάξεις σε senheiser? Είναι πολύ καλή εταιρία . Σαν ιδιοκτήτης 3ων ζευγαριών beats σου λέω ότι πράγματι δεν έχουν τον ήχο που διαφημίζουν αλλά και πάλι παίζουν καλά .

• Like 2
Δημοσ.

δεν θέλω από εξωτερικό παιδιά και από ότι είδα τα άλλα ξεφεύγουν σε τιμή οπότε από αυτά τα δυο που πρότεινα ποιο θεωρείτε καλύτερο για μουσική 

Δημοσ.

δεν θέλω από εξωτερικό παιδιά και από ότι είδα τα άλλα ξεφεύγουν σε τιμή οπότε από αυτά τα δυο που πρότεινα ποιο θεωρείτε καλύτερο για μουσική 

Τσίμπα τα και θα με θυμηθείς. Οι σκοτσέζοι έκαναν τρελή δουλειά με αυτά στα λεφτά τους. 

https://www.skroutz.gr/s/5609214/RHA-MA750.html

Εdit: Αλλαγή σε κανονική έκδοση από την i-os version που είχα βάλει πρώτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Κοστίζουν 90 ευρώ και είναι σαν ακουστικά διπλάσιας αξίας. Μόνο που θα τα πιάσεις και θα τα βάλεις στα αφτιά σου να ακούσεις θα καταλάβεις. Ερχονται και πλήρης με διαφορετικά μπιχλιμπίδια μέσα οπότε είσαι έτοιμος απευθείας. 

Δημοσ.

η μάρκα είναι καλή ξέρεις ? η απλά το μοντέλο?

για in ear και με 20-30€ μια χαρά θα είσαι/ Δεν αξίζει την διαφορά τιμής.... εκτος αν πας σε shure που είναι πανάκριβα.

Δημοσ.

απλα θελω να δω ουσιαστική διαφορά απο αυτα που εχω (αυτα που εδινε η lg μαζι με το g4) επειδή ακούω συνέχεια μουσική .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...