aaret Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω το εξης περίεργο και αναρωτιέμαι μήπως κάποιος έχει αντιμετοπίσει κάτι αντίστοιχο..Έχω το Κουτί akasa venom toxic..αρκετα καλό μπορώ να πω..Θέλω να βγάλω να καθαρίσω το μπροστινό ανεμηστιράκι ( πίσω απο τους δισκους )γιατί από τι φαίνεται την έχει ακούσει και αν χρείαστει θα πάει για αντικατάσταση. Το περίεργο είναι ότι δε μπορώ να το βγάλω.Και θεορώ ότι είναι βλακώδες να μην έχουν σκεφτεί από το εργοστάσιο αυτό το τόσο απλό πράγμα.Δεξία και αριστερα υπαρχει το χείλος του κουτιου και δεν χωραεί να βγει και τα tray είναι πριτσινοτα.. Ρε παιδια έχει αντιμετοπίσει κανεις κάτι τετοιο,μηπως μου ξεφευγει κάτι ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά θα βγάλεις την πρόσοψη και εκεί θα ξεβιδώνεις 4 βίδες μετά θα μπορείς να βγάλεις τον ανεμιστήρα 2
Alexlooker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 https://www.google.com/search?num=20&newwindow=1&safe=off&site=&source=hp&q=akasa+venom+toxic+removing+front&oq=akasa+venom+toxic+removing+front&gs_l=hp.3..33i160k1.3901.3901.0.5746.2.2.0.0.0.0.105.197.1j1.2.0....0...1c.2.64.hp..0.1.104.0.ZTx8OGgN5b0
Illsigvo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Πιασε στο κατω μερος της φατσας και τραβα. Το μπροστινο καπακι ασφαλιζει με πλαστικα κλιπς, ισως χρειαστει λιγη παραπανω δυναμη οποτε μην το φοβηθεις, οταν το βγαλεις θα εχεις προσβαση στις βιδες του ανεμιστηρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα