heavyrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ναι αυτο... οταν λεμε front εννοουμε τα δυο μπροστινα L+R !!! Απ τα 3 (μπροστινα) το μεσαιο λεγεται center η ηχειο διαλογων! Και τα πισω rear/surround. Αν το συστημα ειναι 7.1 εχουμε επιπλεον τα "rear back" L+R, αν εχουμε atmos εχουμε επιπλεον τα front wide/height κτλ..αλλα μη σε μπερδευω με ονομασιες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 To θεμα ειναι ,αν καταλαβα καλα, οτι δεν εχει εξοδο για το center . Ακυρο, λαθος μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Όποτε κλείσαμε, έχω σύστημα 4.0 και ψάχνω για ενυσχιτη ΑV για σύστημα 5.1 με μικρά κρεμαστά ηχεία & με + 2 εξόδους ηχείων για να βάλω στο σαλόνι τα 2 "μεγάλα" από το υπάρχον σύστημα. Εκει λοιπόν θέλω να συνδεθουν οι συσκευές που αναγράφω στο άνοιγμα του θέματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 αν θες 2 εξτρα εξοδους για προστινα ηχεια περαν των 5,1 πρεπει να παρεις ενισχυτη 2 ζωνων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 όποτε ξεφεύγω σε τιμή; googleάρω ενισχυτές 2 ζωνών και δεν βγάζει κάτι για αγορά να δω τιμές, μόνο θεωρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εγω εχω παρει πριν 2 χρονια το HTP-072. Δεν ξερω τι διαφορες εχει με το 073. Το πηρα αποκλειστικα για ταινιες 5.1 για ενα χωρο γυρω στα 20τμ. Προσωπικα εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος, τηρουμενων των αναλογιων παντα. Εννοειται βεβαια οτι αν ειναι να του βαζεις να παιζει mp3, κρατα αυτο που εχεις. Το ιδιο και για τις ταινιες. Απο θεμα εντασης, ποτε δεν το εχω βαλει πανω απο 40. Και παλι ομως ολα αυτα ειναι σχετικα. Ειχα και εγω τοτε συγκεκριμενο budget, και επεσα κατα τυχη πανω σε αυτο. Ηταν και σε προσφορα (220). Προσωπικα δεν εχω μετανοιωσει γιατι ξερω τι εχω παρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 όποτε ξεφεύγω σε τιμή; googleάρω ενισχυτές 2 ζωνών και δεν βγάζει κάτι για αγορά να δω τιμές, μόνο θεωρίες. Αν πας σε ενισχυτη 5.1 + Zone 2 θα πρεπει να ανεβασεις το μπατζετ αρκετα. Μια σχετικα οικονομικη επιλογη σε μεταχειρισμενο με εγγυηση ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.503643&oem=Y286548PR Aν θες μικρα ηχεια 5.1 που να τα κρεμασεις τα magnat που σου προτεινα φυσικα δεν σου κανουν. Αν δεν σου πεφτουν πολυ μεγαλα μπορεις να βαλεις τα μικροτερα (και φτηνοτερα) 102 https://www.skroutz.gr/s/4148170/Magnat-Monitor-Supreme-102.html?keyphrase=Magnat+Monitor+Supreme+102 που εχουν και εγκοπη απο πισω για να μπορουν να κρεμαστουν απο μια απλη βιδα στον τοιχο. όποτε ξεφεύγω σε τιμή; googleάρω ενισχυτές 2 ζωνών και δεν βγάζει κάτι για αγορά να δω τιμές, μόνο θεωρίες. Θες ενισχυτη 7.1 που να σου δινει την δυνατοτητα τα δυο απο τα 7 καναλια να παιζουν σε ξεχωριστο χωρο σαν Zone 2 Εναλλακτικα μπορεις να παρεις τα ηχεια απο το πακετο της Pioneer που εχεις βαλει στο ματι https://www.skroutz.gr/s/289669/Pioneer-S-HS100.html με εναν ενισχυτη που να σου δινει εστω και μια εξοδο audio out και να συνδεσεις σε αυτην ξεχωριστα το Sony που εχεις τωρα. Ο μεταχειρισμενος που σου προτεινα πιο πανω με τα 90 ευρω μπορει να το κανει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αναθεώρηση ξανά: Αφήνω την ιδέα για 2η ζώνη λόγο budget και καλοβλέπω την ιδέα του Σπύρου για ενισχυτή 5.1 κρεμαστων ηχείων και με έξοδο audio out ή εναλλαγή ζευγαριου έμπροσθεν ηχείων με διακόπτη επιλογής Α/Β. Για ηχεια διαλέγω το ζευγαρι Magnat 102, το κεντρικο 252 και το Sub και έχω σύνολο εξόδων 330€. Βαζω τα surround ηχεια που εχω πισω και τα μεγαλα Sony στο σαλονι συνδεμενα στην εξοδο B του ενισχυτη και τελειώνω. Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι θα μπορέσω να συνδέσω και όλα όσα αναφέρω στο 1ο μήνυμα του θέματός μου. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2017 από batman_gardiki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ενω ενισχυτη αγόρασα δυσκολεύομαι με τα ηχεία. τα magnat 102 και το 250 που προταθηκαν μου φαινονται καπως μεγάλα στο μέγεθος για κρεμαστά ηχεία που ψάχνω. κάτι άλλο μικρότερο θα με ικανοποιουσε ηχητικά ή πάω κατευθείαν στο πακετο τις pioneer; πχ αυτο το σετ + κάποιο γούφερ μου κάνει; αν το δω καθαρά οικονομικά συγκρινωντας μονο αυτά τα δυο,το πακετο pioneer είναι 100€ πιο φθηνό απο τα 3ηχεία + γούφερ. αυτή η διαφορά είναι και ηχητική/ποιοτική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Η διαφορα θα ειναι πολυ μεγαλη σε οτι κι αν επιλεξεις λιγοτερο απο το σετ της Magnat + sub.Δυστυχως το μεγεθος παιζει ρολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 λοιπόν... πήρα και τα 3 magnat και έμεινε το sub για αργότερα. όλες οι συνδέσεις (PS3, mpeg4, pc, iPad) έγιναν με rca καλώδιο καθώς έχω μπόλικα. ο ενισχυτής έχει από όλα...https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/AVR340-rear-lg.jpg . να συνδεθώ με optical όπως είχαμε πει ή είναι το ίδιο με τα rca; ο ενισχυτής πάντως καίει από την πάνω μεριά μετά από 1-2 ώρες. είναι φυσιολογικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feregorn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Την καλύτερη ποιότητα ήχου, που είναι και μονόδρομος για multi-channel πρότυπα όπως τα DD, DTS, θα την έχεις μέσω της οπτικής εισόδου. Ειδικά για το PS3 που έχει και αυτό οπτική έξοδο, είναι απώλεια οτιδήποτε λιγότερο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) ναι αλλα και 12€ το καλώδιο... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2017 από batman_gardiki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πηρες ενισχυταρα, πηρες και τα magnat.......εκει κολλας τωρα? Απιστευτο. Βασικα υπαρχουν και φθηνοτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 χαχαχα έτσι όπως τα λες. δεν είχα ιδεα οτι έκαναν τόσο. το budget ανεβαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα