Προς το περιεχόμενο

Asus Zenfone 3 LTE + Dual-SIM 267€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι όσοι το πάρατε να μην απογοητευτείτε από την αυτονομία του. Έχω το Zenfone 2 (4GB) και έχει απίστευτα μέτρια μπαταρία.

Οπότε δεδομένου ότι αυτό έχει 2650mAh σε σχέση με τα 3000mAh του προηγούμενου και του ότι βλέπω την κατανάλωση του λογισμικού σε τρελά ποσοστά, εγώ θα ήμουν επιφυλακτικός.

Δημοσ.

Μακάρι όσοι το πάρατε να μην απογοητευτείτε από την αυτονομία του. Έχω το Zenfone 2 (4GB) και έχει απίστευτα μέτρια μπαταρία.

Οπότε δεδομένου ότι αυτό έχει 2650mAh σε σχέση με τα 3000mAh του προηγούμενου και του ότι βλέπω την κατανάλωση του λογισμικού σε τρελά ποσοστά, εγώ θα ήμουν επιφυλακτικός.

΄Ελαβα υπόψη τα λεγόμενα σου και ακύρωσα. Βιάστηκα λόγω της προσφοράς να κάνω την αγορά και δεν διάβασα πολλά reviews. Εαν το μετανιώσω, ελπίζω να ξαναβάλουν αντίστοιχη έκπτωση...

Δημοσ.

Κακως τα ελαβες υπ'οψιν, δεν εχουν καμια σχεση τα 2 μοντελα στην μπαταρια, το zen 2 ειναι dual active, που σημαινει οτι δουλευουν ταυτοχρονα 2 modem/κεραιες, γι'αυτο τσιμπαει την μπαταρια

(αν και ειναι θεμα χρησης του καθενος, το εχω 1,5 χρονο και με τις καταλληλες ρυθμισεις με βγαζει 2 ημερες, μονο σε 4g τραβαει γρηγορα την μπαταρια, ή οταν δεν εχει καλο σημα και ζοριζεται να πιασει, τραβαει λιγοτερο, κατα τα αλλα η asus δινει πληρη εργαλεια ρυθμισεων και συχνοτατα updates τους),

ενω το zen 3 ειναι κλασσικο dual standby, εχει 1 modem, οπερ σημαινει χαμηλοτερη καταναλωση.

Για του θεματος, θα κοιταγα πόσο κανει στην Κινα. Αν απο Κινα ειναι στα ιδια επιπεδα, τοτε ειναι πολυ καλη προσφορα του αμαζον, διοτι θα εχει ww rom (κανονικα update) και Ευρωπαικη εγγυηση.

edit: τελειωσε η τιμη προσφορας. Βλεπω antutu 59500, δεν φαινεται και καλη επιλογη σε σχεση με αλλα κινητα σε αυτα τα χρηματα, χωρις να εμβαθυνω στα υπολοιπα χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

Παιδιά οποιος το αγόρασε να ξέρει ότι έχει τεράστιο πρόβλημα με το σήμα.

Είναι πολύ κακο το σήμα του κινητού, ειδικά σε wind που έχει ήδη σάπιο σήμα, στο κέντρο της Πάτρας δεν μπορούσες κλήση καν να βγάλεις πολλές φορές. Το 30-35% του χρόνου ήταν σε αναζήτηση δικτύου και το 45-50% σε κατάσταση χαμηλού σήματος.

Είπαν ότι είναι πρόβλημα software αλλά ακόμα αναβάθμιση δεν βγήκε. Έφυγε πισω για refund.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...