panos0100 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα έχω ένα θέμα μαλων με την μητρική μου και θέλω την άποψη σας, είχε εδώ και καιρό από το καλοκαίρι περίπου που σε περίπτωση ηρεμίας πχ youtube facebook έβγαζε μαύρη οθόνη και έμενε εκεί, χωρίς καποιο μήνυμα όπως αρχείο καταγραφής ή μπλε οθόνη, και μετά δεν έκανε beep η μητρική απλά άνοιγε και ξανά έκλεινε αυτό το έκανε άλλες 5 φορές μέχρι σήμερα που είπα λέω ας κοιτάξω τις μνήμες έβγαλα την μια την πέρασα μια φορά με με μεμτεστ καθαρή έβαλα την άλλη το ίδιο, να πω ότι μετά που έβαλα και τις 2 κάνει 4 beep η μητρική και βγαζει ένα μήνυμα που λέει να βγάλω την μια μνήμη, αφήνω την άλλη πάλι τίποτα τα ίδια beep άλλα δεν δείχνει σήμα, μόνο αν βάλω και τις 2 άλλα αντί για 8 βλέπει 4 ραμ μόνο, είναι πρόβλημα της μητρικής αυτό;
panos0100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 τις εβαλα ουτε στα κοκκινα κανει ουτε στα μαυρα, βλεπει μονο 4gb
th3ofilos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δλδ για να παιξει πρεπει να βαλεις και τα 2 στικακια αλλα σου δειχνει μονο 4 και αν τα βαλεις μονα τους δεν ανοιγει καθολου???
panos0100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ναι δυστηχως αν τα βαλω μονα τους δεν ανοιγει, το καλοκαιρι εβαλα την τελευταια εκδοση του bios μηπως και εφτιαχνε η κατασταση με την μαυρη οθονη, και τωρα που απλα ανοιξα το κουτι για να κανω μεμτεστ τις μνημες δεν ξανα δουλεψαν καθολου, και επισης εβαλα και occt και ο υπολογιστης σερνετε εφτασε ο επεξεργαστης μεχρι 50 βαθμους και εσβησε ολος ο υπολογιστης ενω παει και παραπανω εχει αποδοση σα να ειναι windows 98 σβηνει συνεχεια το μηχανημα απο μονο του, ακομα και οταν παει να μπει στα 7 ειμαι πολυ στεναχωρημενος, τι εκανα και καηκε, παιχνιδια επεζα το καλοκαιρι ουτε overclock τον εκανα ουτε τιποτα και το προβλημα ηταν απο το καλοκαιρι πρωτη φορα με το εκανε στα 10 μαυρη οθονη και μετα τιποτα κανενας ηχος απο το ηχειο της μητρικης ανοιγε παντα με την δευτερη φορα, και τωρα εγινε ακομα χειροτερα
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σαν κατι να παιζει με τον memory controller. Για το σβησιμο που λες ομως δεν βαζεις λιγο θερμοαγωγιμη κι επισης βγαλε την καρτα γραφικων και δοκιμασε με τα ενσωματωμενα
panos0100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Και εγώ εκεί πάει το μυαλό μου στον memory controler, είχε αρχίσει να έχει θέμα από το καλοκαίρι με τις μαύρες οθόνες, νόμιζα εγώ οτι χάλασε η κάρτα γραφικών την πήγα πίσω σχεδον πριν μια εβδομάδα δεν είχε τίποτα, όταν την ξανά έβαλα άρχισε το πρόβλημα να γίνεται όλο και χειρότερο, πχ ξαφνική πτώση επιδόσεων και όταν έκανα επανεκκίνηση έσβηνε και ξανά άνοιγε, και τώρα έγινε ακόμα ποιο χειρότερο προχτές που έβγαλα τις μνήμες να δω μήπως έχει καεί καμιά είχα βαλει πρώτα την πρώτη μετά την δεύτερη, και τις 2 φόρες πήρε μπρος κανονικά μετά όταν πήγα να βάλω και τις 2 εκεί ήταν που τελείωσε, δεν δεχόταν ούτε την μια μόνη της, και τις 2 της δουλεύει με το ζόρι βλέποντας μόνο 4gb αντί για 8. Τώρα θα πάρω κάποια μικρά αρχεία που έχω μήπως σε περίπτωση φορματ (δηλαδή αλλαγή μητρικής χάσω δεδομένα) άλλα θα κάνω αύριο κι αυτά που με είπατε και μαζί θα κάνω και ενα clear cmos θα βγάλω και την κάρτα γραφικών και θα αρχίσω δοκιμές και μακάρι να φτιάξει αν και δύσκολα το βλέπω
panos0100 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 update: Παιδια δυστηχως ασχημα τα νεα :cry: , εκανα clear cmos αφησα και την μπαταρια εκτος, και δεν κανει καν το εκανα και με το jumber τιποτα, δεν κανει επισης εβγαλα καρτα γραφικων καρτα ηχου, αφησα μονο τις μνημες, και οταν εβαλα μονο την μια επανω αρχισε μια να ανοιγει και μια να σβηνει ο υπολογιστης, ευτηχως εκλεισα το τροφοδοτικο και παλι πηγε λιγο να αναψει, αλλα με κανει εντυπωση και απο την πριζα που το βγαζω το τροφοδοτικο το λαμπακι της μητρικης μενει ανοιχτο, πως γινεται αυτο χωρις ρευμα να ειναι ανοιχτο το λαμπακι της; Και να μην τα πολυλογώ παω για αλλαγη μητρικης, προς το παρων εχω βαλει τις 2 μνημες, και την on board καρτα γραφικων και θα περιμενω μεχρι την τριτη, αν και εχτες με εκανε και ενα overclock απο μονο του οτι να ναι δηλαδη, τελος παντων θελω την γνωμη σας ποια μητρικη να παρω εχω στο μυαλο μου αυτες τις 2 η μια ειναι msi και η αλλη ειναι gigabyte http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39225&cat=3&sub=0&pmanuf=2&sort=undefined&step=1 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39331&cat=3&sub=0&pmanuf=55&sort=undefined&step=undefined
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Πριν παρεις αλλη μητρικη κοιτα να δοκιμασεις κι ενα αλλο τροφοδοτικο γιατι πολλα περιεργα σου κανει και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι η μητρικη ακομα... 1
panos0100 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 τελικα ουτε φορματ δεν μπωρο να κανω πλεον γιατι στην εκκινιση δεν βλεπει το πληκτρολογιο και το ποντικι, και γενινα δεν λειτουργει καμια θυρα αντε να δωσω 78Ε θα δουλεψει; ή ειναι καμενος ο επεξεργαστης, επισης το τροφοδοτικο το κοιταξα και δεν εχει προβλημα ειμαι σιγουrος εβαλα και με φορτιο μετρησα στο μολεξ και το ζορισα, επισης το μετρησα και με τεστερ, τωρα αναγκαστικα τρεχω με ubundu ισα ισα να εχω λιγο τον υπολογιστη, τα 7 τα βγαλανε γιατι απο δικια μου χαζομαρα πατησα μεσα στο registry και βγηκε ολη η σαβουρα απο ιους, αλλα δικο μου λαθος, hack tools back doors trogians malwere pop up και αλλα πολλα 178 στο συνολο γι αυτο και ηθελα να κανω φορματ, τελικα με ubundu καταφερα και εκανα, παντως ενα ενα σταματανε να λειτουργουν στο τελος ουτε θα ανοιγει
panos0100 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά η μητρική μου είναι για πέταμα, πλέον θέλει 2 φορές να ανοίξει χάνει την ώρα και την ημερομηνία συνέχεια ενώ είναι στο ρεύμα βγάζει ένα μήνυμα από το bios οτι δεν μπορεί τα συγχρονίσει, αυτό εγινε απο ενα hub usb που ειχα δηλαδη με ρήμαξε την μητρική και όποιος το έχει το συγκεκριμένο ας μείνει μακριά http://www.public.gr/product/perifereiaka/usb-hubs/usb-hub-20-belkin-7-ports/prod84186pp/ εκανε επιστροφη τασης, υπαρχει και σχολιο που το λεει αυτο, και οντως ετσι ηταν. Τελος παντων εχω παρει τωρα αυτη την μητρικη http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-z97-hd3-retail-p-PER.526972?gclid=CJvGlY3IsNECFQs4GwodS8cI5g καλη ειναι;
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Πήρες άλλη μητρική τελικά ε? Για την παλιά δεν είχες εγγύηση?
FasTaker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ζ97 ειναι μητρικη για overclock http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-h81tn-retail-p-PER.526998 οριστε πολυ πιο φθηνη με Socket 1150.
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ζ97 ειναι μητρικη για overclock http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-h81tn-retail-p-PER.526998 οριστε πολυ πιο φθηνη με Socket 1150. Πρέπει να αλλάξει και μνήμες με αυτήν γιατί παίρνει SO-DIMM. Έτσι και αλλιώς και την αγόρασε ήδη ο φίλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα