rafinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά! Έχω απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις των windows 10 και το έχω βάλει να μου εμφανίζει τις ενημερώσεις και να τις κατεβάζω μόνο όταν και αν θέλω εγώ. Ωστόσο, εμφανίζεται κάποια ώρα μετά την εκκίνηση του υπολογιστή ένα απίστευτα ενοχλητικό fullscreen μήνυμα, το οποίο δεν εξαφανίζεται αν δεν πατήσεις στο κουμπί να κάνεις ενημερώσεις (βέβαια απλά με πηγαίνει στο menu που δείχνει ότι υπάρχουν ενημερώσεις). Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην πετάγεται αυτό;
thepoint Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Στο σύστημα στις ρυθμίσεις έχει μενού για τις ειδοποιήσεις αλλά γιατί σου πιάνει όλη την οθόνη έχεις βάλει κάποιο άλλο λογισμικό για την παρακολούθηση του υπολογιστή σου μήπως; Μόνο στο κέντρο ενεργειών ξέρω ότι βγαίνουν ειδοποιήσεις και μόνο.
makfil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά! Έχω απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις των windows 10 και το έχω βάλει να μου εμφανίζει τις ενημερώσεις και να τις κατεβάζω μόνο όταν και αν θέλω εγώ. Ωστόσο, εμφανίζεται κάποια ώρα μετά την εκκίνηση του υπολογιστή ένα απίστευτα ενοχλητικό fullscreen μήνυμα, το οποίο δεν εξαφανίζεται αν δεν πατήσεις στο κουμπί να κάνεις ενημερώσεις (βέβαια απλά με πηγαίνει στο menu που δείχνει ότι υπάρχουν ενημερώσεις). Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην πετάγεται αυτό; Δεν είναι και τόσο ενοχλητικό, τουλάχιστον στο δικό μου desktop, είναι μεγάλο αλλά όχι full screen. Το κλείνεις, όπως είπες, εμφανίζεται το παράθυρο των ενημερώσεων, το κλείνεις και όλα ΟΚ.
rafinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Αρχικά για να εξηγούμαστε, όταν κάτι δεν σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το background είναι fullscreen! Επίσης, ΝΑΙ είναι απίστευτα ενοχλητικό γιατί αν έχεις κάτι ανοιχτό σε full screen όπως ένα παιχνίδι για παράδειγμα μπορεί να σου πετάξει και BSOD. Αν δεν πιστεύετε δείτε και στο reddit. https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3j8e2s/how_do_i_disable_this_fullscreen_update/ Δεν χρησιμοποίησα τη λύση που αναφέρει γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν προτείνεται κάτι τέτοιο.
makfil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Full screen δεν είναι αυτό αλλά δεν σε αφήνει να κάνεις άλλη ενέργεια. Πάντως, αφού έχεις απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις, το πατάς και συνεχίζεις όπως περιγράφεις παραπάνω.
rafinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εμ εμείς φταίμε... ας ρίχναμε λίγο το ποσοστό στα προϊόντα microsoft, θα σου έλεγα εγώ για πότε ξαφνικά τα απαραίτητα updates και ότι ηλιθιότητες σου επιβάλουν τα windows θα εξαφανίζονταν. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ας ελπίσουμε να βγάλει η μάικροσοφτ game mode στα patches Κάποια αντιικά το έχουν αυτό 1
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Gaming mode στα windows...! Καλή φάση και όντως θα ήταν πολύ χρήσιμο κάτι τέτοιο.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Gaming mode στα windows...! Καλή φάση και όντως θα ήταν πολύ χρήσιμο κάτι τέτοιο. Εδώ πρότειναν κάτι παραπλήσιο αν θέλετε πάτε και ψηφίζετε και εσείς οι Gamers και προτείνετε και αυτό που είπα. Εγώ σταμάτησα να παίζω παιχνίδια εδώ και πάρα πολύ καιρό
sistah Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αρχικά για να εξηγούμαστε, όταν κάτι δεν σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το background είναι fullscreen! Επίσης, ΝΑΙ είναι απίστευτα ενοχλητικό γιατί αν έχεις κάτι ανοιχτό σε full screen όπως ένα παιχνίδι για παράδειγμα μπορεί να σου πετάξει και BSOD. Αν δεν πιστεύετε δείτε και στο reddit. https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3j8e2s/how_do_i_disable_this_fullscreen_update/ Δεν χρησιμοποίησα τη λύση που αναφέρει γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν προτείνεται κάτι τέτοιο. Ο τροπος που αναφερει στο reddit, μεσω group policy, ειναι και ο τροπος που χρησιμοποιω για μην κανει αυτοματα updates και ο τροπος που κατα την γνωμη μου δουλευει καλυτερα. Το πλαισιο αυτο που αναφερεις, μου το βγαζει σπανια και υποθετω οτι το βγαζει σε μεγαλα/σημαντικα updates. Παρολα αυτα, σε gaming δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα και αυτο ισως γιατι ολα τα games τα βαζω σε borderless και οχι fullscreen. Παντως το BSOD δυσκολα θα εμφανιστει απο ενα τετοιο πλαισιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα