aidonoxori Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα...σκεφτομαι να αγορασω κινητο σε τιμη 150-160 περιπου...πιστευω οτι το καλυτερο σαυτα τα λεφτα ειναι το κινητο του τιτλου...απλα θελω να ρωτησω μηπως δεν ειναι αρκετα τα 2 γβ ραμ...δεν θελω να παρω ενα κινητο και να λαγκαρει...παιχνιδια δεν παιζω...μονο messenger-facebook-instagram και viber ειναι οι κυριες εφαρμογες...αξιζει να μασω αλλα 50 ευρω για να παρω το 3/32? και επισεις θελω να ρωτησω αν θα εχω εγγυηση....απο skroutzομαγαζο! ευχαριστω!
ex0ristoc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 φιλε πριν 3μηνες ηθελα και εγω να το παρω μεχρι που κατι φιλοι μου το πηραν και τους βγκε ελαττωματικο και μετα επρεπε να εχουν μπαρμπα στην ταιβαν για να το αλλαξουν και ετσι πηρα το samsung a5 2016 και βρηκα την υγεια μου!
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα...σκεφτομαι να αγορασω κινητο σε τιμη 150-160 περιπου...πιστευω οτι το καλυτερο σαυτα τα λεφτα ειναι το κινητο του τιτλου...απλα θελω να ρωτησω μηπως δεν ειναι αρκετα τα 2 γβ ραμ...δεν θελω να παρω ενα κινητο και να λαγκαρει...παιχνιδια δεν παιζω...μονο messenger-facebook-instagram και viber ειναι οι κυριες εφαρμογες...αξιζει να μασω αλλα 50 ευρω για να παρω το 3/32? και επισεις θελω να ρωτησω αν θα εχω εγγυηση....απο skroutzομαγαζο! ευχαριστω! αν η αγορά γίνει απο κίνα,όχι δεν έχεις στην ελλάδα εγγύηση. το έχω περίπου 5 μήνες στην κατοχή μου,και είναι αστέρι(2gb ram/16gb rom) πολύ καλό VFM
Donalhioy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 εγω εχω το 32/3 το κινητο τα σπαει... η καμερα ειναι το μονο μειονεκτημα... αλλα και παλι και σε τερμα σκοταδι μια χαρα φωτογραφιες βγαζει.. θελει και κανα app αν θελεις περισσοτερες επιλογες.. μεχρι στιγμης απο τα 4-5 ατομα που ξερω οτι εχουν κανεις δεν ειχε το παραμικρο προβλημα.. ακομα και με τα hands free που λενε οτι εχει τουλαχιστον ενας με τα pistons της xiaomi δεν αντιμετωπισε κατι... 5 ευρο ακουστηκα.. οσο αναφορα τα 2gb ραμ ειναι αρκετα για απλη χρηση... απλα πιστευω οτι +45 ευρο... για το 32/3 με 800αρα μπαντα συμφερει 1
malthampoukos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρη και εξαιρετική επιλογή, με τα ίδια λεφτά παίρνεις το zuk z2 βέβαια που έχει τρομερά χαρακτηριστικάhttp://www.gearbest.com/cell-phones/pp_462203.html?wid=4
saruman123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 αν η αγορά γίνει απο κίνα,όχι δεν έχεις στην ελλάδα εγγύηση. το έχω περίπου 5 μήνες στην κατοχή μου,και είναι αστέρι(2gb ram/16gb rom) πολύ καλό VFM Εγγυηση εχει κανονικα αν το παρει απο Ελλαδα απο την Info Quest για 2 χρονια http://www.infoquest.gr/news/el-info-quest-technologies-and-xiaomiΤο κινητο ειναι ωραιο παρτο.
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εγγυηση εχει κανονικα αν το παρει απο Ελλαδα απο την Info Quest για 2 χρονια http://www.infoquest.gr/news/el-info-quest-technologies-and-xiaomi Το κινητο ειναι ωραιο παρτο. Αναφέρω οτι ΑΝ η αγορά γίνει απο κίνα,δεν έχει εγγύηση εδω ελλάδα.. σαφώς εδω ελλάδα(αγορά)έχει εγγύηση το προιόν.
Donalhioy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Αναφέρω οτι ΑΝ η αγορά γίνει απο κίνα,δεν έχει εγγύηση εδω ελλάδα.. σαφώς εδω ελλάδα(αγορά)έχει εγγύηση το προιόν. αν το κινητο εχει το σημα CE οπως η special edition σειρα τοτε δεν βλεπω το λογο να μην μπορει να επισκευαστει ελλαδα.. για την εταιρια xiaomi ειναι το ιδιο..
coolerman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 αν το κινητο εχει το σημα CE οπως η special edition σειρα τοτε δεν βλεπω το λογο να μην μπορει να επισκευαστει ελλαδα.. για την εταιρια xiaomi ειναι το ιδιο.. Νομίζω δεν το καλύπτει,μπορεί βέβαια να να μην ισχύει.. στους όρους εγγύησης,αναγράφουν *απόδειξη αγοράς/παραστατικού Θα καλέσω αύριο στο service να δω τι "παίζει"
Vasilisxd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Αν το πάρεις από Ελλάδα , φυσικά και έχεις εγγυηση. Το που θα γίνει η επισκευή όμως δεν είναι κάτι που ελέγχεις εσύ , μπορεί να το στειλουν Κίνα. Το κινητό είναι αστέρι , αυτό με τα 2Gb πετάει , δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.
kodorevi8ulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 αν το κινητο εχει το σημα CE οπως η special edition σειρα τοτε δεν βλεπω το λογο να μην μπορει να επισκευαστει ελλαδα.. για την εταιρια xiaomi ειναι το ιδιο.. να μη ξεχάσω να πω στον αη βασίλη να σου φέρει δώρο είπε κανείς ότι θα το επισκευάσει η xiaomi ; σιγά μην ασχοληθεί η Infoquest με το service των κινητών που ήρθαν από έξω (και καλά θα κάνει βασικά)
L0k0p0k013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρη και εξαιρετική επιλογή, με τα ίδια λεφτά παίρνεις το zuk z2 βέβαια που έχει τρομερά χαρακτηριστικά http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_462203.html?wid=4 Μακρυά απο zuk z2 μεγάλη πατατα μπαταριά που δεν βγάζει μέρα και κακογραμμενο full στα bugs λογισμικο! 1
ziaba Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 αν το κινητο εχει το σημα CE οπως η special edition σειρα τοτε δεν βλεπω το λογο να μην μπορει να επισκευαστει ελλαδα.. για την εταιρια xiaomi ειναι το ιδιο.. δεν φτάνει μονό το σήμα πρέπει να εισαχθεί από αντιπροσωπία (το ελέγχουν βάση του imei και s/n) χωράς ευρωπαϊκής ένωσής για να χει εγγύησή + σέρβις ΚΑΙ στην Ελλάδα αλλιώς δεν τα αναλαμβάνουν καν
chios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι είναι φίλε ziaba όπως τα λες αυτά που φέρνει η info έχουν αυτοκόλλητο πάνω, θεωρώ λογικό να μην ισχύει η εγγύηση για αυτά που δεν είναι δικά της.
Eliaskat Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 το κινητο ειναι σουπερ εχω παρει το 3/32 απο geekinternational version και ειναι σουπερ αγορα ! αν χαλασει θα πρεπει να το στελεις κινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα