Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NVIDIA GeForce GT 430

AMD Athlon II X4 640

GA-970A-UD3 (Socket M2

8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 671MHz (9-9-9-24

Tr2 600w gold

Flatron e2242c

Σε αυτό το σύστημα αξίζει να αλλάξω κάτι η θα πετάξω τα λεφτά μου τζάμπα?

Games που μου αρέσουν τα call of duty

Battlefield 1,4,hardline

Watch dogs 2

Sniper elite 4

Sniper ghost 3

Hitman

Tom clancy ghost recon Wildlands

Δημοσ.

NVIDIA GeForce GT 430

AMD Athlon II X4 640

GA-970A-UD3 (Socket M2

8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 671MHz (9-9-9-24

Tr2 600w gold

Flatron e2242c

Σε αυτό το σύστημα αξίζει να αλλάξω κάτι η θα πετάξω τα λεφτά μου τζάμπα?

Games που μου αρέσουν τα call of duty

Battlefield 1,4,hardline

Watch dogs 2

Sniper elite 4

Sniper ghost 3

Hitman

Tom clancy ghost recon Wildlands

τα πουλας ολα εκτος μνημης και τροφοδοτικου πας και περνεις :επεξεργαστη εισαι εδω 

https://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.html

μιτρικη εισαι εδω 

https://www.skroutz.gr/s/5069480/Asrock-Z97-Anniversary.html

και γ καρτα γραφικων γ τα παιχνιδια που θες να παιξεις παρε μεσα απο το site μια r7 370 4gb και εισαι κομπλε !!!

Δημοσ.

αξιζει τετοιος επεξεργαστης που υπαρχουν skylake, καιθα βγουν ζεν και intel??

προσωπικα μια χαρα ειναι σαν επεξεργαστής και βαστάει ακόμη άλλα αν θες να περιμένεις τους ζεν περίμενε τους πάντως εγώ έστησα το pc enos filoy με ζ97 μητρική και τον 4460 και μια rx470 και έπαιζε το παλικάρι όλα τα παιχνίδια στο τέρμα 

Δημοσ.

τα πουλας ολα εκτος μνημης και τροφοδοτικου πας

Ναι,κράτα το άξιο αναφοράς ως χειρότερο τροφοδοτικό της thermaltake,που θα έχει κλείσει πενταετία+ κιόλας,κράτα και τις θηριώδεις μνήμες των 1300mhz και πoυλάς τα υπόλοιπα στο παζάρι στο Σχιστό,στην ουρά που σχηματίζεται για τους Άθλον από το πρωί. 

Σε κάθε θέμα που σε πετυχαίνουμε ,πρέπει να λέμε τα ίδια.Μην προτείνεις πράγματα. Δηλαδή,πρέπει να βάλω και βελάκια;Τι δεν καταλαβαίνεις;

αξιζει τετοιος επεξεργαστης που υπαρχουν skylake, καιθα βγουν ζεν και intel??

Το θέμα είναι τι θες να κάνεις,και με πόσα λεφτά.

Τα παιχνίδια που θες,με έναν fx 6350 και μία 660 ή 7850 τα παίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

με τους fx μως πρεπει να αγορασω αλλοι ψυκτρα γιατι ανεβαζουν ευκολα θερμοκρασιες

το τροφοδοτικο τη εχει ?μου ειπαν παιδια εδω πως ειναι καλο

καρτες γραφικων ποτε θα βγουν καινουριες?

Μεταχειρισμενα δεν θέλω καθόλου

Δημοσ.

το τροφοδοτικο τη εχει ?μου ειπαν παιδια εδω πως ειναι καλο

ΜΙΛΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ... :ph34r:

Όλοι οι επεξεργαστές ανεβάζουν θερμοκρασίες,αν δουλεύουν εκτός ορίων κατασκευαστή.

Θες να συζητήσουμε,ή θα μας πεις και τι άλλο διάβασες κάπου;

Τα tr είναι αυτά που πετούσαν οι Σπαρτιάτες στο Καιάδα,για να δουν σε πόση ώρα πιάνει πάτο.

Θα αναρωτηθείς "μα γιατί δεν πετούσαν πέτρες";

Οι πέτρες έχουν μια κάποια αξία.

Όπως και να έχει,αν αγοράσεις νέο σύστημα θα το πετάξεις,αν όχι, θα το κρατήσεις.

Δε σου αρέσουν τα μεταχειρισμένα;;Δεν μας νοιάζει.

Όσο δεν μας λες πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις ,μπορείς να έχεις και ότι άποψη θες.

Όταν πεις ένα μπάτζετ,κάτι μου λέει θα τα αγαπήσεις.

Προς το παρόν,μεταχειρισμένο fx και μεταχειρισμένη κάρτα αξίζει να βάλεις,και θα έχεις μια χαρά συστηματάκι

• Like 1
Δημοσ.

Να φτιάξω έναν υπολογιστή και να μου κρατήσει όχι να τον παρω και τον άλλο χρόνο να θέλω πάλι αναβάθμιση

Αρκεί να παίζει τα παιχνίδια έστω και σε medium

Για καινούριο σύστημα λογικά θα θέλω περισσότερα λεφτά έτσι δεν είναι?

Την έκφραση το φτηνό το πληρώνεις ακριβά την ξέρετε?

Γιατί δεν θέλω μεταχειρισμενα γιατί δεν ξέρω αν θα με κοροϊδέψει λαο θα μου δώσει καμία χαλασμένη

Τώρα δεν ξέρω κάνα 250 με 300 ευρώ

Oc δεν πρόκειται να κάνω

Δηλαδή αμα μείνω με την stock cooler και δεν του κάνω Oc δεν θα ανεβάζει θερμοκρασίες και θα κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας?

Γίνεται να του βάλω τον cooler απο τον επεξεργαστή που έχω?

Δημοσ.

τα tr2 τροφοδοτικα που δεν αξιζαν ηταν αυτα τις πρωτης σειρας που εβγαζαν και κατι περιεργα watt του στυλ 420-470 και τετοια.

εαν του φιλου ειναι αυτο τοτε δεν το πεταει σε καμια περιπτωση.

Δημοσ.

τα tr2 τροφοδοτικα που δεν αξιζαν ηταν αυτα τις πρωτης σειρας που εβγαζαν και κατι περιεργα watt του στυλ 420-470 και τετοια.

εαν του φιλου ειναι αυτο τοτε δεν το πεταει σε καμια περιπτωση.

ναι αυτο ειναι

το θυμαμαι πως εγραφαν το προτειναν καποιοι σε συνθεσεις δεν θυμαμαι ονοματα

σιγουρα θα χρειαστω και ssd

να περιμενω να βγουν zen, και τις ιντελ?

τον υπολογιστη των εχω απο το 12

η οθονη μου που εχει d sub θα δημιουργησει προβλημα που οι καρτες τωρα ειναι ολες dvi?

η μητρικη μου σηκωνει fx?

Δημοσ.

Αξίζει να περιμένεις zen και τους νέους intel αν δεν βιάζεσαι, είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Η μητρική σου σηκώνει fx και οκταπύρηνο, ωστόσο το τροφοδοτικό δεν είναι και από τα καλύτερα, έχει βγει αρκετά ελαττωματικό συν επίσης οι ram είναι αργές. Βασικά οι ram δεν είναι τόσο θέμα, 1333 είναι μεν λίγο πιο αργές από τις 1600αρες που θεωρούνται το πολύ χαμηλό standard, ωστόσο καλύτερα να αλλάξεις τροφοδοτικό, επεξεργαστή και κάρτα και να αφήσεις τις ram ως έχουν. Δεν θα εμπιστευόμουν το tr2 με νέα parts, οπότε ανακεφαλαιώνουμε, πόσα χρήματα δίνεις για αναβάθμιση τελικά ; 

Δημοσ.

1 μεχρι 300 ευρω το ξερω οτι για ιντελ κανει ο επεξεργαστης τοσο αλλα δεν θα σκεφτομαι για αναβαθμισει 1 με 3 χρονια και ειναι ποιο γρηγοροι απο τους fx

2 τωρα το 1150 δεν θα ξεχαστει ?4460 me 4690 εχουν διαφορες αμα το πας ετσι ο 6500 ειναι ποιο φτηνος απο τον 4690 και ποιο καινουριος 

εκανα υπομονη τοσο καιρο με αυτο το συστημα ας περιμενω 2 μηνες ακομα να δω

3 για τους fx δεν λενε και καλα λογια τραβανε ρευμα,ζεσταινονται,ειναι αργοι

4 τη εχει το τροφοδοτικο και δεν ειναι καλο μπορειτε να μου το δικαιολογησετε ετσι πετατε μια κουβεντα δεν ειναι καλο ετσι

πριν ειχα ενα deer το οποιο μια μερα πηγα να το ανοιξω και εσκασε ο πυκνωτης ευτυχως που δεν μου εσκασε την ωρα που λειτουργουσε

5 αυτο ο επεξεργαστης δεν υπαρχει περιπτωσει να τους βαλω καρτα χωρις να φαει μπουκαλα?

το μονο που να αφησω ειναι το κουτι.το dvd player kai ton hdd

http://www.skroutz.gr/s/263700/Supercase-FC-PE08A.html

Δημοσ.

Ναι,κράτα το άξιο αναφοράς ως χειρότερο τροφοδοτικό της thermaltake,που θα έχει κλείσει πενταετία+ κιόλας,κράτα και τις θηριώδεις μνήμες των 1300mhz και πoυλάς τα υπόλοιπα στο παζάρι στο Σχιστό,στην ουρά που σχηματίζεται για τους Άθλον από το πρωί.

Σε κάθε θέμα που σε πετυχαίνουμε ,πρέπει να λέμε τα ίδια.Μην προτείνεις πράγματα. Δηλαδή,πρέπει να βάλω και βελάκια;Τι δεν καταλαβαίνεις;

Το θέμα είναι τι θες να κάνεις,και με πόσα λεφτά.

Τα παιχνίδια που θες,με έναν fx 6350 και μία 660 ή 7850 τα παίζεις.

Καλά τέτοιες κάρτες αφού δεν υπάρχουν σε μαγαζιά που να τις βρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...