Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις ποιες αντιπροσωπειες laptop βρισκονται στην Ελλαδα?

Μεχρι προτινος ηξερα οτι η TOSHIBA ειχε την IDEAL στο Περιστερι. Τωρα ακουσα οτι εφυγε απο εκει.

Υπαρχουν αντιπροσωπεις για laptops ASUS, MSI και DELL, η σε περιπτωση βλαβης το laptop θα πρεπει να σταλει στο εξωτερικο (οπως με τα SONY VAIO)?

Δημοσ.

Asus πάει όξω.

Msi ήταν η Αλμαν. Τώρα ειναι και η Brain Trust.

Dell είναι στον χώρο σου από την Cpi.

Αρα δηλαδη να μην παω για ASUS laptop. Αμα ειναι να περιμενω κανα μηνα για το service βραστα.

Αυτες οι Αλμαν, Brain Trust και Cpi ξερεις που ειναι?

Δημοσ.

Εδώ για acer , Fujitsu κλπ , όποιος μπλέκει όμως δεινοπαθεί

http://www.alman.gr/el/episkevi-laptop/acer

Lenovo

http://shop.lenovo.com/gr/el/contact/

νομίζω πλέον έχει online υποστήριξη όπως η Dell ( η dell είναι κορυφαία όμως ) , η asus είναι αρκετά καλή , φεύγει για εξωτερικό , στο γυρίζουν μόλις φτιαχτεί , αποφεύγεις οτιδήποτε έχει σχέση με alman , ψάξε λίγο να δεις πόσα παράπονα έχουν οι χρήστες , Dell πρώτα , μετά Lenovo B)

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει το σέρβις η dell είναι το πρώτο όνομα σε αυτόν τον τομέα, έρχονται σπίτι σου άμεσα και στο επισκευάζουν επί τοπου

Ειναι και το σερβις ενας παραγοντας. Ειχα εντοπισει ενα ASUS αλλα αφου το σερβις ειναι εξω τοτε να το αφησω.

Εδώ για acer , Fujitsu κλπ , όποιος μπλέκει όμως δεινοπαθεί

http://www.alman.gr/el/episkevi-laptop/acer

Lenovo

http://shop.lenovo.com/gr/el/contact/

νομίζω πλέον έχει online υποστήριξη όπως η Dell ( η dell είναι κορυφαία όμως ) , η asus είναι αρκετά καλή , φεύγει για εξωτερικό , στο γυρίζουν μόλις φτιαχτεί , αποφεύγεις οτιδήποτε έχει σχέση με alman , ψάξε λίγο να δεις πόσα παράπονα έχουν οι χρήστες , Dell πρώτα , μετά Lenovo B)

Τι τρεχει με την alman?

Δημοσ.

Ειναι και το σερβις ενας παραγοντας. Ειχα εντοπισει ενα ASUS αλλα αφου το σερβις ειναι εξω τοτε να το αφησω.

Τι τρεχει με την alman?

Από όσο ξέρω το service της asus ηταν στην Τσεχία αλλά φίλος μου που είχε στείλει το tab του του είπαν νομίζω αρχές καλοκαιριου ότι υπάρχει και εδώ στην Ελλαδα πλέον . Τώρα που ακριβώς είναι δεν ξερω αν θες μπορω να τον ρωτησω. Παρόλα αυτά στην περίπτωση του ηταν αχαρακτήριστοι.... Ενώ είχε εγγυηση του ειπαν ότι το πρόβλημα δεν τον κάλυπτε η εγγυηση και θα κόστιζε η επισκευή 200 ευρώ όσο είχε κανουριο. Και αυτος τους είπε ότι δεν ηθελε να το επισκευασει και να του το στείλουν πίσω. Του ζητησαν 170 ευρώ για να του το στείλουν πισω από την τσεχια... Τους είπε ότι δεν θα το παρει πισω αλλα μετα από ένα μήνα του το έστειλαν πίσω χωρίς να τον χρεώσουν αφτιαχτο βέβαια , ότι να ναι οι τυποι εκει...

Δημοσ.

toshiba laptop το δωσα σε καταστημα γερμανο.η Ideal εβαλε οτι κατι δεν δεχεται απευθειας απο τον πελατη και να παει διαμεσω γερμανου κτλ.δεν ξερω ακριβως τι εχει παιχτει αν δηλαδη δεν τα φτιαχνει καθολου ή αν δεν παιρνει απευθειας απο πελατη τουλαχιστον για τα laptops.

Δημοσ.

toshiba laptop το δωσα σε καταστημα γερμανο.η Ideal εβαλε οτι κατι δεν δεχεται απευθειας απο τον πελατη και να παει διαμεσω γερμανου κτλ.δεν ξερω ακριβως τι εχει παιχτει αν δηλαδη δεν τα φτιαχνει καθολου ή αν δεν παιρνει απευθειας απο πελατη τουλαχιστον για τα laptops.

Μεχρι και προ 3μηνου, ο Γερμανός χρέωνε 42 ευρώ (!) μεταφορικά για να πάει στην Ideal (ήμουν σε κατάστημα Γερμανού στο Περιστέρι, και για να το πάνε ας πούμε 3 χλμ πιο πέρα είχαν ταρίφα τα 42ευρώ).

Βέβαια δεν ασχολήθηκα ποτέ τότε. Έχω όμως άλλο ένα Τοσίμπα, εντός εγγύησης, για σερβις. Σε καμία εβδομάδα που θα το πιάσω στα χέρια μου, θα ενημερώσω για το τι παίζεται πλέον με την αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Μεχρι και προ 3μηνου, ο Γερμανός χρέωνε 42 ευρώ (!) μεταφορικά για να πάει στην Ideal (ήμουν σε κατάστημα Γερμανού στο Περιστέρι, και για να το πάνε ας πούμε 3 χλμ πιο πέρα είχαν ταρίφα τα 42ευρώ).

Βέβαια δεν ασχολήθηκα ποτέ τότε. Έχω όμως άλλο ένα Τοσίμπα, εντός εγγύησης, για σερβις. Σε καμία εβδομάδα που θα το πιάσω στα χέρια μου, θα ενημερώσω για το τι παίζεται πλέον με την αντιπροσωπεία.

εμενα ηταν αγορασμενο απο κωτσοβολο το tablet/laptop η toshiba Το εγραφε οτι δεν το δεχεται απευθειας και οτι να μιλησω με γερμανο.σε γερμανο που πηγα το εστειλαν χωρις να με χρεωσουν.δεν γινεται να σε χρεωσουν να το πανε αφου η ideal δεν τα παιρνει απευθειας τουλαχιστον τα λαπτοπ.και βλεπεις μεσα απο το site και με sms τι γινεται με το λαπτοπ.μια βδομαδα να παει μια βδομαδα στο service μια βδομαδα να γυρισει.κοινως αν ειχα γλυτωσει το γερμανο θα ειχα τελειωσε σε χρονο μηδεν αλλα ...

Δημοσ.

Asus πάνε στην Omnitech εδώ και ένα χρόνο. Το κακό είναι οτι παρόλο που οι επισκευές γίνονται Ελλάδα πλέον, αν βγείς εκτός εγγύησης εξακολουθούν και χρεώνουν 35+ΦΠΑ για έλεγχο και μεταφορικά.

Η Ideal απλά δεν δέχεται από ιδιώτες, αν το στείλετε μέσω κάποιου επισκευαστικού θα το δεχτούν κανονικά.

DELL όπως προείπαν έρχονται στο χώρο σου (το καλύτερο service κατά την άποψη μου).

Για Lenovo επίσης CPI κατόπιν επικοινωνίας για RMA.

Δημοσ.

αυτο με την Ideal δεν μπορω να το καταλαβω.το θεωρω τραγικο εφοσον μπορω να το παω εκει να πρεπει να το παω στο καταστημα και να φαω +2 βδομαδες για να κανει το προιον βολτα μεχρι Ideal και να ξαναγυρισει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Asus πάνε στην Omnitech εδώ και ένα χρόνο. Το κακό είναι οτι παρόλο που οι επισκευές γίνονται Ελλάδα πλέον, αν βγείς εκτός εγγύησης εξακολουθούν και χρεώνουν 35+ΦΠΑ για έλεγχο και μεταφορικά.

ok ευτυχώς που το είχες εντοπίσει. με βοήθησες πολύ. εγώ χρειάστηκε να αναζητήσω αντιπροσωπεία asus και έβρισκα τηλέφωνα Ιταλίας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...