vaggos88 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 τυφλώθηκα και δεν το βλέπω ,,, που είναι το client ??? ,,,,,ενώ πηρα τον κωδικό δεν βρίσκω από που θα κατεβάσω το παιχνίδι,,, πρέπει να εγκαταστήσω το steam στο pc ??? κατεβασε το client απο το official page του steam και κανε redeem το key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ok το βρηκα thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
af8artos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 thanks ! καλες γιορτες σε ολους !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ceman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ και εγώ το ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyonboard Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Σωροίος ts!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apotsi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ, TS. Καλές γιορτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koooleeek Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις το πήρα και εγώ. Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ ! Στο multiplayer τι user name βαζω? Παω να κανω νεο και δεν το δεχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Παίζει local multiplayer? (με χώρισμα οθόνης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Split screen δεν εχει και απ'οτι θυμαμαι το online εχει σταματησει καμποσα χρονια και δε νομιζω να ξαναφτιαξαν σερβερς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labakis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 when steam server is going down έπρεπε να λέγεται το game ... σε εσάς λειτουργεί σωστά ο steam client? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 when steam server is going down έπρεπε να λέγεται το game ... σε εσάς λειτουργεί σωστά ο steam client? Εκτός από το Store που έχει πέσει εδώ και 3 ώρες περίπου (λόγω φόρτου των sales, όπως πάντα) το υπόλοιπο steam λειτουργεί κανονικά. Το έχω όμως ανοιχτό από το πρωι. Δηλαδή δεν έχω δοκιμάσει να κάνω logout και login για να δω αν έχει θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sts4x4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Να πω και γω ένα ευχαριστώ στον ts. Και με αυτή την αφορμή, καλές γιορτές σε όλους με υγεία για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darko1761 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Βαζω κωδικο στο steam και μου λεει invalid.κανω copy paste,τα ιδια.Ερχομαι σε επικοινωνια με το site και μου στελνουν αλλο κωδικο αλλα και παλι μου λεει invalid.Την προηγουμενη φορα με το Dirt 3 δεν ειχα κανενα θεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ωραια ευχαριστω! Το πηρα αφου ειναι...δωρεαν!! Μ αρεσουν και τα παιχνιδια racing , thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα