Προς το περιεχόμενο

Smartphone εως 130€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,οπως βλεπετε και στον τιτλο παμε για αγορια κινητου .

1) Το ποσό που διαθέτουμε:120 εως 130€  max

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):(Fb,Snpachat,Instagram,Viber και τωρα κανα παιχνιδακι οπως fifa,asphalt δεν θα ηταν ασχημα)

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:(Εως 5 ιντσες οχι παραπανω)

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.) :(Οχι απαραιτητα,λιγο ανθεκτικο στο νερο θα ταν καλο αλλα οχι οπωσδηποτε)

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Αρκετα

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;Οχι

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;Ναι

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;Οχι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Οχι

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Για μενα περιπου στα 3000 mah θα ηταν μια πολυ καλη λυση)

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Ελλαδα μονο

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Οχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Καινούριο

Εγω προσωπικα εχω βαλει στο ματι το xiaomi mi4c...Πιστευω πως απο specs ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτα τα λεφτα...Τωρα αν παρουσιαζει προβληματα δεν ξερω,αλλωστε για αυτο ανοιξα καινουριο θεμα..Επισης δεν θα ηθελα να ασχοληθω και πολυ με rom...Μια με ota updates,επισημη πιστευω θα ηταν μια χαρα...Μπορω αν και εφοσον παραγγειλω το κινητο αυτο να τους πω να μου βαλουν αυτοι στο καταστημα καποια συγκεκριμενη;

Δημοσ.

Επισης δεν θα ηθελα να ασχοληθω και πολυ με rom...Μια με ota updates,επισημη πιστευω [/b]θα ηταν μια χαρα...Μπορω αν και εφοσον παραγγειλω το κινητο αυτο να τους πω να μου βαλουν αυτοι στο καταστημα καποια συγκεκριμενη;[/font][/color]

Τα καταστιματα τα δικα μας βαζουν Unofficial απλος για να λενε οτι εχουν Ελληνικα για να πουλανε.

Και οχι αυτη δεν βαζουν rom μονο αμα το παρεις απο καποια αξιοπιστη Ευρωπαϊκη αποθηκη

Δημοσ.

Παιδία και γω ψαχνω κιν σε αυτα τα λεφτά

Ποιό ειναι πιο καλο το mi 4c η το j3 νταξη ξερω οτι της σαμμ το ui einai βαρύ αλλα όσοι φίλοι μου έχουν σαμσυνγ δν έχουν θεμα. Ποίο πιστεύετε οτι ειναι πιο αξιόπιστο και οτι θα βγάλει κανα 2 χρόνο

Μετά απο την άλλη δν ξρ τι γίνεται με τα xiaomi και τι θα πρέπει να κάνω με ρομ και αν θα εχω εγγύηση η αν θα εχει ελληνικό πληκτρολόγιο.

Και είναι λιγο σπαστικό να παρεις κατι 130+ όταν στην κινα κάνει κατω απο 100

Δημοσ.

Τα καταστιματα τα δικα μας βαζουν Unofficial απλος για να λενε οτι εχουν Ελληνικα για να πουλανε.

Και οχι αυτη δεν βαζουν rom μονο αμα το παρεις απο καποια αξιοπιστη Ευρωπαϊκη αποθηκη

Κατάλαβα τι παίζει με τις rom... Πάντως για το κινητό θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα... Αξίζεις ή να κοιτάξω για άλλο

Δημοσ.

δεν βαζουν ολα τα δικα μας αυτες τις ρομ

σε αλλες τουλαχιστον συσκευες οπως το xiaomi redmi note 3 pro σε καποια μαγαζια το τονιζουν μαλιστα οτι δινονται μονο με τις official..

καλου κακου παρε τηλεφωνο και ρωτα αν εχουν official ή custom rom...

Δημοσ.

καλου κακου παρε τηλεφωνο και ρωτα αν εχουν official ή custom rom...

Σιγα μην ξερουν....

σε αλλες τουλαχιστον συσκευες οπως το xiaomi redmi note 3 pro σε καποια μαγαζια το τονιζουν μαλιστα οτι δινονται μονο με τις official..

Στο Mygad που ειναι και της κοινοτητας πρεπει να κοιταξει.
Δημοσ.

παιδια εχω το sony xperia e4 εδω και ενα χροο ειμαι παα μα παρα πολυ ευχαριστημενη μπαταρια ανθεκτικη δεν κολλαει ειναι γρηγορο μεγαλο ανθεκτικο σε σκονη και λιγακι σε νερο και κοστιζει 120 περιπου

Δημοσ.

παιδια εχω το sony xperia e4 εδω και ενα χροο ειμαι παα μα παρα πολυ ευχαριστημενη μπαταρια ανθεκτικη δεν κολλαει ειναι γρηγορο μεγαλο ανθεκτικο σε σκονη και λιγακι σε νερο και κοστιζει 120 περιπου

Το Xperia e4 είναι πανάκριβο για αυτά που προσφέρει. Έχω δοκιμάσει 3 τέτοια κινητά φίλων και υπήρχαν αρκετά κολληματα. Η κάμερα είναι άσχημη ακόμα και για 5mp και το Xperia UI ειναι αρκετα βαρυ. Μαλλον δεν εχεις πιασει ποτέ Moto G3 ή κανα Xiaomi για να καταλαβεις τι ειναι VFM κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...