Thruba Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Εδώ και αρκετό καιρό αγόρασα ένα CD-RW Plextor 4824A (παρεπιπτόντως, εξαιρετικό μηχάνημα). Μαζί με την συσκευή υπήρχε, εκτός των άλλων, και ένα επανεγγράψιμο CD. Όταν, μετά από καιρό, πήγα να το χρησιμοποιήσω, διαπίστωσα ότι δεν το αναγνώριζε το Drag-to-Disc της Roxio. Δοκίμασα να το φορμάρω αλλά τίποτα. Και με In-CD τα ίδια. Αυτό, λοιπόν, που ψάχνω είναι αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να διορθώνει το UDF format των επανεγγράψιμων δίσκων. Θα μου πείτε "ρε φίλε αφού είναι πάμφθηνα, γιατί δεν παίρνεις ένα άλλο και να το πετάξεις;". Σωστό και αυτό, αλλά... έτσι για το γαμώτο.
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Ανοίγεις το Nero. Κλικ Recorder-> κλικ Erase Rewritable Disk με επιλεγένο recorder αυτό που έχει το cd rewritable μέσα του.... (Εννοώ αριστερό κλικ, όχι αγορά περιοδικού ) Πέρυσι τον Δεκέμβριο είχα πάρει 2 4824Α, ένα retail και ένα bulk. Κανένα δεν έπαιξε ποτέ. Εννοείται αμεταχείριστα=άθικτα. Ακόμα έτσι τα έχω..dhl πρέπει να φωνάξω αλλά όλο το αναβάλλω....του χρόνου (εφέτος το Δεκέμβριο λήγει η εγγύησή τους). Σίγουρα είναι καλά υλικά, εγώ είχα καντεμιά (καντεδυό θα έλεγα). Με scsi 1210s δουλεύω ακόμη, αθάνατο. Υπάρχει και ένα εξωκολλητό dvdr/w - Pioneer σε usb2.0 case 5.25", για καθε μηχάνημά μου, που δεν έχει recorder... Φιλικά πάντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.