Προς το περιεχόμενο

Steam Controller With Case 30,94 GBP (36.51 ευρω) απο Game.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο σκεφτομαι οτι με λιγα παραπανω περνεις xbox one controller

μια ερωτηση μπορω να παιξω και παιχνιδια που δεν ειναι στο steam ετσι?

Προσωπικη αποψη οτι δεν αξιζει και πολλα. Εχω να το χρησιμοποιησω σοβαρα μηνες. Παιχνιδια εκτος Steam επισης ειναι Λοττο αν θα σου υποστηριξει. Πρεπει καταρχην να τα περασεις και να τα τρεχεις μεσα απο Steam και παλι σε εμενα ενας αξιοσεβαστος αριθμος δεν λειτουργει.

Ασε που και σε οσα δουλευουν ενα Xbox χειριστηριο ειναι σαφως ανωτερο. Μετα απο τοσους μηνες που το εχω ακομα δεν εχω καταφερει να παιξω παιχνιδι τοσο καλα οπως με του x360. Μια στο τοσο το δοκιμαζω για χαβαλε αλλα επιστρεφω στου xbox.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικη αποψη οτι δεν αξιζει και πολλα. Εχω να το χρησιμοποιησω σοβαρα μηνες. Παιχνιδια εκτος Steam επισης ειναι Λοττο αν θα σου υποστηριξει. Πρεπει καταρχην να τα περασεις και να τα τρεχεις μεσα απο Steam και παλι σε εμενα ενας αξιοσεβαστος αριθμος δεν λειτουργει.

Ασε που και σε οσα δουλευουν ενα Xbox χειριστηριο ειναι σαφως ανωτερο. Μετα απο τοσους μηνες που το εχω ακομα δεν εχω καταφερει να παιξω παιχνιδι τοσο καλα οπως με του x360. Μια στο τοσο το δοκιμαζω για χαβαλε αλλα επιστρεφω στου xbox.

τελικα το πηρα τωρα αν θα αξιζει θα δειξει πιο πολυ για gta v nba 2k17 και κανενα fifa η pro το θελω!!

• Moderators
Δημοσ.

Το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές, το XBONE gamepad (και ειδικά η bluetooth έκδοσή του) αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε gamepad για PC και καλύπτει το 95% των καινούριων games. Ο μέσος gamer είναι υπερκαλυμένος με αυτό.

Το Steam Controller είναι εξειδικευμένο στο υπόλοιπο 5%. Είναι τέλειο ως συμπληρωματικό gamepad για όποιον θέλει να παίζει isometric RPG's, χαλαρά strategy ή adventures στην τηλεόρασή του (ergo δεν μπορεί να βάλει ποντίκι).

Δημοσ.

Το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές, το XBONE gamepad (και ειδικά η bluetooth έκδοσή του) αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε gamepad για PC και καλύπτει το 95% των καινούριων games. Ο μέσος gamer είναι υπερκαλυμένος με αυτό.

Το Steam Controller είναι εξειδικευμένο στο υπόλοιπο 5%. Είναι τέλειο ως συμπληρωματικό gamepad για όποιον θέλει να παίζει isometric RPG's, χαλαρά strategy ή adventures στην τηλεόρασή του (ergo δεν μπορεί να βάλει ποντίκι).

και το το dualshock4 με τον αντάπτορα για μένα είναι ακόμα καλύτερο απο xboxone...

Βασικά αν έχετε κάποια κονσολα αφήστε στην άκρη το steam controller

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

και το το dualshock4 με τον αντάπτορα για μένα είναι ακόμα καλύτερο απο xboxone...

Ναι, πολύ καλύτερο. Ειδικά η αυτονομία του είναι αξιοζήλευτη.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, πολύ καλύτερο. Ειδικά η αυτονομία του είναι αξιοζήλευτη.

Μια χαρά είναι σε σχέση με το γομάρι

fanboy detected

• Like 1
Δημοσ.

Αφου το πηγατε στα controllers, εχω δυο ps3 controllers που δουλευον αψογα με το pc, και τα δυο στο steam link ενω δουλευουν, εαν πατησεις το R1 (και μονο αυτο), μενει κολημενο και κολαει το συμπαν. Μηπως ξερει κανεις τι παιζει;

Δημοσ.

Παλι το πηγαμε σε θεμα μεγεθους (controller να μην παρεξηγουμαστε). :)

Ναι και δεν ηταν η προθεση μου. Καλο στο steam controler αλλα δεν το προτιμησα

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και δεν ηταν η προθεση μου. Καλο στο steam controler αλλα δεν το προτιμησα

No worries. Εξαλλου ειναι τοσο υποκειμενικο το θεμα του χειριστηριου που δεν θα μου κανει εντυπωση να βρω ανθρωπο που κανει παπαδες με steam controller ενω εγω δεν το καταφερνω.

Η για παραδειγμα ενω εχω και τα 2 προτιμω το χειριστηριο του 360 απο του One. Go figure..

Δημοσ.

τα παιδια δεν παιζονται μου κανανε refund χωρις καμια ενημερωση και κοιταη τωρα το item και λεει out of stock που μπορω να αφησω αρνητικο review ξερει κανεις?

edit: ενω μου ειχε βγαλει οτι ειχε γινη shipping κιολας

Δημοσ.

Σου κάνανε refund ολόκληρο το ποσό ή 8 λίρες; Πολλοί,ανάμεσα τους και εγώ, λάβανε ένα email το οποίο ανέφερε ότι έγινε refund 8 λιρών περίπου αλλά αφορά μόνο τη θήκη η οποία είναι out of stock όχι και στο χειριστήριο.

Δημοσ.

Σου κάνανε refund ολόκληρο το ποσό ή 8 λίρες; Πολλοί,ανάμεσα τους και εγώ, λάβανε ένα email το οποίο ανέφερε ότι έγινε refund 8 λιρών περίπου αλλά αφορά μόνο τη θήκη η οποία είναι out of stock όχι και στο χειριστήριο.

ναι τελικα αυτο που εγινε ειναι καλυτερα ετσι παντως κουτι μου ηρθε :D

• Moderators
Δημοσ.

No worries. Εξαλλου ειναι τοσο υποκειμενικο το θεμα του χειριστηριου που δεν θα μου κανει εντυπωση να βρω ανθρωπο που κανει παπαδες με steam controller ενω εγω δεν το καταφερνω.

Η για παραδειγμα ενω εχω και τα 2 προτιμω το χειριστηριο του 360 απο του One. Go figure..

Μόνο που εγώ δεν σχολίασα κάτι υποκειμενικό. Προφανώς το layout, το μέγεθος κλπ είναι υποκειμενικοί παράγοντες και αφορούν στο γούστο του καθενός. Όμως, η απαράδεκτη αυτονομία του PS4 gamepad ή τα αιχρά dead-zones του Χ360 gamepad τα τοποθετούν σε κατώτερες θέσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το ότι μπορεί να μην ενοχλούν κάποιον συγκεκριμένα τα αντικειμενικά αρνητικά ενός προϊόντος δεν σημαίνει ότι δεν είναι γενικότερα αρνητικά.

Καλή χρονιά κιόλας. :)

Δημοσ.

Καλημέρες,

ήρθε ειδοποιητήριο για δύο απλά κουτιά (link και controller) για παραλαβή από 9  Ιαν, θα ενημερώσω αν περιεχόταν και η θήκη του controller ή όχι. :-)

Γαλάτσι, παραγγελία 23 Δεκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...