Προς το περιεχόμενο

Steam Controller With Case 30,94 GBP (36.51 ευρω) απο Game.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Steam controller και θηκη στα 36,51 ευρω περιπου με μεταφορικα από Game.co.uk

http://www.game.co.uk/en/steam-controller-with-case-1759368#new

Στο steam το εχουν 38,79 ευρω αλλά 24 ευρώ μεταφορικα. λινκ http://store.steampowered.com/bundle/1835/

Επεξ/σία από andreasosfp
  • Like 2
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με American Express μέσω PayPal πλήρωσα.

Μου έκανε εντύπωση που για πρώτη φορά (σε 2 συνεχόμενες προσπάθειες) το PayPal μου έβγαλε μήνυμα."Ανεπιτυχούς συναλλαγής", ενώ στη συνέχεια πλήρωσα κανονικά με Visa. Κ σκέφτηκα μήπως ήταν συνέπεια της συζήτησης κ των επαπειλούμενων dispute, όσων απαιτούσαν από το Royal Mail να βιαστεί να τους φέρει το Steam Link σε 6 μέρες.

Δημοσ.

Μου έκανε εντύπωση που για πρώτη φορά (σε 2 συνεχόμενες προσπάθειες) το PayPal μου έβγαλε μήνυμα."Ανεπιτυχούς συναλλαγής", ενώ στη συνέχεια πλήρωσα κανονικά με Visa. Κ σκέφτηκα μήπως ήταν συνέπεια της συζήτησης κ των επαπειλούμενων dispute, όσων απαιτούσαν από το Royal Mail να βιαστεί να τους φέρει το Steam Link σε 6 μέρες.

Όχι δεν έχει σχέση

Δημοσ.

Η τιμη του ειναι καλη(αν και γενικα το σπρωχνουν σε καθε ευκαιρια στις εκπτωσεις steam)αλλα νομιζω οτι τους περισσοτερους τους εχει βολεψει το XboxOne controller αν και λιγο ακριβοτερο βεβαια.

Δημοσ.

Η τιμη του ειναι καλη(αν και γενικα το σπρωχνουν σε καθε ευκαιρια στις εκπτωσεις steam)αλλα νομιζω οτι τους περισσοτερους τους εχει βολεψει το XboxOne controller αν και λιγο ακριβοτερο βεβαια.

αυτο σκεφτομαι οτι με λιγα παραπανω περνεις xbox one controller 

μια ερωτηση μπορω να παιξω και παιχνιδια που δεν ειναι στο steam ετσι?

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν έχω ξεκαθαρίσει με τα gamepad και την συμβατότητα τους.

Έχω 2 (ενσύρματα), ένα Logitech chillistream (ίδια κουμπιά με το Xbox 360 και ένα saitek p580 με το layout του Sony Playstation 3.

Σε μερικά παιχνίδια δεν αναγνωρίζετε καθόλου το saitek, σε μερικά καθόλου το Logitech.

Σε κάποια αναγνωρίζονται και τα 2 αλλά όχι ταυτόχρονα(να παίζουν 2 παίχτες μαζί).

Ψάχνω στα site των κατασκευαστών και αναφέρουν πως δεν χρειάζονται καν drivers..

Αυτό τελικα εάν το πάρω θα παίζει παντου απροβληματιστα?

Δημοσ.

Μονο τα xbox controllers ειναι αυτα που αναγνωριζονται πληρως απο τα παιχνιδια(αφου πανω σε αυτα αλλωστε πατανε τα controller αλλων εταιριων).

Αν ενα παιχνιδι δεν υποστηριζει xbox controller ή δεν το αναγνωριζει,τοτε ειναι προβλημα των δημιουργων του.

Σε γενικες γραμμες τα Xbox ειναι τα καλυτερα στο θεμα αυτο και μετα ακολουθουν Logitech και Speedlink.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...