taskounis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Στην δικιά μου περίπτωση, δεν μου αναγνωρίζει όλα τα ακουστικά(πχ hyperX). Σε όσα μου συμβαίνει αυτό, ο ήχος (από YouTube, τραγούδια κτλ) ακούγεται και από τα ακουστικά αλλά και από τα ηχεία του tablet. Στο δε ραδιόφωνο δεν προχωράει καν αφού '' δεν τα βλεπει''
kukukali Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 @taskol65 Οπως λεει και ο taskounis απο πανω δοκιμασες με αλλα ακουστικα; Μου εχουν τυχει και μενα ασυμβατοτητες.
taskol65 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 @taskol65 Οπως λεει και ο taskounis απο πανω δοκιμασες με αλλα ακουστικα; Μου εχουν τυχει και μενα ασυμβατοτητες. Ναι δοκίμασα και με άλλα ακουστικά και έχω το ίδιο αποτέλεσμα,τα βλέπει κανονικά και σε μουσική και σε youtube αλλά το ράδιο δεν παίζει. Παίρνω αυτή την οθόνη
lorentzos323 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω (ειμαι εξωτερικό), και το βρίσκω στην ιδια τιμή, θεωρείτε πως αξιζει; του χει κάνει κανείς εγκατασταση stremio απο playstore; και αν ναι πως τα πάει; επίσης έχει hdmi ή mini hdmi; το θέλω αποκλειστικά για να βλέπω ταινίες και σειρές.
Akiszaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Όποιος το θέλει υπάρχει ένα κομμάτι στο όνομα μου στο μολ Μαρούσι. Μέχρι αύριο νομίζω θα είναι κρατημενο
taskol65 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω (ειμαι εξωτερικό), και το βρίσκω στην ιδια τιμή, θεωρείτε πως αξιζει; του χει κάνει κανείς εγκατασταση stremio απο playstore; και αν ναι πως τα πάει; επίσης έχει hdmi ή mini hdmi; το θέλω αποκλειστικά για να βλέπω ταινίες και σειρές. Δεν έχει hdmi ούτε mini hdmi. Αλλά απ' ότι διάβασα η micro usb υποστηρίζει otg,δεν το έχω δοκιμάσει όμως γιατί δεν έχω το κατάλληλο καλώδιο. Πάντως όπως είπαμε και πιο πάνω,είναι τίμιο tablet για τα λεφτά της προσφοράς, 1
lorentzos323 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 σε ευχαριστω πολύ, είμαι αναμέσα σαυτο και στο 10αρι. αν μπορεις θα με ενδιεφερε να μου πεις και πως τα παει με το stremio αν γίνεται
taskol65 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 σε ευχαριστω πολύ, είμαι αναμέσα σαυτο και στο 10αρι. αν μπορεις θα με ενδιεφερε να μου πεις και πως τα παει με το stremio αν γίνεται Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό,γιατί δεν το έχω δοκιμάσει,άσε που δεν μου το δίνει και πολύ η κόρη μου για να το ''επεξεργαστώ'' καλύτερα ,είναι δικό της βλέπεις.
sarleft Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον ανήκω στο 1% που δεν θα ξαναγόραζε από το public. Έκανα παραγγελία στις 24/12 (ομολογώ ότι έβαλα παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα, άρα δεν μου κράτησαν χρήματα) και ενώ για μία περίπου εβδομάδα το έδειχνε διαθέσιμο, σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου λένε ότι είναι σε έλλειψη και δεν το βρίσκουν. ok, προφανώς έχουν συμβεί και χειρότερα αλλά περίμενα καλύτερη συμπεριφορά από ένα μεγάλο κατάστημα. Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά θα ήθελα να ανεβάσω την αρνητική μου εμπειρία στο reevoo (όπου το 99% θα ξαναγόραζε από το Public), αλλά δεν βρίσκω τρόπο. Γίνεται χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία;
mavrosjr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) είναι τραγικοί. Μετά από τόσες μέρες αναμονή μου έστειλαν email, ότι ακυρώνουν την παραγγελία αυθαίρετα, και ότι αν θέλω να πάρω το λευκό που θα έρθει σε 2 εβδομάδες. και άλλο προϊόν δηλαδή και συνολικά 1 μήνα αναμονή Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2017 από mavrosjr 1
taskol65 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ναι δοκίμασα και με άλλα ακουστικά και έχω το ίδιο αποτέλεσμα,τα βλέπει κανονικά και σε μουσική και σε youtube αλλά το ράδιο δεν παίζει. Παίρνω αυτή την οθόνη Screenshot_20170102-183638.png Τελικά λύθηκε το θέμα ραδιόφωνο,κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων,όλα εντάξει τώρα. Δεν ξέρω αν είχε φάει κάποιο κόλλημα η αν εμείς κατά το αρχικό σετάρισμα είχαμε κάνει κάποια επιλογή ρυθμίσεων και δεν έπαιζε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα