PanagiotisPC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδιά, τους τελευταίους μήνες μου παρουσιάζεται ενα συγκεκριμένο πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Άλλοτε συχνα και αλλοτε πιο αραιά. Μπορεί να γίνει 2 φορές την ίδια μερα ή μετα παλι απο ενα μηνα. Μόλις πατάω το power button του pc μου να ανοίξει, πατάω και το button να ανοίξει και η οθόνη. Μολις το πατήσω, θα εμφανιστεί το logo της εταιρείας (δηλαδή ανοίγει η οθονη οπως ανοιγει κανονικα) αλλα μετα θα εμφανιστει το κιτρινο λαμπακι, σαν να ειναι σε αναμονη και παραλληλα ο υπολογιστής λειτουργεί. Δηλαδή αντι να μου φορτώσουν τα windows στην οθονη, η οθονη ουσιαστικα μπαινει σε κατασταση αναμονης. Εγω προσπαθω πολλες φορες κάνοντας διαρκεις επανεκκινησεις αναβοσβηνοντας το power button (καθως αφου δεν εμφανιζεται κατι στην οθονη δεν θα μπορω να κλεισω και το pc προφανως). Πολλες φορες πιανει στην 2η επανεκκινηση και αλλες φορες μπορει να χρειαστουν και καμια σαρανταρια. Τωρα εδω και 2 μερες εχω προσπαθησει πανω απο 40 φορες και ο υπολογιστης δεν εχει ανοιξει. Αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια Ξερει κανείς τι παιζει και πως μπορω να το διορθώσω;
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τα συμπτώματα δείχνουν πρόβλημα(εσωτερικά στο board,στην οθόνη) απο πυκνωτές. κάποιος που γνωρίζει,πιθανότατα να σου το διορθώσει με αλλαγή (πυκνωτών) μοντέλο γνωρίζεις απο το πάνελ;;
mcrae13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις δοκιμάσει άλλη οθόνη να δεις αν όντως δουλεύει σωστά ο υπολογιστής; Λέω μπας και έχει κάνα προβλημα και και δεν δίνει σήμα και νομίζεις ότι είναι η οθόνη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα