Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω vdsl. Μετραω με τεστακι και μου βγαζει 47mps. Με το που συνδεω την turbox καμερα η ταχυτητα πεφτει στα 17. Την καμερα την συνδεω ενσυρματα.

Μεχρι τωρα την ειχα σε αλλο ρουτερ adsl και δεν ειχα καμια μεταβολη στην ταχυτητα. Απλα για καποιο λογο η καμερα σταματησε να συνδεεται ασυρματα.

Τι μπορει να φταιει και ριχνει τοσο πολθ την ταχυτητα?

Δημοσ.

δοκιμασε να την κανεις hard reset και firmware update.μα γιατι παιρνετε επισης βλακειες του πλαισιου?αλλιως αν δεν παιζει και ασυρματα θα την γυρνουσα πισω και θα ζηταγα αλλη μαρκα οχι tuvlo x

Δημοσ.

Οταν ακούω για τουρμπόξ μου γυρνάνε τα μυαλά. Καλά να πάθετε. Τα λεφτά σας δεν τα λυπάστε και τα πετάτε στις φτηνατζούρες;

Δημοσ.

Πρωτη φορα ειχα αγορασει turbox. Δεν ειχα αλλη εμπειρια. Που να ξερω οτι θα βγει μαπα. Θα κανω reset και βλεπουμε. Στο σημειο που την εχω παντως με βολεψε η ενσυρματη συνδεση. Με αυτο δεν εχω θεμα.

Παντως οταν ενα προιον σου προσφερει τα παντα στη μιση τιμη και προορίζεται για τελειως ερασιτεχνικη χρηση, ευκολα το αγοραζεις.

Δημοσ.

Παντως οταν ενα προιον σου προσφερει τα παντα στη μιση τιμη και προορίζεται για τελειως ερασιτεχνικη χρηση, ευκολα το αγοραζεις.

Ή σκέφτεσαι ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα, μιας και αντίστοιχα προϊόντα κοστίζουν το διπλάσιο, και δεν το αγοράζεις. ;) 

Δημοσ.

Οταν ακούω για τουρμπόξ μου γυρνάνε τα μυαλά. Καλά να πάθετε. Τα λεφτά σας δεν τα λυπάστε και τα πετάτε στις φτηνατζούρες;

δυστυχως πολυς κοσμος δεν ξερει παει εκει βλεπει και την χαμηλη τιμη εχεις και τον καθε πωλητη να σου λεει παρτο εχει εγγυηση εχει αμεση αλλαγη αμα χαλασει ειναι και καλο και αγοραζουν.

Πρωτη φορα ειχα αγορασει turbox. Δεν ειχα αλλη εμπειρια. Που να ξερω οτι θα βγει μαπα. Θα κανω reset και βλεπουμε. Στο σημειο που την εχω παντως με βολεψε η ενσυρματη συνδεση. Με αυτο δεν εχω θεμα.

μερικες φορες αυτο ειναι κακο δυστυχως.δοκιμασε reset αλλιως εφοσον δεν παιζει ουτε ασυρματα την πας πισω και αν μπορεις απλα παρε αλλη μαρκα.

Δοκίμασε ένα μεγαλύτερο σε Α, τροφοδοτικό.

αν ηταν καμια καλη καμερα θα αξιζε τον κοπο.αλλα για turbo x απευθειας πισω και ειτε παιρνεις αλλη ειτε ζητας αλλη μαρκα.

Ή σκέφτεσαι ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα, μιας και αντίστοιχα προϊόντα κοστίζουν το διπλάσιο, και δεν το αγοράζεις. ;)

ακριβως.για να βγει φτηνα ειναι τελειως Made in china.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...