Προς το περιεχόμενο

iOS 10 σε iOS 9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους :)

Ίσως να έχει συζητηθεί και άλλου αλλά δεν μπορώ να το βρω. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να επιστρέψω σε iOS 9 από το iOS 10? Έχω την εντύπωση ότι για ένα μικρό διάστημα μετά το επίσημο launch της καινούργιας έκδοσης η apple δίνει αυτή τη δυνατότητα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους :)

Ίσως να έχει συζητηθεί και άλλου αλλά δεν μπορώ να το βρω. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να επιστρέψω σε iOS 9 από το iOS 10? Έχω την εντύπωση ότι για ένα μικρό διάστημα μετά το επίσημο launch της καινούργιας έκδοσης η apple δίνει αυτή τη δυνατότητα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος;

Όχι δεν μπορείς.

Η παλαιότερη που μπορείς να πας είναι η 10.2

http://api.ineal.me/tss/status

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. 10.2 έχω τώρα (την τελευταία δηλ). Το 10 δεν είναι τόσο χάλια όσο διάβαζα (ίσως να τρέχει καλά στη συγκεκριμένη συσκευή) απλά έχει ένα δυο χαρακτηριστικά που δεν μου αρέσουν όπως το press home key to unlock.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. 10.2 έχω τώρα (την τελευταία δηλ). Το 10 δεν είναι τόσο χάλια όσο διάβαζα (ίσως να τρέχει καλά στη συγκεκριμένη συσκευή) απλά έχει ένα δυο χαρακτηριστικά που δεν μου αρέσουν όπως το press home key to unlock.

τι πρόβλημά υπάρχει με το press home key to unlock προσωπικά σκέφτομαι να πάω σε ios 10 μονό και μονό για αυτό το νέο χαρακτηριστικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...