Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στο ΠΛΑΙΣΙΟ τη βγάζει διαθέσιμη μόνο σε καταστήματα και όχι για online παραγγελία πλέον.

Αυτό τι σημαίνει; ότι είναι μόνο εκθεσιακές;

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό τι σημαίνει; ότι είναι μόνο εκθεσιακές;

Δεν λέει κάτι για εκθεσιακές. Απλά μάλλον έχουν μείνει λίγα κομμάτια σε συγκεκριμένα καταστήματα και δεν τις στέλνουν, πρέπει να πας να την πάρεις από εκεί. Γράφει σε ποια καταστήματα είναι διαθέσιμη.

Δημοσ.

Αφού πήρα την απόφαση να την πάρω , κάνω την παραγγελία από πλαίσιο στις 2 η ώρα το βράδυ . Μου στέλνουν μήνυμα στις 8.10 το πρωί οτι παρουσιαστηκε πρόβλημα και οτι θα με ενημερώσουν σχετικά με την εξέλιξη . κατά τη 1 το μεσημέρι παίρνω τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται και μου απαντάνε οτι είναι Out of stock , ενώ εγώ την έβλεπα ακόμα άμεσα διαθέσιμη . Τους εξηγώ οτι είναι εδώ και ένα 12 ωρο που έχει γίνει η παραγγελία και είναι ακόμα διαθέσιμη , μου λένε οτι έχει κολλήσει το σύστημα ,κλασικά, και ο,τι θα ψάξουν να βρουν αν υπάρχει διαθέσιμη απο κάποιο κατάστημα για να μου την παραδώσουν και οτι θέλουν κάποια ώρα για να γίνει αυτό .
Και τώρα βλέπω οτι είναι διαθέσιμη σε καταστήματα και σου λεει και σε πια ακριβώς ..... Παντα στο τελος μετανιωνω οποτε ψωνιζω απο πλαισιο .

Δημοσ.

Πήγα το μεσημέρι να τη δω από κοντά στα ΜΜ στην Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). 
Είχε μείνει μόνο μία στο κουτί της και η εκθεσιακή

Δημοσ.

εκανα παραγγελια πεμπτη που ηρθε το μαιλ (παρασκευη ξημερωματα συγκεκριμενα) τριτη θα παραλαβω λογικα και θα πω εντυπωσεις

Δημοσ.

Τέλος προσέξετε την αξιοπιστία της LG στα τροφοδοτικά της.

Ενώ τα panels της LG, είναι γενικά καλά (κυρίως λόγω συνεργασίας με τη Philips), τα τροφοδοτικά σκάνε γενικά συχνότερα σε σχέση με άλλες επώνυμες τουλάχιστον TV.

Συμφωνώ και καλό θα ειναι να το εχετε σοβαρα υπ'οψη σας μιας και οι καιροι ειναι δύσκολοι.....!
Δημοσ.

Ας κάνω μια ερώτηση εδω μιας και είναι στις ίδιες ίντσες, εχει το κιτρινομαγαζο την SAMSUNG UE50KU6072UXXH στα 535 μέσω newsletter, είναι καλύτερη της lg του θέματος; http://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue50ku6072uxxh-50-led-smart-4k-ultra-hd-p-PER.157955?utm_campaign=newsletter161223&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=2-tileorasi&utm_content=2.3-tv+samsung+ue50ku6072uxxh+50+led+smart+4k+ultra+hd&uid=118253

Δημοσ.

Θα προτιμούσα τη Samsung σαφέστατα, για τους λόγους που προανέφερα.

Δε γνωρίζω πρακτικά κατά πόσο είναι καλύτερη, οπότε απλά λέω τη γνώμη μου χωρίς να έχω δεί καμία από κοντά.

Δημοσ.

καλησπερα παιδες και χρονια πολλα!

εχω παραλαβει απο Τριτη 27/12 (ενω στην εξελιξη παραγγελιας ελεγε για παρασκευη30/12) απο πλαισιο.

Λογω δουλειας δεν εχω προλαβει να τη χαρω και πολυ αλλα πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.

Θελω βεβαια να δω εικονα περα απο τηλεοραση και βιντεο 4Κ στο youtube που ηταν σουπερ.

+Μενου σμαρτ κλασσικο,ευχαριστο, ευκολο.

ΥΓ. επεσα εκτος υπολογισμου στο επιπλο λογω του οτι εχει τα ποδια στηριξης στην 2 ακρες και ειμαι και για επιπλο  :-D :lol: 

• Like 3
Δημοσ.

καλησπερα και καλη χρονια σε ολους,παραλεβα αλλα και εγω σαν τον φιλο απο πανω λογο δουλειας λιγα εχω δει.

μενου πολυ ευκολο 

πολυ καλη εικονα γενικα με ωραια χρωματα

μπηκα στην διαδικασια βρηκα δυο ταινιες απο 60gb η καθε μια (4κ bluray) εκει θα δουμε τις πραγματικες δυνατοτητες

ακομα ειμαι στο ψαξιμο με τις ρυθμισεις υπαρχουν σε καποια σαιτ και καποια προφιλ με χρωματα ειμαι σε δοκιμες μηπως γινει ακομα καλυτερη η εικονα της

αξιζει τα 500 ευρω για μενα

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλη χρονια σε όλους με υγεία!!Ειμαι καινούριος στο φόρουμ και βρηκα πολυ ενδιαφέροντες τις απόψεις σας περί τηλεοράσεων έως και εμπεριστατωμένες σε καποιες περιπτώσεις.Γραφω λοιπόν για την lg 50UH635V που έτυχε να γίνω κάτοχος περίπου πριν κανα μηνα,αγορα απτο Πλαίσιο (549€).Με τις ελάχιστες γνώσεις μου οπως και άλλοι πιστευω εμπιστεύτηκα τον υπάλληλο του πλαισίου και τα άπειρα και μη συνηθισμένα ματια μου σε 4K τηλεοράσεις.Αγοραζοντας την λοιπον ασχολήθηκα λιγο παραπάνω με το συγκεκριμένο θεμα και εχω να πω τα εξής:

1ον Η εικόνα που μου προσφέρει η 635v θεωρώ για την κατηγορία της (LED UHD) ειναι πολυ ικανοποιητική

2ον Απογοητεύτηκα πλήρως απο τα κόλπα-μάρκετινγκ του HDR,οταν το έψαξα καλυτερα και καταλαβα οτι ολα ειναι τελικα οι γνωστές "παπάντζες" των εταιρειών,παρολαυτα θεωρώ οτι η διαφορα σε μη HDR ειναι αρκετή.Μιλωντας παντα για το 8bit panel της 635 που δεν προσφέρει το πραγματικό HDR.

Για εμενα ειναι πολυ καλη τηλεόραση και αξίζει τα 550€ αλλα το τονίζω πολυ καλη για αυτήν την κατηγορία δηλαδη τις entry level 4k.

• Moderators
Δημοσ.

Οπως εχουμε ξαναγραψει απο... περυσι στο τοπικ ( :) ), οποιαδηποτε 4Κ τηλεοραση θα σας φανει πολυ καλυτερη ως πρωτη εντυπωση μιας και δεν εχουμε "συνηθισει" την αναλυση αυτη και θα αφησει ενθουσιασμο ως αισθηση. Αλλα οποιος εχει δει πολλες και για πολλες ωρες, δεν θα ενθουσιαστει, αλλα αντιθετα θα εστιασει στις ατελειες της και θα αποφυγει την αγορα.

Μεγεια παντως για τους κατοχους. Για οποιον δεν βλεπει/αντιλαμβανεται τα θεματα της οποιασδηποτε τηλεορασης, δεν υπαρχουν και την χαιρεται ως εχει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...