Age4Greeks Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι. Εγώ που την ζαχαρωνω και είμαι έτοιμος να την παραγγειλω αλλά ταυτόχρονα μπερδεμένος με αυτά που διάβασα, υπάρχει καλύτερη εικόνα για αθλητικά / ταινίες στα 500 ε; Σε αυτά τα χρήματα 4Κ και 48-50'' δε νομίζω να βρεις καλύτερη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Σαφως και μπορει να βρει καλυτερη με τα ιδια λεφτα, αλλα δεν ειναι και σιγουρο αν βιαζεται για μεσα στις γιορτες. Για παραδειγμα, 519€ εβγαινε εμμεση τιμη πριν λιγες μερες η 50KU6000. Κανεις δεν ξερει δυστυχως τι τιμες και προσφορες μπορει να παιξουν μεσα στις γιορτες.
gkarako Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Το συν της συγκεκριμένης είναι ότι έχει va panel και το κλασσικό αξιόλογο smart της LG. Το αρνητικό είναι ότι το πάνελ είναι 50αρι κ ότι δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες(τι παίζει με hdr, γενικά την απόδοση στα χρώματα, στην κίνηση κτλ) γιατί δεν υπάρχει κανένα σοβαρο review. Οπότε ρισκάρεις με την αγορά της, μπορεί να βγει αρκετα καλή μπορεί κ μέτρια,για τα λεφτά της πάντα, κακή θέλω να πιστεύω παντως ότι δεν θα βγει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Το αρνητικό είναι ότι το πάνελ είναι 50αρι κ ότι δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες(τι παίζει με hdr, γενικά την απόδοση στα χρώματα, στην κίνηση κτλ) ... Εχουμε ηδη στο θεμα πληροφορια για την κινηση, στην πρωτη σελιδα, 6ο ποστ: http://www.insomnia.gr/topic/631509-tv-lg50uh635v-4k-499%E2%82%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF/?do=findComment&comment=55353540 και λεπτομεριες στο http://www.insomnia.gr/topic/631340-lg-55uh605v-4%CE%BA-599euro-%CE%BC%CE%B5-36-%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%82/page-2?do=findComment&comment=55351303 (για την 50UH635v -του θεματος- γραφω εκει)
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Σαφως και μπορει να βρει καλυτερη με τα ιδια λεφτα, αλλα δεν ειναι και σιγουρο αν βιαζεται για μεσα στις γιορτες. Για παραδειγμα, 519€ εβγαινε εμμεση τιμη πριν λιγες μερες η 50KU6000. Κανεις δεν ξερει δυστυχως τι τιμες και προσφορες μπορει να παιξουν μεσα στις γιορτες. Στο θέμα για την ku6000 διάβαζα ότι υπάρχουν θέματα πάντως σε αρκετές συσκευές. Δεν ξέρω πόσο σοβαρά είναι και πόσο συχνά ή αν σε αυτή την κατηγορία τιμής όλες είναι λαχείο.
fiwi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Στο amazon.de έχει αρκετά reviews επιγραμματικά θα μεταφέρω μερικά αρνητικά σημεία, βέβαια έχει και πολλά θετικά απλά επειδή ανέφερες το HDR. +/- HDR (10bit Panel) selten überragend ----------------- +/- HDR (10bit Panel) σπάνια εξαιρετική- nicht Blickwinkelstabil (max ~60° bei 3m Abstand)-------------------- δεν είναι σταθερή η γωνία θέασης (max ~60° στα 3μέτρα Απόσταση) - tw. RGB-Flimmern (bei weiß auf schwarz, mit LocalDim)------------- monochr. HDR-Filmlook --------------- Μονόχρωμο HDR -Filmlook- HDR zu dunkel (ohne dynam. Kontrast!) ---------------- HDR σκοτεινό (χωρίς δυναμικό Kontrast)- abgespeckte Streaming-Apps (Ton, etc) ---------------- Τα streaming apps με αποδυναμωμένες λειτουργείες (Ήχος, κ.α.) Ενδιαφέρομαι και εγώ για τηλεόραση αλλά δεν βιάζομαι και με τις προσφορές είμαι πάντα επιφυλακτική. Το αρνητικό είναι ότι το πάνελ είναι 50αρι κ ότι δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες(τι παίζει με hdr, γενικά την απόδοση στα χρώματα, στην κίνηση κτλ) γιατί δεν υπάρχει κανένα σοβαρο review.
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Το public έχει την 49uh610v στα 450€. Εκτός από μια ίντσα μικρότερη είναι η ίδια τηλεόραση να υποθέσω; edit, έχουν κάποιες διαφορές βλέπω που δεν ξέρω πόσο σημαντικές είναι.
ripper386 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις είδα από κοντά την LG του τίτλου, είναι πολύ εντυπωσιακή η εικόνα, κρατήθηκα με το ζόρι να μη βάλω δόσεις.... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις είδα από κοντά την LG του τίτλου, είναι πολύ εντυπωσιακή η εικόνα, κρατήθηκα με το ζόρι να μη βάλω δόσεις.... Εχεις δει αλλες 4Κ ή σου εκανε εντυπωση γι' αυτον τον λογο; (μην "παρασυρθει" κανενας απο "λαθος" εντυπωση, οχι τιποτα αλλο) 1
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εχεις δει αλλες 4Κ ή σου εκανε εντυπωση γι' αυτον τον λογο; (μην "παρασυρθει" κανενας απο "λαθος" εντυπωση, οχι τιποτα αλλο) Και πρώτη φορά να είδε 4k εμένα μου κάνει η κριτική, κουτί μου έρχεται! Πέρα από την πλάκα, σωστά κάνεις και θέλεις να το διευκρινίσεις.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Το public έχει την 49uh610v στα 450€. Εκτός από μια ίντσα μικρότερη είναι η ίδια τηλεόραση να υποθέσω; edit, έχουν κάποιες διαφορές βλέπω που δεν ξέρω πόσο σημαντικές είναι. Η 610 βλεπω εχει πανελ IPS (αν θες καλες γωνιες και δεν θες τοσο καλο μαυρο). Η 610 λεει οτι ειναι 10bit ενω η 635 ειναι 8bit. Aρα εχει καλυτερες διαβαθμισεις η 610. Απο την αλλη, η 610 ειναι RGBW, αρα δεν ειναι τοσο καλη η πραγματικη αναλυση της, αλλα αν εισαι πανω απο 1.5-2μ δεν θα βλεπεις διαφορα ετσι και αλλιως. 10% πιο κατω για μια μολις ιντσα ειναι καλυτερη τιμη, καλυτερο vfm. Αλλα θα σε κανει να διαλεξεις η διαφορα του πανελ. Αν θες γωνιες πας στην 610 και εκτος απο καλυτερες γωνιες εχεις και ενα 50αρικο στην τσεπη! 3
fiwi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Η 610 λεει οτι ειναι 10bit ενω η 635 ειναι 8bit. Σίγουρα είναι 8bit ;
plpapadopoulos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εχεις δει αλλες 4Κ ή σου εκανε εντυπωση γι' αυτον τον λογο; (μην "παρασυρθει" κανενας απο "λαθος" εντυπωση, οχι τιποτα αλλο) Έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο Γιάννης. Όταν ήταν να πρωτοεπιλέξω οθόνη 4K για τον υπολογιστή, όσες έβλεπα με ενθουσίαζαν. Μετά κατέληξα σε DELL UP3216Q ως VFM η οποία ναι μεν φοβερό πάνελ και ποιότητα απεικόνισης, αλλά και πάλι μετά από κάποια χρήση έχω την εντύπωση ότι στο smoothness σε ταινίες μου τα χαλάει ελαφρώς. Λόγω της τιμής που την πήρα και του μεγάλου discount από την DELL στον εργοδότη μου, σαφώς και θα την κρατήσω (έτσι κι αλλιώς ταινίες βλέπουμε στον βιντεοπροβολέα). Αν όμως επέλεγα μια οθόνη για τα πάντα και δεν είχα άλλη επιλογή μόνο για ταινίες, ίσως αναγκαζόμουν να καταφύγω δυστυχώς σε πιο ακριβή λύση. Επομένως όσοι σκέφτεστε για αγορά TV για πρώτη. ή για όλες τις χρήσεις, ερευνήστε το αρκετά πρίν δώσετε το όποιο ποσό και δείτε αρκετά demos δίπλα δίπλα αν γίνεται για σύγκριση με σοβαρό 4K υλικό playback, όχι να παίζει πρωινάδικα που έτσι κι αλλιώς εκεί οι διαφορές θα φαίνονταν μικρές. Ακόμα το 4K δε το θεωρώ τόσο ώριμη τεχνολογία ώστε να πεί κανείς με ασφάλεια ότι με 500 ευρώ στις 50" ότι παίρνει οθονάρα που να τα κάνει όλα και να συμφέρει, αλλά αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Τέλος προσέξετε την αξιοπιστία της LG στα τροφοδοτικά της. Ενώ τα panels της LG, είναι γενικά καλά (κυρίως λόγω συνεργασίας με τη Philips), τα τροφοδοτικά σκάνε γενικά συχνότερα σε σχέση με άλλες επώνυμες τουλάχιστον TV. 2
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Εξαντλήθηκε στα MM. Και στο ΠΛΑΙΣΙΟ τη βγάζει διαθέσιμη μόνο σε καταστήματα και όχι για online παραγγελία πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα