Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν εχουν απαιτησεις μπορουν να παρουν αλλες πολυ καλυτερες ως vfm. Aν δεν την θελουν για 4Κ δηλαδη αλλα για να βλεπουν digea, ας παρουν μια FHD με 100-150-200 ευρω λιγοτερα. Δεν θα παρει κανεις μια με σκοπο να την κρατησει πολλα χρονια οταν κανει εξαρχης υποχωρηση στις απαιτησεις του. 500 για μια 50αρα που δεν παιζει οπως παιζουν αλλες στα ιδια λεφτα ή εστω στα +10%, ειναι πολλα προφανως.

• Like 3
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να κρατησει κανεις και ποσο ετσι χαλια που τα φτιαχνουνε.

Νορμαλ τιμη μου φαινεται το 500αρικο για φτηνη 50αρα. Ποσο δηλαδη να εκανε?

Μέχρι να χαλάσει και να μη συμφέρει να φτιαχτεί, όχι να την αλλάξουν επειδή δεν τους καλύπτει άλλο. Αυτό εννοώ. Αλλά έχεις δίκιο, όλα αναλώσιμα είναι πλέον.

To smart της καλό είναι;

Δημοσ.

Συμφωνω με το ποστ του matrixxx. Απλα ισως εγω δε το διατυπωσα σωστα.

Νορμαλ τιμη ειναι για μια 50αρσ φτηνη που δουλευει σωστα. Η συγκεκριμενη μαλλον ουτε και αυτο κανει σωστα κατα τον ιδιο. Δε την χω δει απο κοντα, αλλα εφοσον την ειδε θα εμπιστευομουν τη γνωμη του παρα τα μαρκετιστικα specs.

Αν ηταν τοσο καλη οντως δε θα θελαν ολοι μανιωδως να την ξεστοκαρουν σε προσφορες...

Μέχρι να χαλάσει και να μη συμφέρει να φτιαχτεί, όχι να την αλλάξουν επειδή δεν τους καλύπτει άλλο. Αυτό εννοώ. Αλλά έχεις δίκιο, όλα αναλώσιμα είναι πλέον.To smart της καλό είναι;

Ε σε 2 χρονια δηλαδη... λολ

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησα με το media και το συγκεκριμένο μοντέλο ΔΕΝ περιλαμβάνει magic remote πρέπει να το αγοράσεις extra.

Μιας και την έχω δει από κοντά και μου φάνηκε αρκετά καλή, θα ήθελα να ρωτήσω τι πράγμα δεν λειτουργεί καλά στην συγκεκριμένη;

Δημοσ.

Αν δεν εχουν απαιτησεις μπορουν να παρουν αλλες πολυ καλυτερες ως vfm. Aν δεν την θελουν για 4Κ δηλαδη αλλα για να βλεπουν digea, ας παρουν μια FHD με 100-150-200 ευρω λιγοτερα. Δεν θα παρει κανεις μια με σκοπο να την κρατησει πολλα χρονια οταν κανει εξαρχης υποχωρηση στις απαιτησεις του. 500 για μια 50αρα που δεν παιζει οπως παιζουν αλλες στα ιδια λεφτα ή εστω στα +10%, ειναι πολλα προφανως.

Το θέμα είναι ότι 2 fhd τηλεοράσεις βλέπω φτηνότερες, μία fu και μία hitachi στις 49"...άρα τι να πάρουν;

• Moderators
Δημοσ.

Μιλας για 150 ευρω φτηνοτερες απο οτι βλεπω στο σκρουτζ. Αν πας στα 400 εχει και αλλες.

Παρε οποια δεις απο κοντα και παιζει ωραια.

Δημοσ.

Μιλας για 150 ευρω φτηνοτερες απο οτι βλεπω στο σκρουτζ. Αν πας στα 400 εχει και αλλες.

Παρε οποια δεις απο κοντα και παιζει ωραια.

Δεν μου έβγαλε άλλες...μετά πάει στα 470€ μια sony 48". Ίσως επειδή έβαλα να είναι και smart που θέλουν.

Δημοσ.

Συγχωρεσε με αλλα το smart το θεωρω προσωπικα gimmick. Οποιαδηποτε TV με HDMI γινεται πολυ ανωτερη απο smart αν συνδεθει με PC (ή καποιο android / linux boxακι).

Χαζο ξεχαζο,ειναι ενα feature που θα προτιμουσα να "στερειται" η TV μου αν ηταν να εχει καλυτερο πανελ ή ποιοτητα κατασκευης...

• Like 7
Δημοσ.

Συγχωρεσε με αλλα το smart το θεωρω προσωπικα gimmick. Οποιαδηποτε TV με HDMI γινεται πολυ ανωτερη απο smart αν συνδεθει με PC (ή καποιο android / linux boxακι).

Χαζο ξεχαζο,ειναι ενα feature που θα προτιμουσα να "στερειται" η TV μου αν ηταν να εχει καλυτερο πανελ ή ποιοτητα κατασκευης...

ποσο δικιο εχεις μερικες φορες.!!!!!

να προσθεσω και το 3d feature.

Δημοσ.

Συμφωνώ για το smart, θα προτιμούσα κι εγώ τηλεόραση χωρίς smart.

ποσο δικιο εχεις μερικες φορες.!!!!!

να προσθεσω και το 3d feature.

Το 3d όμως πως μπορούν να το αντικαταστήσουν όσοι το θέλουν; Για το smart υπάρχουν τρόποι.

Δημοσ.

Το 3d όμως πως μπορούν να το αντικαταστήσουν όσοι το θέλουν; Για το smart υπάρχουν τρόποι.

Με 3 μπουκάλια ουίσκι, και 4D βλέπεις, όχι μόνο 3D :lol: :lol: :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Εγώ που την ζαχαρωνω και είμαι έτοιμος να την παραγγειλω αλλά ταυτόχρονα μπερδεμένος με αυτά που διάβασα, υπάρχει καλύτερη εικόνα για αθλητικά / ταινίες στα 500 ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...