Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κοιτάω για τηλεόραση για λογαριασμό φίλου, είδα διαφήμιση της συγκεκριμένης χθες το βράδυ και νομίζω ότι είναι προσφορά (όχι τρελή αλλά οκ) αφού στα άλλα καταστήματα ξεκινάει από 569€.

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/LG-TV-50-50UH635V.htm?cm_sp=homepage+Top-Banner-_-LG-TV-50UH635V-_-20161222

http://www.skroutz.gr/s/8739566/LG-50UH635V.html

Αξίζει λέτε;

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχε παίξει στα black Friday στα 550 από Media με δωρεάν μεταφορικά και την ψιλό κοίταζα... Τώρα με 500 μου φαίνεται δελεαστική αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει (με λίγο ψάξιμο έλεγαν θετικές κριτικές για την συγκεκριμένη)

Δημοσ.

17 κριτικές στο skroutz.gr

Μείον λένε για το μενού και μερικοί για τον ήχο...

Επειδή ψάχνω και εγώ για μια στα χρήματα αυτά και αυτές τις ίντσες αν έχει κάποιος εμπειρία ή γνώμη ας μας πει

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι αυτη που ειχα δει απο κοντα στα 549 πριν κανενα μηνα. Εχει va panel συνηθως, σε αντιθεση με τις υπολοιπες LG,  αλλα: Οχι, δεν θα την προτεινα ουτε στα 499 - αν θελετε να βλεπετε 4Κ υλικο με ομαλη κινηση προτιμηστε πχ την 50KU6000 αν δεν χρειαζεστε δορυφορικο δεκτη βεβαια.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ειναι απο τις λιγες lg με va panel.Μια χαρα ειναι.Το μονο κακο το input lag  για gaming (35ms)

Από ότι πήρε το μάτι μου είναι με MVA, άρα λογικά δεν έχει και RGBW Panel που έχουν οι φτηνές IPS LG TVs...

Δημοσ.

Ειναι αυτη που ειχα δει απο κοντα στα 549 πριν κανενα μηνα. Εχει va panel συνηθως, σε αντιθεση με τις υπολοιπες LG,  αλλα: Οχι, δεν θα την προτεινα ουτε στα 499 - αν θελετε να βλεπετε 4Κ υλικο με ομαλη κινηση προτιμηστε πχ την 50KU6000 αν δεν χρειαζεστε δορυφορικο δεκτη βεβαια.

Η του θέματος έχει και δορυφορικό δέκτη;

Για θέαση ταινιών και digea είναι οκ;

• Like 1
Δημοσ.

Για την 50kU6000 όλοι αναφέρουν την ποιότητα κατασκευής ότι είναι άθλια. Δεν ξέρω πόσο καλύτερη εικόνα έχει η 6000 από την 635v για να αξίζει τα 80ε παραπάνω;

Κάτι τελευταίο, η LG περιέχει το Magic remote σε αυτή την έκδοση;

Δημοσ.

Για πιο απλή χρήση (κανάλια digea και καμιά ταινία αλλά από άτομα χωρίς πολλές απαιτήσεις) δεν αξίζει στα 500€;

• Super Moderators
Δημοσ.

Για πιο απλή χρήση (κανάλια digea και καμιά ταινία αλλά από άτομα χωρίς πολλές απαιτήσεις) δεν αξίζει στα 500€;

Για τέτοια χρήση που λες γιατί να μην πάει κάποιος σε Full HD 49" που είναι ακόμα φτηνότερες?

• Like 1
Δημοσ.

Για τέτοια χρήση που λες γιατί να μην πάει κάποιος σε Full HD 49" που είναι ακόμα φτηνότερες?

Υποτίθεται για να την κρατήσουν πιο πολλά χρόνια, κάπως έτσι το σκέφτονται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υποτίθεται για να την κρατήσουν πιο πολλά χρόνια, κάπως έτσι το σκέφτονται.

Μα μιλάς για άτομα χωρίς πολλές απαιτήσεις. Κι αυτή θα την κρατήσουν όσο πάει...

• Like 1
Δημοσ.

Μα μιλάς για άτομα χωρίς πολλές απαιτήσεις. Κι αυτή θα την κρατήσουν όσο πάει...

Εγώ για fhd είπα αρχικά, μετά άκουσαν κι από αλλού για 4k και θέλουν 4k. Αν δείχνει καλά τα κανάλια οκ είναι, δεν θα πάει χαμένη :)

• Like 1
Δημοσ.

Τι να κρατησει κανεις και ποσο ετσι χαλια που τα φτιαχνουνε.

Νορμαλ τιμη μου φαινεται το 500αρικο για φτηνη 50αρα. Ποσο δηλαδη να εκανε? Και πολλα ειναι για τα μιας χρησης ηλεκτρονικα που βαζουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...