led zeppelin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όπως λέει κι ο τίτλος Microsoft MS Media Remote Xbox One στον Κωτσόβολο μισοτιμής, 12 ευρώ. http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/periferiaka-xbox-one/142764-microsoft-ms-media-remote-xbox-one https://www.skroutz.gr/s/8335905/Microsoft-Media-Remote-XBOX-One.html?from=drop Καλές γιορτές σε όλους!!! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2016 από matrixxx αφαιρεση ρεφεραλ σκρουτζ 5
smp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τελειο και είχα παορία πως θα έτρωγα τα 10 ευρώ από το κουπόνι παραλαβής από καταστημα που πήρα χθες.... thanks TS 1
led zeppelin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά όταν αγοράζετε γενικά από τον Κωτσόβολο αυτές τις μέρες, αν έχετε mastercard χρησιμοποιήστε την. Xθες με το χειριστήριο που αγόρασα, κέρδισα 30ευρώ Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2016 από matrixxx spoiler 1
Metaksas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 δουλευει αν του βαλω το flirc σε desktop pc? 1
Errik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Τι κάνει αυτό μάγκες; Είχα πάρει ένα ίδιο για το 360 αλλά ζήτημα είναι αν του έβαλα μπαταρία. Σε τι χρησιμεύει;
lionheart75 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 H τιμή του έπεσε και άλλο και συγκεκριμένα επιπλέον 50% του τίτλου. Το πήρα σήμερα το μεσημέρι απο megastore βουλιαγμένης στα 5,99€!!! Το ίδιο θα ισχύει και στα υπόλοιπα καταστήματα του Kώτσου. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά όταν αγοράζετε γενικά από τον Κωτσόβολο αυτές τις μέρες, αν έχετε mastercard χρησιμοποιήστε την χθες με το χειριστήριο που αγόρασα, κέρδισα 30ευρώ Οι πιθανοτητες ειναι μικρες απο ο,τι ειδα Δευτερα που δοκιμασα, ετσι δεν την εγραψα καπου αφου καλυτερα να τα δωσουμε σε λαχεια. Δυο αγορες, καμια "νικη". Ειναι για μολις 200 αγορες ολη την ημερα, για ολη την Ελλαδα. Οπως στον Σκλαβενιτη πριν 1-2 μηνες, ειχα κανει 10 αγορες, κανενα 100αρικο χαλασα και κερδισα μονο μια φορα το ταλιρακι. Αν καποιος ειναι να παρει ετσι και αλλιως κατι βεβαια δεν χανει τιποτα να δοκιμασει. Εγω ομως πηγα ειδικα για να δοκιμασω την τυχη μου αγοραζοντας 2 πραγματα που μπορουσα να παρω απο κοντα μου και λιγο φτηνοτερα και αποδειχθηκε οτι εκανα λαθος. 1
led zeppelin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Οι πιθανοτητες ειναι μικρες απο ο,τι ειδα Δευτερα που δοκιμασα, ετσι δεν την εγραψα καπου αφου καλυτερα να τα δωσουμε σε λαχεια. Δυο αγορες, καμια "νικη". Ειναι για μολις 200 αγορες ολη την ημερα, για ολη την Ελλαδα. Οπως στον Σκλαβενιτη πριν 1-2 μηνες, ειχα κανει 10 αγορες, κανενα 100αρικο χαλασα και κερδισα μονο μια φορα το ταλιρακι. Αν καποιος ειναι να παρει ετσι και αλλιως κατι βεβαια δεν χανει τιποτα να δοκιμασει. Εγω ομως πηγα ειδικα για να δοκιμασω την τυχη μου αγοραζοντας 2 πραγματα που μπορουσα να παρω απο κοντα μου και λιγο φτηνοτερα και αποδειχθηκε οτι εκανα λαθος. κι εμένα η υπάλληλος μου είπε πως ήμουν ο τρίτος που κέρδισε κουπόνι από το ταμείο της και αγόρασα βράδυ, όποτε ναι μικρές οι πιθανότητες.
Georgegr3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 H τιμή του έπεσε και άλλο και συγκεκριμένα επιπλέον 50% του τίτλου. Το πήρα σήμερα το μεσημέρι απο megastore βουλιαγμένης στα 5,99€!!! Το ίδιο θα ισχύει και στα υπόλοιπα καταστήματα του Kώτσου. Ειςαι σίγουρος για την τιμή; Στο site δείχνει την τιμή του θέματος ακόμα. Δυστυχώς εχει τελειώσει απο όλα τα καταστήματα Θεσσαλονίκη.. Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος, εχει νόημα η αγορά του αν δεν εχει κάποιος kinect; Πήγα να σετάρω τηλεοπτικό δεκτή πάνω στο Xbox και μου ζήτησε το kinect ή κάποιο καλώδιο ir. Μήπως το Xbox απο μόνο του δεν λειτουργεί με το remote του θέματος; Edit: απο οτι είδα και το Xbox εχει ir, απλά χρειάζεσαι kinect ή καλώδιο ir όταν θέλεις να συνδέσεις τηλεοπτικό δεκτή κλπ.
drkar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Η τιμη στα καταστηματα πραγματι εχει πεσει και ενια στα 5,99€!!! 1
lionheart75 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι σιγουρότατος για την τιμή, μπορώ αν θέλετε να σας επισυνάψω και απόδειξη αγοράς. Δεν μπορεί να έκαναν χάρη μόνο σε εμένα, ο υπάλληλος μου είπε ξεκάθαρα ότι η τιμή του έπεσε και άλλο στα 6 ευρώ.
Georgegr3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Οκ ευχαριστώ! Πήρα τηλ για να μάθω διαθεσιμότητα για καταστήματα και μου είπαν οτι υπάρχει, παρόλο που δεν φαίνεται στο σάιτ τους. Για την τιμή μου είπαν οτι κάνει 9.99. Τι να πω αν δεν μπορούν να συνεννοηθούν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα