Bezbozny Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/9349077/Samsung-Gear-IconX.html Πολύ καλή έκπτωση. Δεν ξέρω αν αξίζουν τα ακουστικά αλλά η έκπτωση είναι μεγάλη.
avraamkon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ουτε στο ebay δεν βρισκεις αυτη την τιμη....και στα public εχουν προσφορα αλλα νομιζω εξαντληθεικαν
downhill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 αξίζουν όμως? διαβάζω πολλά αρνητικά σχόλια στο ιντερνετ. 1
Avatar_GR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί κολλάτε τόσο πολύ με ακουστικά ψείρες χωρίς καλώδιο δεν μπορώ να καταλάβω. Προτιμάτε δηλαδή μεγάλο βάρος, μεγάλο όγκο στα αυτιά, φόρτιση συνεχώς, ήχος στην καλύτερη μέτριος.... Από το να πάρετε ένα καλώ ζευγάρι ψείρες με καλώδιο;
downhill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει αν έχει καλό heart rate monitor. μια ώρα μου είναι αρκετή, δεν αντέχω και περισσότερο να τρέξω 1
Looter Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τα τσίμπησα για το gym και με τιμολόγιο μου βγήκαν κάτω από 100. Ούτε Αμερική τέτοια τιμή και με 2 χρόνια εγγύηση. Ευχαριστώ πολύ.
downhill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 και πλαίσιο ίδια τιμή σε όλα τα χρώματα. http://www.plaisio.gr/search.aspx?query=icon%20x%20samsung&catalogue=all&mode=searchlist
downhill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 το τσίμπησα από πλαίσιο σε μαύρο. Έκανα μια γρήγορη δοκιμή και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Βασικά έμεινα άφωνος με την τεχνολογία που έχουν πάνω (πχ. έλεγχος με την αφή, συνδεσιμότητα). Από ποιότητα ήχου δεν είναι άσχημα, αλλά ούτε και τρομερά. μέτρια θα έλεγα, αλλά δεν είχα μεγάλες απαιτήσεις σε αυτόν τον τομέα. Το heart rate sensor λειτουργεί κανονικά, αλλά έχω μια επιφύλαξη να δω πώς δουλεύει όταν τρέχω, καθώς και την αυτονομία τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα