Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητο ειναι μαπα και κανα marshmallow η nougat δεν μπορει να το σωσει.

Μην τους χαλά το όνειρο. Οποιοδήποτε κινητό οποιασδήποτε ουρανοκατέβατης κινέζικης εταιρείας (εντάξει η Xiaomi είναι κολοσσός αρα πολύ νέα στο χώρο) είναι κινητάρα και χτυπάει (ψέματα, είναι καλύτερο) όλες τις ναυαρχίδες του Android, μόνο με την μαγική του ιδιότητα να είναι φθηνό

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην τους χαλά το όνειρο. Οποιοδήποτε κινητό οποιασδήποτε ουρανοκατέβατης κινέζικης εταιρείας (εντάξει η Xiaomi είναι κολοσσός αρα πολύ νέα στο χώρο) είναι κινητάρα και χτυπάει (ψέματα, είναι καλύτερο) όλες τις ναυαρχίδες του Android, μόνο με την μαγική του ιδιότητα να είναι φθηνό

Δηλαδή η μάπα θα είναι μία συσκευή ή θα γ@μει όλες τις άλλες; Μέση λύση δεν υπάρχει;

Δημοσ.

Μιά χαρά ειναι πλέον η stable έκδοση του 6 στο redmi note 3 pro εχει πλήρη ελληνικά και σταθερότατη δεν εχω βρει καποιο πρόβλημα , φυσικά εχεις κανονικα updates ota

βλέπω αυτό το εκκαθάριση στον καιρό αντι του καθαρός και το κ/δ αντί του k/b και μου γυρνάνε τα μυαλά μαμώ τις μεταφράσεις μου. 

πάρε Galaxy Νοte 7 εσύ της αναγνωρισμένης Samsung.

ohh wait...

Δημοσ.

Για αυτά που έχουν πειραγμένες rom από κινεζομάγαζα (αυτές που έβαζαν στις αρχές για να έχει ελληνικά) θα έρθει ειδοποίηση για ενημέρωση;

αυτές ειναι η  global rom και έρχεται αλλα δεν είναι και η καλύτερες ρομ που κυκλοφορούν είναι φτιαγμένες απο τα κινεζομαγαζα για την ευρωπαϊκή αγορά oi κανονικές είναι η cn και από τη miu.gr.

• Like 1
Δημοσ.

εσυ θειο τι κινητο εχεις ?

Δημοσ.

αυτές ειναι η  global rom και έρχεται αλλα δεν είναι και η καλύτερες ρομ που κυκλοφορούν είναι φτιαγμένες απο τα κινεζομαγαζα για την ευρωπαϊκή αγορά oi κανονικές είναι η cn και από τη miu.gr.

Thanks, ξέρω ότι είχαν θεματάκια, γι'αυτό ρωτάω αν η αναβάθμιση μπορεί να μπει απευθείας πάνω από τέτοια ρομ. Αν θα έρθει ενημέρωση δηλαδή.

Δημοσ.

Thanks, ξέρω ότι είχαν θεματάκια, γι'αυτό ρωτάω αν η αναβάθμιση μπορεί να μπει απευθείας πάνω από τέτοια ρομ. Αν θα έρθει ενημέρωση δηλαδή.

ανάλογα πιο κινητό έχεις και τι θες να περάσεις;ενας γενικο μπουσουλα θα βρεις εδω παντως 

Link.png Site: xiaomiγενικος οδηγος

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητο ειναι μαπα και κανα marshmallow η nougat δεν μπορει να το σωσει.

Απ' όσα λες φαίνεται πόσο άσχετος είσαι από κινητά. Κανά iPhone θα έχεις.

Δημοσ.

Mπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων με την sms app της Xiaomi που έχει μέσα?

χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα .

αν περασεις την ελληνικη ρομ δεν εχεις κανενα προβλημα , αν εχεις την global δεν παιρνει,αν εχεις τι κινεζικη παλι δεν εχει προβλημα.

το αpp xiaomi ειναι για να στελνεις δωρεαν απο xiaomi σε xiaomi me wifi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...