Προς το περιεχόμενο

Forthnet VDSL Router TG788vn v2 - Πρόβλημα με Wireless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές,

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το router της forthnet. Ενώ στο desktop έχω πολύ καλή ταχύτητα, μιας και συγγρονίζω στα 49999 Mbps, στο WiFi το μαξ που μπορώ να πιάσω είναι 2-3 Mbps ακόμα και αν είμαι δίπλα στο router. Έχω δοκιμάσει τα εξής:

- έχω αλλάξει όλα τα κανάλια εκπομπής, χωρίς αποτέλεσμα

- έχω κάνει disable το Wireless και έχω εγκαταστήσει πάνω στο router ένα access point Tublo-X για να δω αν είχε διαφορά. Η διαφορά ήταν πως έδωσε 1mbps παραπάνω.

Τι άλλο μπορώ να κάνω; Σκεφτόμουν να αγόραζα ένα dual band access point, μιας και από ότι έχω καταλάβει το router δεν μπορώ να το αλλάξω...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές,

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το router της forthnet. Ενώ στο desktop έχω πολύ καλή ταχύτητα, μιας και συγγρονίζω στα 49999 Mbps, στο WiFi το μαξ που μπορώ να πιάσω είναι 2-3 Mbps ακόμα και αν είμαι δίπλα στο router. Έχω δοκιμάσει τα εξής:

- έχω αλλάξει όλα τα κανάλια εκπομπής, χωρίς αποτέλεσμα

- έχω κάνει disable το Wireless και έχω εγκαταστήσει πάνω στο router ένα access point Tublo-X για να δω αν είχε διαφορά. Η διαφορά ήταν πως έδωσε 1mbps παραπάνω.

Τι άλλο μπορώ να κάνω; Σκεφτόμουν να αγόραζα ένα dual band access point, μιας και από ότι έχω καταλάβει το router δεν μπορώ να το αλλάξω...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

στην αρχη θα ελεγα οτι εχει θεμα το technicolor.αλλα  για να λες οτι βαζεις και access point πανω και εχεις παλι το ιδιο προβλημα κατι βρωμαει.κανε ενα hard reset προληπτικα.εχεις voip τηλεφωνια και δεν μπορεις να το αλλαξεις?

απο που δοκιμαζεις την ταχυτητα?εχω το 788 και εγω το v2 και δεν εχω αυτο το προβλημα.και με ασυρματο κατεβαζω κανονικα.δεν εχω δοκιμασει το max του wifi αφου δεν το χρησιμοποιω για μεταφορες διαμεσω δικτυου αλλα για internet.

παντως το turbox ειναι πραγματι tuvlo x.

μηπως το ρουτερ το εχεις σε καποιο παραξενο σημειο κοντα σε γωνια τοιχου ή μεσα σε καποιο επιπλο και δεν παιζει σωστα?

Δημοσ.

στην αρχη θα ελεγα οτι εχει θεμα το technicolor.αλλα  για να λες οτι βαζεις και access point πανω και εχεις παλι το ιδιο προβλημα κατι βρωμαει.κανε ενα hard reset προληπτικα.εχεις voip τηλεφωνια και δεν μπορεις να το αλλαξεις?

απο που δοκιμαζεις την ταχυτητα?εχω το 788 και εγω το v2 και δεν εχω αυτο το προβλημα.και με ασυρματο κατεβαζω κανονικα.δεν εχω δοκιμασει το max του wifi αφου δεν το χρησιμοποιω για μεταφορες διαμεσω δικτυου αλλα για internet.

παντως το turbox ειναι πραγματι tuvlo x.

μηπως το ρουτερ το εχεις σε καποιο παραξενο σημειο κοντα σε γωνια τοιχου ή μεσα σε καποιο επιπλο και δεν παιζει σωστα?

Ευχαριστώ για την απάντηση poulinos.

Το router το έχω κοντά σε βιβλιοθήκη αλλά του άλλαξα θέση (και πρίζα) και πάλι τα ίδια. VOIP δεν έχω.

Άκου τώρα το κουλό: έβαλα το tuvlo-x με powerline σε μια πρίζα άσχετη, έκανα disable το wireless του 788 και το tuvlo-x δίνει κανονικά...(20 mbps)

Δεν ξέρω τι να πω...

Δημοσ.

δοκιμασε hard reset το technicolor 788.επισης το tuvlo x θα πρεπε να παιζε και με ethernet σωστα πανω στο ρουτερ εκτος αν φταιει η θεση που τα εχεις και τα δυο οποτε βαλε το 788 τυπικα καπου αλλου για να δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...