Simos805 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα. Έχω το iPhone 7, και μιας και είναι water resistant, καμια φορά άμα έχει βρομίσει το καθαρίζω ρίχνοντάς του ελάχιστο καθαρό νερό πάνω και αμέσως το σκουπίζω με ειδικό πετσετάκι. Σήμερα όμως έγινε κάτι περίεργο!!! Μετά από την παραπάνω διαδικασία, το πάνω ηχείο (receiver) ακούγεται ΑΠΕΣΙΑ! Είναι πολύ πιο σιγανό από το κάτω, έχουν χαθεί οι χαμηλές συχνότητες (ελάχιστο μπάσο δηλαδή) και γενικά ο ήχος του είναι αλοιωμένος λες και βγαίνει από παιδικό κινέζικο παιχνίδι!! Σαν βουλωμένο με λίγα λόγια!! Το κάτω ηχείο είναι μια χαρά. Και το κάτω ηχείο στην αρχή όπως είναι φυσιολογικό ακουγόταν κάπως έτσι, αλλά αυτό μόνο τα πρώτα 5 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Το πάνω ηχείο όμως είναι έτσι εδώ και 6 ώρες!!!!!! Τι λέτε να κάνω??? Λέτε να έπαθε κάτι ή απλά αύριο το πρωί θα είναι οκ?? Όποιος είχε παρόμοιο περιστατικό ας δώσει καμιά γνώμη ρε παιδιά...!! Ευχαριστώ!!
tsakfot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Tο πάνω ακουστικό καθώς και το κάτω έχουν μια μεμβράνη που δεν επιτρέπει στο νερό να περάσει , εκτός αν υπάρχει τεράστια πίεση. Προσπάθησε να βρείς κάποιον ήχο από youtube και βάλτο να παίζει συνεχόμενα στο τέρμα. Λογικά θα στρώσει. Επίσης ΜΗΝ τεστάρετε το IP67 rating στα iphones... ότι και να λέει η Apple ότι κάνουν τα τηλέφωνα! έχει βουήξει ο τόπος στα φόρα του εξωτερικού, με failed waterproof sealings και Iphones 7 που δεν ανάβουν μετά από μπάνιο, ατμούς στο ντούς , πτώσεις σε τουαλέτες... και προφανώς η apple δεν σε καλυπτει
Simos805 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Tο πάνω ακουστικό καθώς και το κάτω έχουν μια μεμβράνη που δεν επιτρέπει στο νερό να περάσει , εκτός αν υπάρχει τεράστια πίεση. Προσπάθησε να βρείς κάποιον ήχο από youtube και βάλτο να παίζει συνεχόμενα στο τέρμα. Λογικά θα στρώσει. Επίσης ΜΗΝ τεστάρετε το IP67 rating στα iphones... ότι και να λέει η Apple ότι κάνουν τα τηλέφωνα! έχει βουήξει ο τόπος στα φόρα του εξωτερικού, με failed waterproof sealings και Iphones 7 που δεν ανάβουν μετά από μπάνιο, ατμούς στο ντούς , πτώσεις σε τουαλέτες... και προφανώς η apple δεν σε καλυπτει Δοκίμασα τα πάντα... Κατέβασα μια εφαρμογή με πολλές συχνότητες και τις έβαλα να παίζουν, φύσηξα μέσα κλπ.. Σήμερα το πρωί ακόμα έτσι είναι.. Θα το πάω στην για επισκευή χωρίς να κάνω κουβέντα περί νερού ελπίζοντας για αντικατάσταση!
tsakfot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασα τα πάντα... Κατέβασα μια εφαρμογή με πολλές συχνότητες και τις έβαλα να παίζουν, φύσηξα μέσα κλπ.. Σήμερα το πρωί ακόμα έτσι είναι.. Θα το πάω στην για επισκευή χωρίς να κάνω κουβέντα περί νερού ελπίζοντας για αντικατάσταση! Να εύχεσαι με το νερό που το πότιζες , να μην έχει ποτίσει η ταινία που κοκκινίζει με την υγρασία, γιατί θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης..
Simos805 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Να εύχεσαι με το νερό που το πότιζες , να μην έχει ποτίσει η ταινία που κοκκινίζει με την υγρασία, γιατί θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης.. Το σκέφτηκα, αλλά έχει εκεί πάνω αισθητήρα υγρασίας? Απ' όσο ξέρω έχει κοντά στην υποδοχή της sim, στην θύρα lightning και πάνω εκεί που βρίσκεται η κεραία του wifi. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι τα 6s απ' όσο ξέρω.
Simos805 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ακούστε τι έγινε... Το πήγα στην iSystem την πέμπτη, και χθες με παίρνει τηλέφωνο ένας τεχνικός και μου λέει ότι στη σήτα (grille) του ακουστικού υπάρχει "βρώμα", καθώς και φαίνεται να έχει πιεστεί λίγο, με αποτέλεσμα λέει να μην καλύπτεται από την εγγύηση της apple... (για υγρασία ούτε κουβέντα! από αλλού το περίμενα και από αλλού μου ήρθε.....) Το αποτέλεσμα? Θα το στείλουν σε κεντρικά εργαστήρια της apple στο εξωτερικό και θα πληρώσω 189€ για αλλαγή ολόκληρης της οθόνης διότι λέει φταίει η σήτα που έχει βρομίσει, η οποία είναι κολλημένη πάνω στο γυαλί. Πολλά λεφτά για 900€ κινητό, αλλά φταίω κι εγώ διότι πάνω στον πανικό μου την ψηλοσκάλησα τη σήτα οπότε μάλλον όντως εγώ προκάλεσα αυτό το βαθούλωμα που ανέφερε. Εγώ για νερό δεν του είπα τίποτα, αλλά ξέρω ότι δεν φταίει η σήτα, προφανώς έχει μπει νερό στο ηχείο. Τον ρώτησα λοιπόν, ότι αν αντικαταστήσουν την οθόνη (και τη σήτα επομένως) και δεν διορθωθεί το πρόβλημα τι γίνεται? και μου λέει ότι αποκλείεται να τους το επιστρέψουν από τα κεντρικά χωρίς να έχει επιλυθεί το πρόβλημα... Σε 5-7 εργάσιμες λέει θα το έχω στα χέρια μου. Φοβάμαι όμως μην κάνουν καμιά βλακεία και δεν διορθωθεί ή του μείνουν κουσούρια εφόσον θα ανοιχτεί... Εσείς τι λέτε? Είμαι υπερβολικός και πάντα τα φτιάχνουν άψογα ή καλά κάνω που φοβάμαι?
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Αφού δεν σε καλύπτει η εγγύηση καλύτερα να το πήγαινες σε ένα άλλο σέρβις. Θα στο φτιάχνανε με πολύ λιγότερα χρήματα.
dimips Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 αν στο φτιάξει η apple κάτι που είναι εκτός εγγύησης δε συνεχίζει να υφίσταται η εγγύηση μετά την επισκευή ;
Simos805 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Αφού δεν σε καλύπτει η εγγύηση καλύτερα να το πήγαινες σε ένα άλλο σέρβις. Θα στο φτιάχνανε με πολύ λιγότερα χρήματα. Άμα το πήγαινα σε μη εξουσιωδωτημένο service θα έχανα γενικά την εγγύηση ενώ τώρα δεν χάνεται για μελλοντικές βλάβες. Επίσης δεν εμπιατεύομαι οποιονδήποτε άλλο για ενα τόσο ακριβό και καινούριο κινητό, θέλω να φτιαχτεί άψογα και αυτό έχει το αντίστοιχο τίμημα. αν στο φτιάξει η apple κάτι που είναι εκτός εγγύησης δε συνεχίζει να υφίσταται η εγγύηση μετά την επισκευή ; Ναι δεν την χάνω φυσικά. Η απορία μου είναι αν πιστεύετε ότι εκεί τα φτιάχνουν άψογα εφόσον είναι apple ή αν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει προβλήματα στο μέλλον λόγω του ότι θα το ανοίξουν και θα το πειράξουν. 2
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά δεν θα το ανοίξουν, άλλη συσκευή θα παρεις. Μάλλον ανακατασκευασμένο που θα είναι σαν καινούργιο.
polteris Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά δεν θα το ανοίξουν, άλλη συσκευή θα παρεις. Μάλλον ανακατασκευασμένο που θα είναι σαν καινούργιο. Αυτό ίσχυε παλιά. Πλέον οι reseller αναλαμβάνουν και την αντικατάσταση οθόνης! Το κινητό πάει Ολλανδία για αλλαγή οθόνης! 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό ίσχυε παλιά. Πλέον οι reseller αναλαμβάνουν και την αντικατάσταση οθόνης! Το κινητό πάει Ολλανδία για αλλαγή οθόνης! Σόρυ τότε, έχω μείνει λίγο πίσω!
Simos805 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά δεν θα το ανοίξουν, άλλη συσκευή θα παρεις. Μάλλον ανακατασκευασμένο που θα είναι σαν καινούργιο. Μου είπαν από την isystem ότι θα το ανοιξουν. Και όταν τον ρωτησα αν γινεται να παρω καινούρια συσκευή μου είπε ότι γίνεται αλλά πρέπει να πληρώσω κάπου στα 350€ επειδή δεν με καλύπτει η εγγύηση για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτό ίσχυε παλιά. Πλέον οι reseller αναλαμβάνουν και την αντικατάσταση οθόνης! Το κινητό πάει Ολλανδία για αλλαγή οθόνης! Δηλαδή η apple στην ολανδία αναλαμβάνει την αντικατάσταση οθόνης φαντάζομαι, οι reseller το στέλνουν σε αυτούς. Αλλά απο εμπειρία δικιά σας, πιστεύετε θα γίνει καλή δουλειά? Διότι όπως είπα και στην αρχή το ηχείο έχει πρόβλημα και όχι η σήτα/οθόνη που είπε αυτός στην iSystem μη ξέροντας για το νερό, άρα εκεί που το στέλνουν απλά θα αλλάξουν την οθόνη που τους είπε αυτός από iSystem ή θα κάνουν τους δικούς τους ελέγχους και άμα πχ χρειάζεται αντικατάσταση του ηχείου θα το κάνουν?
G.bar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Το φορουμ γενικοτερα το διαβαζουν πολλοι, οποτε μαλλον θα ξερουν ηδη ειναι απο νερο η ζημια! Μην ανησυχεις.
polteris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μου είπαν από την isystem ότι θα το ανοιξουν. Και όταν τον ρωτησα αν γινεται να παρω καινούρια συσκευή μου είπε ότι γίνεται αλλά πρέπει να πληρώσω κάπου στα 350€ επειδή δεν με καλύπτει η εγγύηση για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δηλαδή η apple στην ολανδία αναλαμβάνει την αντικατάσταση οθόνης φαντάζομαι, οι reseller το στέλνουν σε αυτούς. Αλλά απο εμπειρία δικιά σας, πιστεύετε θα γίνει καλή δουλειά? Διότι όπως είπα και στην αρχή το ηχείο έχει πρόβλημα και όχι η σήτα/οθόνη που είπε αυτός στην iSystem μη ξέροντας για το νερό, άρα εκεί που το στέλνουν απλά θα αλλάξουν την οθόνη που τους είπε αυτός από iSystem ή θα κάνουν τους δικούς τους ελέγχους και άμα πχ χρειάζεται αντικατάσταση του ηχείου θα το κάνουν? Θα αλλάξουν ότι τους πεις εσύ. Λογικά θα ελέγξουν και το ηχείο αλλά αν δεν τους είπες το πρόβλημα δεν νομίζω να φανεί στα διαγνωστικά. Δουλειά θα γίνει άψογη μην σε αγχώνει κάτι τέτοιο, είναι εξειδικευμένοι. Το φορουμ γενικοτερα το διαβαζουν πολλοι, οποτε μαλλον θα ξερουν ηδη ειναι απο νερο η ζημια! Μην ανησυχεις. Να υποθέσω ότι το nickname σου βγαίνει από το Genius Bar?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα