stergiosL2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα , θέλω να αγοράσω φακούς επαφής που αλλάζουν το χρώμα των ματιών . Φυσικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα μάτια η τπτ τέτοιο , θα φορεθούν κάνα 2-3 φορές για πλάκα . Οι απορίες μου είναι , είναι έμπιστη η αγορά από το ίντερνετ? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για κάποιον που δεν φοράει φακούς ?
saxos55 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Οι απορίες μου είναι , είναι έμπιστη η αγορά από το ίντερνετ? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για κάποιον που δεν φοράει φακούς ? Aν την κάνεις από ηλεκτρονικό κατάστημα με οπτικά/φακούς/φαρμακείο κτλ έμπιστο θα είναι έμπιστη. Αν πάρεις από το ebay απ'το Hong Kong με πωλητή με 93% rating και τιμή 2 cents παίζει και να μην είναι. Ο σοβαρότερος κίνδυνος είναι να γνωρίσεις κάποια, να σε ερωτευτεί για τα μάτια σου, μετά από χρόνια να παντρευτείτε με παιδιά, μεγάλο σπίτι, καλό αυτοκίνητο κτλ και όταν μάθει κάποια στιγμή την αλήθεια να καταρρεύσουν όλα. Αν το μάτι είναι υγιές, με 1-2 φορές που λες, άλλο κίνδυνο (από καλό φακό) δε μπορώ να φανταστώ. 4
stergiosL2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρα δεν θα είναι απο e-bay . Από ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα θα πάρω με οπτικά , αλλά και πάλι δεν ξέρω έχω φοβίες .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρα δεν θα είναι απο e-bay . Από ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα θα πάρω με οπτικά , αλλά και πάλι δεν ξέρω έχω φοβίες . Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, πέρα από το να τους συνηθίσεις. Ειδικά αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία από φακούς και γενικώς δεν έχεις αγγίξει ξανά τα μάτια σου με τα χέρια σου ... (μην το δοκιμάσεις τώρα χωρίς να έχεις πλύνει καλά τα χέρια σου πριν...)
yannis27gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Φακους μονο απο το Ιντερνετ. Στη συγκεκριμενη μαρκα που αγοραζω οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες σε σχεση με φυσικο καταστημα. Αν παρεις οτι να ναι φακους, οσο να ναι ρισκαρεις. Ειναι πολυ ευαισθητο οργανο το ματι. Φοραω φακους πανω απο 20 χρονια και την πατησα μονο οταν αγορασα κακης ποιοτητας λογω χαμηλης τιμης.
stergiosL2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 την πατησα μονο οταν αγορασα κακης ποιοτητας λογω χαμηλης τιμης. Τι συνέβει αν επιτρέπετε;
yannis27gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ερεθισμος τη μια φορα, σκισιμο του φακου καθως τον εβγαζα την αλλη.
stathis97 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ποια μαρκα προτιμας και σε τι τιμη οι 6 φακοι; Μεχρι τωρα χρησιμοποιω τους Soflens 59 της Bausch + Lomb ,που τους εβρισκα 25€ τα 6 ζευγαρια φακων απο Ελλαδα.Πλεον δεν βλεπω να υπαρχουν,υπαρχουν οι Soflens Comfort της ιδιας εταιρίας στα 37€ τα 6 ζευγαρια που δεν τους εχω δοκιμασει. edit:Προς τον ts,αν τους φορεσεις 2-3 φορες παρε ημερήσιους ωστε να μην χρειαστει να παρεις υγρο. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2016 από stathis97
panosno1com Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Πες μ και εμενα ! Για χρωματιστους θελω ν παρω , ευτυχως στα 18 εκανα lasik και εφυγε η μυωπια..
efo355 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 www.alensa.gr Αγοράζω τους μυωπικους φακούς μου από εκεί 1
stergiosL2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 www.alensa.gr Αγοράζω τους μυωπικους φακούς μου από εκεί Και γω από αυτό το site είδα , και από όσο είδα λένε καλά λόγια .
etheof Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Εγώ αγοράζω εδω και χρόνια τους φακούς SofLens 59 για μυωπία και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Σε μερικά καταστήματα τους πουλάνε σαν SofLens comfort αλλά είναι ακριβώς το ίδιο προιόν από την ίδια εταιρία SofLens για μυωπια και υπερμετροπία!!!
Dionstav Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Πράγματι, για όσους αναρωτιούνται, ανακάλυψα προσφατα κι εγώ οτι οι φακοί SofLens 59 είναι ίδιοι με τους φακούς SofLens Comfort. Δεν υπάρχουν διαφορές, είναι ακριβώς οι ίδιοι!! Και επειδή το έψαξα λίγο έχουν τις ίδιες παραμέτρους, είναι από το ίδιο υλικό και η ίδια αίσθηση στο μάτι! Η μόνη διαφορά είναι στη συσκευασία.....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα