mourouzis2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Έλα ρε, ποιος τιτάνας ευφυίας σκέφτηκε να βάλει δημόσιους υπάλληλους να τρέχουν χρονιάρες μέρες να τεστάρουν-εγκατασταστήσουν-ξεκινήσουν ένα ολότελα νέο σύστημα εισιτηρίων; Μα πού ζείτε;
Dinos A.S.C. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ανευθυνότητα, και φυσικά όπως πάντα ατιμωρησία για τον επικεφαλής του project 1
Helionar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Η μόνη πρόβλεψη που έγινε σωστά ήταν αυτή για την αύξηση των μισθών τους. Εκεί μια χαρά θα δουλέψει από 1/1. 4
townleader Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλά...Εαν το εγκαινιασουν πριν τον Απριλη και κοψουν και κορδελες μην σας φανει περιεργο..για κλαματα εντελως!!!
Bluedive Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Για τα έξοδα και την σπατάληση δημοσίου χρήματος για το φιάσκο αυτό θα απολογηθεί και λογοδοτήσει κάνεις? Τι ρωτάω τώρα στην χωρα της λαμογιας και της ρεμουλας. 1
vg1979 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Risingsun: Εναν προαστιακο ο οποιος λειτουργει σαν αστικο τραινο που αν τα δρομολογια πυκνωσουν καθε μισαωρο συν οτι το καλοκαιρι θα επεκταθει εως κ.Αχαΐα θα θυμιζει την γραμμη 1 του μετρο της Αθηνας..Καπως ετσι ξεκινησε και εκει.Οι επιδοσεις του προαστιακου της Πατρας πολυ καλυτερες απο αυτων της Αθηνας και Θεσσαλλονικης με μικρο κοστος κατασκευης και χωρις εγκαινια και κορδελες απο υπουργους αφου εχει αποδειχτει αυτοι πηγαινουν σε φιεστες οπου εχει πεσει πολυ χρημα και σνομπαρουν καθε τι δηθεν παρακμιακο.
nvel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Έλα ρε, ποιος τιτάνας ευφυίας σκέφτηκε να βάλει δημόσιους υπάλληλους να τρέχουν χρονιάρες μέρες να τεστάρουν-εγκατασταστήσουν-ξεκινήσουν ένα ολότελα νέο σύστημα εισιτηρίων; Μα πού ζείτε; οι τιτάνες τα γνωρίζουν αυτά και γιαυτό έδωσαν το έργο πριν τρία χρόνια σε ιδιώτες που θα το κατασκευάσουν και θα το λειτουργούν
Fotis13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ηταν αναμενομενο να αναβληθει το ηλεκτρονικο εισιτηριο .Η νοοοτροπια των ιθυνοντων και των απο κατω ειναι του" τσαμπα " και του "δεν πληρωνω". Επομενως δεν καταλαβαινω γιατι σας κανει εντυπωση .Δεν πειραζει ας ειμαι εγω καλα να πληρωνω τους τσαμπατζηδες και ας μην κανω ποτε χρηση των ΜΜΕ... 1
adi32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μα και να τα φτιαχνανε θα τα σπαγανε οι νοικοκυραιοι Ηταν αναμενομενο να αναβληθει το ηλεκτρονικο εισιτηριο .Η νοοοτροπια των ιθυνοντων και των απο κατω ειναι του" τσαμπα " και του "δεν πληρωνω". Επομενως δεν καταλαβαινω γιατι σας κανει εντυπωση .Δεν πειραζει ας ειμαι εγω καλα να πληρωνω τους τσαμπατζηδες και ας μην κανω ποτε χρηση των ΜΜΕ... Λεφτα υπαρχουν αφθονα οποτε μη στεναχωριεσαι πληρωνε να απολαμβανουν οι τζαπατζηδες και οι κλεφταραιοι 1
st1979 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Και μονο που εβαλαν τετοια μηχανηματα με τζαμι (ακυρωτικα και εκδοτικα) σε σταθμους του ΗΣΑΠ χωρις να τα προσεχει καποιος...απο εκει φαινεται ποσο ασχετοι ειναι..Ηδη σε αρκετους σταθμους τα εχουν σπασει και οι ζημιες ειναι τεραστιες..αυτο θα ξαναγινει και θα ξαναγινει....γιατι δυστηχως αυτοι ειμαστε..και φυσικα εμεις οι φορολογουμενοι θα πληρωσουμε παλι τα σπασμενα..γιατι τους χαλαγε να βαλουν το κλασικο σιδερενιο τουρνικε και να βγαλουν και παραπανω ελεγκτες...ποιος ξερει παλι ποσα εφαγαν... 4
SIP1995 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως έχει αναλάβει το έργο ο ΟΑΣΘ; O ΟΑΣΘ δε μπορεί να φτιάξει τα δικά του τα μηχανήματα, θα φτιάξει των άλλων .
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μια φορά να δουλέψει ρολόι το Ελληνικό κράτος ρε γαμώτο καημό το έχω. Αρχίσανε οι αναβολές καλό 2018 (στην πολύ καλύτερη) βλέπω να ξεκινάει το Ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Tzini_Gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 κατι μου λεει πως τα συρωμενα τζαμακια που ανοιγοκλεινουν,θαναι πολος ελξης των καταστροφών
kaliakman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 O ΟΑΣΘ δε μπορεί να φτιάξει τα δικά τα μηχανήματα, θα φτιάξει άλλων . 2
mimidon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά, τι κράζετε; Εδώ καλά καλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον καιρό για την επόμενη μέρα, θέλετε και πρόβλεψη σε μεγάλα έργα; Πφφφφφ.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα