snake_plissken2112 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Γενικα νομιζω οτι σχετιζοταν με το xenomorph αυτο καθαυτο, δηλαδη το "origin" του - που συνειδησιακα ηδη εχω πεταξει στα σκουπιδια το "origin" που μας πλασαρετε εδω και δεν με αφορα οταν θα ξαναδω τα τρια πρωτα alien-, την παρουσια/δραςη του στη ταινια και τη οψη του, ειναι τουλαχιστον θλιβερo και σαν συλληψη και σαν εκτελεση...ο Σκοτ ειναι καιρος γενικα να παρατησει το σινεμα γενικοτερα...δε προσφερει τιποτα πια-γτ παιρνει οτι σεναριο του πλασαρουν και δεν επιλεγει σαν δημιουργος-, he pulls a george lucas on alien τωρα και αν ειναι να ξαναγυρισει κι αλλες ταινιες prequel της ταινιας του 1979, οχι, απλα οχι...πραγματικα ευτυχως που και δε σκηνοθετει το blade runner αλλα και οτι υπαρχει και ενας πραγματικος συγχρονος δηημιουργος πισω απο τη καμερα του καινουριου και οχι κανενα στουντιακο ανδρεικιλο... Ακομα και το ressurection που ηταν μια κακη ταινια,ειχε πραγματα οπως την υποβρυχια σκηνη που μπορω να μνημονευσω... Αυτο δεν ειχε πραγματικα καμια νομιζω...και σιγουρα αν ζοριστω να βρω μια, δεν θα περιεχει επουδενι το στεναχωρο μιζερο πραγμα που βαφτισαν xenomorph εδω... 1
redhotstef Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Alien ressurection ηταν η καλυτερη ταινια απο ολα τα alien, To 1 και αυτα με τα predators επισης. Το promytheφς δεν μ αρεσε ειχε αναπαντητα θεματα. Την τωρινη που λετε θελω να τη δω αλλα με αυτα που διαβαζω θα περιμενω σε dvd. Αν και πιστευω θα μου αρεσει. Διαβαζω οτι δεν σας αρεσουν πλανα κλπ , φανταζομαι διοτι πλεον εχετε εξικιωθει με τον εξωγηινο.. Φανταζομαι ολοι μας θα ειδαμε πως γυριστικαν οι προηγουμενες ταινιες , θα ειδαμε πως φοριεται η αποκριατικη στολη, λειπει κατι το καινουριο.. Αυτο το μυστηριο που λετε σας αρεσε στο alien 1 ειναι διοτι βλεπατε κατι καινουριο τοτε, για πρωτη φορα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Γενικα νομιζω οτι σχετιζοταν με το xenomorph αυτο καθαυτο, δηλαδη το "origin" του - που συνειδησιακα ηδη εχω πεταξει στα σκουπιδια το "origin" που μας πλασαρετε εδω και δεν με αφορα οταν θα ξαναδω τα τρια πρωτα alien-, την παρουσια/δραςη του στη ταινια και τη οψη του, ειναι τουλαχιστον θλιβερo και σαν συλληψη και σαν εκτελεση...ο Σκοτ ειναι καιρος γενικα να παρατησει το σινεμα γενικοτερα...δε προσφερει τιποτα πια-γτ παιρνει οτι σεναριο του πλασαρουν και δεν επιλεγει σαν δημιουργος-, he pulls a george lucas on alien τωρα και αν ειναι να ξαναγυρισει κι αλλες ταινιες prequel της ταινιας του 1979, οχι, απλα οχι...πραγματικα ευτυχως που και δε σκηνοθετει το blade runner αλλα και οτι υπαρχει και ενας πραγματικος συγχρονος δηημιουργος πισω απο τη καμερα του καινουριου και οχι κανενα στουντιακο ανδρεικιλο... Ακομα και το ressurection που ηταν μια κακη ταινια,ειχε πραγματα οπως την υποβρυχια σκηνη που μπορω να μνημονευσω... Αυτο δεν ειχε πραγματικα καμια νομιζω...και σιγουρα αν ζοριστω να βρω μια, δεν θα περιεχει επουδενι το στεναχωρο μιζερο πραγμα που βαφτισαν xenomorph εδω... Ναι κι εγω την υποβρύχια σκηνή θυμάμαι μόνο από το 4! Α, και τη Ripley να παίζει μπάσκετ Σχετικά με το origin... εμένα μου άρεσε το concept οτι ουσιαστικά ο άνθρωπος είναι έμμεσα υπευθυνος για τη δημιουργία τους (εν μέρει καθώς στο prometheus φάνηκε οτι προυπήρχαν). Δηλαδή ό άνθρωπος δημιούργησε τα androids (David) και με τη σειρά του δημιούργησε τα Alien. Στην ουσία δλδ, εμείς είμαστε υπευθυνοι για τον αφανισμό τόσο των engineers όσο και τον δικό μας. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Alien ressurection ηταν η καλυτερη ταινια απο ολα τα alien, To 1 και αυτα με τα predators επισης. Κρατάω το 1, για τα υπόλοιπα (A:Res, AvPs) : 2
redhotstef Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ναι κι εγω την υποβρύχια σκηνή θυμάμαι μόνο από το 4! Α, και τη Ripley να παίζει μπάσκετ ] Μονο εμενα με συγκινησε ο τροπος που πεθανε το τερας στο τελος; Αναισθητοι ειστε; Μου εκανε εντυπωση αυτη η σκηνη, δεν ηξερα οτι μπορει να πεθανεις ετσι στο διαστημα..
snake_plissken2112 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ναι κι εγω την υποβρύχια σκηνή θυμάμαι μόνο από το 4! Α, και τη Ripley να παίζει μπάσκετ Σχετικά με το origin... εμένα μου άρεσε το concept οτι ουσιαστικά ο άνθρωπος είναι έμμεσα υπευθυνος για τη δημιουργία τους (εν μέρει καθώς στο prometheus φάνηκε οτι προυπήρχαν). Δηλαδή ό άνθρωπος δημιούργησε τα androids (David) και με τη σειρά του δημιούργησε τα Alien. Στην ουσία δλδ, εμείς είμαστε υπευθυνοι για τον αφανισμό τόσο των engineers όσο και τον δικό μας. To concept του σποιλερ, αν ειχε δουλευτει λιγο διαφορετικα -και σε αλλες εποχες σιγουρα- θα το εβλεπα πιο θετικα -που και παλι δε θα το δεχομουν-.. Ετσι οπως το ειδα σε προμηηθεα και αυτο εδω το καινουριο χαλι, ειναι υπερβολικα απλοικο και ιδανικο μονο για τα σημερινα αμερικανικα κοινα των μουλτιπλεξ δλδ που χορταινουν με μαρβελ και φραντσαιζεζ κτλ Δεν μπορω τετοιους προφανης παιδικους συμβολισμους να τους δεχθω απο μια ταινια που θελει να ειναι στο ιδιο συμπαν με το αλιεν του 1979... Το ολο κλου του αλιεν ηταν τοτε οτι υπηρχε μια δυναμη στο συμπαν, η οποια λογω της αγνωστου προελευσεως της, δημιουργουσε τρομο και δεος και παραληλλα υπενθυμιζε οτι μεσα σε ενα χαοτικο συμπαν, ο ανθρωπος ειναι ενα τιποτα απεναντι στο σκοταδι που φερνει μαζι του αυτο το συμπαν (χονδρικα )...αυτο το οριτζιν του σποιλερ, που αντικαθιστα υποτιθεται το παλιο, ε το βρισκω ακομα στεναχωρα φτωχο και παιδικο... θα μπορουσα να το δεχθω σε ενα εργο το οποιο δε με ενδιεφερε και θα το εβλεπα για τη φαση και να περασω ενα αναιμακτο διωρο χωρις πολυ σκεψη μονο εκρηξεις, λιγο τρομο και ψευτοχολυγουντιανη διανοηση, αλλα οχι σε ενα εργο που σχετιζεται με το αλιεν του 1979... =/ 2
gavros10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ^ Ο ανθρωπος ειναι εγωιστικο ον, νομιζει οτι ολα γυρνανε γυρω απο αυτον. Δεν ειναι παιδικος τροπος σκεψης. Μολις εστερνιστεις την φυση σου, αυτα κανεις
snake_plissken2112 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Nαι δεν αμφισβητω τη φυση του ανθρωπου, αλλα τον υπεραπλοικο, υπερ του δεοντος προφανη και σχεδον παιδικο συμβολισμο που προσπαθει να μας περασει ο σκοτ εδω αυτη τη φυση (το οποιο εχει δωθει πολλακις απειρως πιο ουσιαστικα σε αλλες ταινιες ).... Συν οκ, το επακολουθο, δλδ το οτι καταστρεφει ολη την ουσια του αλιεν, οπως περασε με την ταινια του 1979, με αυτο το οριτζιν... Τεσπα, πολλα ποστς για μια ταινια που νομιζω εχω σχεδον ξεχασει 4 μερες μετα το 90% της
gdriver Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 θα ήθελα πολύ να δω πως θα συνδέσουν τις τωρινές ταινίες με τις παλιές. στην πρώτη ταινία του 1979 το xenomorph υπάρχει στο διαστημόπλοιο του «μηχανικού» πολλά πολλά χρόνια πριν. θα ήθελα να δω πως θα το συνδέσουν αυτό το prequel αφού ο david το φτιάχνει , άρα ακυρώνουν την ύπαρξη του αυτομάτως στο πρώτο alien.
Skylined Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Υποθέτω ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ εξέτασε διάφορα σενάρια για το Covenant και διάλεξε το πιο εύκολο να γυρίσει 2
Mr.Basil Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δεν το πιστεύω αυτό, μάλλον το αντίθετο. Πιστεύω ότι διάλεξε τη δυσκολότερη, Δεν έχτισε τέτοιο όνομα με εύκολες ταινίες. Έχουν περάσει και τα χρόνια και δεν έχει πάρει ακόμα όσκαρ. Μπορεί να ελπίζει σε κανένα δώρο.
qspock Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Συγκριτικα με τα Αllien 1 και 2 (τα μονα της προκοπης) τι λεει?
kostool13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δεν το πιστεύω αυτό, μάλλον το αντίθετο. Πιστεύω ότι διάλεξε τη δυσκολότερη, Δεν έχτισε τέτοιο όνομα με εύκολες ταινίες. Έχουν περάσει και τα χρόνια και δεν έχει πάρει ακόμα όσκαρ. Μπορεί να ελπίζει σε κανένα δώρο. Το visual κομμάτι το έχει σαφώς, αλλά μετά από τόσα και τόσα flukes, έχοντας να επιδείξει μόνο δύο πραγματικά σπουδαίες ταινίες (Alien & Blade Runner) πιο πολύ τείνω να πιστεύω ότι "έτυχαν" παρά ότι "πέτυχαν".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα