Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα η ταινία; http://www.imdb.com/title/tt2316204/releaseinfo QFE
skiabox Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 http://www.cinemametropol.gr/moviescoming.asp?id=702 ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Στο Village έχουν προσεχώς το Pirates που είναι στις 25, αλλά όχι αυτό που είναι στις 18, έλεολ...
skiabox Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Γενικά για κάποιο λόγο θα παιχθεί σε περιορισμένες αίθουσες ανά την Ελλάδα. Λάρισα - Βόλο για παράδειγμα δε θα παιχθεί καθόλου.
firewalker Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Στο Village έχουν προσεχώς το Pirates που είναι στις 25, αλλά όχι αυτό που είναι στις 18, έλεολ... Το βλέπω συχνά αυτό ανά φίρμα κινηματογράφων. Κάτι πρέπει να παίζει με την αγορά των ταινιών.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 yay, εμφανίστηκε και στο Village, 18 Μαΐου...
KilliK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 εχει διδακτορικο στην μηχανολογια και στην αστροπλοια, προφανως. https://www.youtube.com/watch?v=d8LJSuO4aXA
Skylined Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Αρκετά καλή ταινία, αλλά στερείτε κάτι το συγκλονιστικο για όποιον έχει δει τα παλιά τα οποία δε φτάνει ούτε με σφαίρες. Δε θα χασετε τίποτα ιδιαίτερο αν δε τη δειτε στο σινεμά, μη πιστεύετε τα teaser και τα διαφημιστικά. Για κανα rental ή θειο σε δυο μήνες είναι ότι πρέπει. Το τεράστιο μείον για μένα είναι ότι ούτε καν επιχειρεί να απαντήσει στο μεγαλο θέμα που άφησε ξεκρέμαστο το Prometheus, αυτό των engineers, οι οποίοι είναι αμφίβολο ως και απίθανο ότι θα ξαναεμφανιστούν. Αν οι δυο ταινιες που ακολουθούν μετά το covenant κινηθούν στο ίδιο κλίμα, θα είναι ψιλοβαρετές όσο καλά και αν τις γυρίσει ο Ridley Scott. Σαν ταινία καλύτερη από το Prometheus, αλλά το Prometheus ήταν μακράν πιο ενδιαφέρον btw τίποτα από το teaser δυο δημοσιευσεις παραπανω δεν υπάρχει στην ταινία
snake_plissken2112 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 και γώ προχτές avant τελικά Θα είμαι λίγο πιο αυστηρός γιατί: το alien μαζί με το blade runner + το Stalker του Ταρκόφσκυ + το Brazil του Gilliam + το ΕΤ είναι μάλλον οι αγαπημένες μου top-5 ταινίες sci-fi ever... οι οποίες μπορεί να αλλάξουν σειρά και πχ να μπεί κάποια στιγμή το Solaris ή το PLanet of th Apes (το original) ή το Fantastic Planet του Λαλούξ ή το 2001, αλλά σίγουρα, 110% τα alien + blade runner δε θα φύγουν από το τοπ5 με τίποτα...και τα δύο του Ridely Scott, ενός σκηνοθέτη που για μένα, αν η καριέρα του σταματούσε στο Thelma and Louise θα ήταν από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες ever, αλλά η καριέρα του στα 90ς-00ς και μέχρι σήμερα, με αφήνει παγερά αδιάφορο συγκριτικά με την 70ς-80ς πορεία του... Το alien του 1979 -το οποίο μου αρέσει ασυγκρίτως περισσότερο το aliens του Cameron, καμία απολύτως σχέση/αν και στο παραλλήρημα του τοπ-κάτι το aliens μπαίνει 20άδα ανετα γτ είναι περιπετειάρα- θεωρώ ότι είναι ορόσημο στο χώροκαι δεν έχει νόημα ούτε να κάτσω να γράψω κατεβατό ούτε να εκθειάσω παραπάνω από όσο έχει εκθειαστεί ήδη, το πόσο σπουδαία ταινία είναι... το Prometheus, ήταν για μένα ένα πανέμορφο σκουπίδι, καταπληκτικά φωτογραφισμένο και με όμορφα πλάνα, αλλά μετριότατη σκηνοθεσία, οριακά ανεκτό cast και παντελώς απαράδεκτο σενάριο και κεντρικό στόρυ... τα κακά του πολλά, αλλά το κυρίαρχο για μένα ήταν η λογική στην οποία μπήκε εξαρχής, δλδ 30 χρόνια μετά ''να δώσει απαντήσεις'' σε ένα από τα πιο τρομακτικά σκηνικά σε ταινία τρόμου ever, αυτό του space jockey, του σκάφους του, των αυγών, την προέλευσή τους, το πώς βρέθηκαν σε αυτή τη κατάσταση από το νοστρομο κτλ... κοινώς να αφαιρέσει το μυστήριο που έκανε το πρωτότυπο alien μυθικό σχεδόν και να προσπαθήσει να βάλει σε καλούπι το άγνωστο...το οποίο άγνωστο συνήθως είναι και η αρχέγονη πηγή τρόμου για το οτιδήποτε... το covenant δεν το περίμενα με ανυπομονησία, ούτε μου γέμισε το μάτι εξαρχής, ίσα ίσα μου φαινόταν μια κόπια των alien/aliens με λίγο από Prometheus, δλδ αντιγραφη/αντιγραφη με λιγο από σκατά οπότε δε σκόπευα να το δώ και σινεμά, αλλά αφού βρέθηκε πρόσκληση κομπλέ... λοιπόν η ταινία ήταν σκατά vol2 AΠΛΑ ένα τσικ ίσως καλύτερο, γτ ο ρόλος του Φασμπεντερ είναι καλύτερος, ο Ντάνυ Μακμπράηντ είναι πολύ καλός και έχει τουλάχιστον gore-ίλα όπου ναι, ειναι ενα φτηνο τρικ για να αποσπα το θεατη απο το προβληματικο σεναριο αλλα οκ, ο Προμηθεας δεν ειχε ουτε αυτο να πείς ότι έστω οκ, καβλαντίσαμε στο σινεμά και πέρασε η ώρα ευχάριστα Η ιστορια ειναι μια συνεχεια του Προμηθεα με λιγο απο alien κα aliens, ιδια ατμοσφαιρα και feeling με Προμηθεα, το σενάριο ακρως προβλεψιμο και κλισε, το συνολο του cast αδιαφορο και απλως αναλωσιμο, τα νεα xenomorphs και σια οριακα ντροπή για τη παρακαταθηκη που αφησε ο Γκιγκερ, τα εφε εντυπωσιακα αν και αψυχα, οι φιλοσοφικές αναζητήσεις παντελώς παιδικής λογικής και τέλος το φινάλε ψιλοαπαράδεκτο -εφόσον δλδ η ταινια αποσκοπει και σε ενηλικο κοινο εκτος αμερικης-... και εννοείτε σκηνοθετικά καμία σχέση με το πρωτότυπο αργό και εφιαλτικό alien, που έπαιζε με φωτισμούς και εντυπωσιακά σκηνικά αργόσυρτα και βασανιστικά...εδώ alien in your face όλη την ώρα, γρήγορος ρυθμός χωρίς ανάσα, γεγονότα απανωτά και ακραία κακό pacing... Overall δε μετάνιωσα που το είδα τζάμπα, για σινεμα είναι μόνο αν αρέσουν σε κάποιον τα εφέ και του άρεσε ο Προμηθέας -που δεν είμαι σίγουρος αν θα του αρέσει αυτό διότι όλο το ΄''μυστήριο'' με τους engineers (αστείο και πάλι όταν μιλάμε για τον Προμηθέα αλλά οκ) όχι μόνο δεν γίνεται οδηγός της πλόκής, αλλά πετιέται στα σκουπίδια με το καλημέρα- και απλά θα το πρότεινα στους μη φανς για ένα σάπιο βράδυ σκοτώματος βαρεμάρας με μια χαζομάρα που θα ξεχάσεις στο γυρισμό για το σπίτι μετά... γενικά πάντως, στενάχωρο που αυτή η μόδα των prequels σε συνδιασμό με την μεγάλη ηλικία -και το ξεκούτιασμα - έχουν σχεδόν απογυμνώσει από κάθε φερεγγυότητα το όνομα του Scott... μόνο το Martian μπορώ να σκεφτώ ως ψιλοαξιόλογη ταινία του, από το 1992 και μετά, άντε και το Gladiator επειδή είχε μεγάλο fun value... όλα τα υπόλοιπα, εντυπωσιακά οπτικές και καλοσκηνοθετημένες μετριότητες και κάτω...και δείχνει πλέον να μην σέβεται ούτε καν το παρελθόν του με αυτές τις αηδίες που προσπαθεί να πλασάρει σαν alien mythology movies...τουλάχιστον στο μυαλό μου, υπάρχει μόνο το alien και aliens (και το 3 σε μικρότερο βαθμό), όλα τα άλλα τα αντιμετωπίζω σαν fan made non canon σαχλαμάρες angry rant τέλος, αλλά κυρίως γιατί πραγματικά αγαπάω αυτές τις 2 πρώτες καταπληκτικές, αριστουργηματικές ταινίες και δε θέλω τίποτα να αγγίζει την υστεροφημία τους 2
Skylined Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ότι και να πεις, θα πάνε να τη δούνε ούτως ή άλλως. Πάντως σαν αυτόνομη ταινία για κάποιον που δεν έχει καμία προηγούμενη γνωριμία με το Alien σύμπαν βλέπεται άνετα, ακόμα και στο σινεμά. Μπορεί να αρέσει και σε όσους έχουν δει μόνο το Prometheus, μπορεί και όχι, γιατί πέταξε στα σκουπίδια το πιο σημαντικό κομμάτι της ταινίας και τα ερωτήματα που άφησε ανοικτά. Αυτή η σεναριακή υπεκφυγη δε μου άρεσε καθόλου, αντί να πατήσει στην προηγούμενη και να δείξει κάτι πρωτοποριακό, τουλάχιστον σεναριακά, διάλεξε τον εύκολο δρόμο της επανάληψης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα