skiabox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Κάτσε βρε, ακόμα δεν την είδαμε. Αυτές είναι έπη από πριν φίλε. 1
tzizzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 ειναι ξεχωριστη ταινια ή θεωρειται ως Prometheus 2 ?
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ειναι ξεχωριστη ταινια ή θεωρειται ως Prometheus 2 ? Κάτι ανάμεσα, σαν το rogue 1.
tzizzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 α κομπλε γιατι περιμενω Prometheus 2 εδω και κατι χρονια
skiabox Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Prometheus για μένα είναι η καλύτερη sci-fi ταινία όλων των εποχών. 1
liakinen Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Prometheus για μένα είναι η καλύτερη sci-fi ταινία όλων των εποχών. Μάλλον δεν θα έχεις δει και πολλές. 4
tzizzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 συμφωνω με skiabox και εχω δει οτι sci-fi εχει κυκλοφορησει
liakinen Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 συμφωνω με skiabox και εχω δει οτι sci-fi εχει κυκλοφορησει Έχεις δει δηλαδή 2001 a space odyssey, blade runner, solaris (1972), T2, the matrix, metropolis και άλλες τόσες που βαριέμαι να γράψω και το prometheus είναι η καλύτερη όλων των εποχών;
tzizzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 τωρα σοβαρα? ναι τα εχω δει ολα και το κονσεπτ/ιδεα που βασιζεται το σεναριο του PROMETHEUS ταυτιζεται με την δικη μου αποψη σχετικα με διαστημα/ανθρωποτητα/δημιουργια καταλαβαινεις οτι το να σου αρεσει καποια ταινια απο αλλες ειναι υποκειμενικο ε? δε γινεται να αρεσουν οι ιδιες σε ολους
liakinen Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 τωρα σοβαρα? καταλαβαινεις οτι το να σου αρεσει καποια ταινια απο αλλες ειναι υποκειμενικο ε? δε γινεται να αρεσουν οι ιδιες σε ολους Μόνο σοβαρά γράφω. Το θέμα της υποκειμενικότητας είναι αυτονόητο δεν χρειάζεται το ερωτηματικό που έβαλες. Η ιδέα και να ήταν καλή η εκτέλεση της δεν ήταν και αυτό δεν είναι υποκείμενο αλλά κοινή παραδοχή.
tzizzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 ναι ρε μαν εμεις ναμαστε καλα και αστους αυτους να βγαζουν ταινιες να γουσταρουμε
liakinen Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχω κάποιο θέμα και ούτε θεωρώ σκουπίδια αυτές τις ταινίες. Άνω του μέσου όρου είναι και μάλιστα τις απολαμβάνω. Προχθές είδα σε 1080p πάλι το prometheus. Είναι ταινίες που δεν τις βαριέμαι ούτε στην TV. Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι χαλάει λίγο ο μύθος που έχουν αφήσει οι πρόγονοι τους. Πχ γουστάρω που θα βγει νέο Blade Runner και δεν βλέπω την ώρα να το δω, όμως μέσα μου έχω μία αίσθηση περίεργη που μου λέει μήπως είναι μάπα, αρπαχτή κτλ 2
KilliK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=EkXgRlRao5I 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 o Dr Manhattan θα τους ξελασπώσει?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Idk αλλα σίγουρα δεν θα είναι ο McBride 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα