Προς το περιεχόμενο

Alien: Covenant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

3.5 ευρω ειναι καθε Τετάρτη, ομως νομιζω πρεπει να ειστε δυο ατομα.

Για την Cosmote, για Vodafone ή με Alpha Bonus πόντους όχι...

Επίσης δεν είναι πλέον 1+1 αλλά 50%, οπότε πας και μόνος σου με το μισό.

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν να πάω να το δω σε τοπικό σινεμά οταν παιζόταν. Εδω δεν έχουμε Odeon, Village ενα τοπικό σινεμά που πρόσφατα άλλαξε διεύθυνση έχουμε και απο 10 ευρω που δίναμε πέρσι για 3D-2D ταινια πηγε στα 7.5 ευρώ αρα μαλλον ευτυχώς γλίτωσα τα λεφτά μου διαβάζοντας από δω κι από κει οτι η ταινία εν ολίγοις ειναι ψιλομαπα.

Δημοσ.

Αυτος ο Fassbender βλεπω να γινεται ο καινουργιος Michael Caine-Morgan Freeman-Samuel Jackson γιατι τον βλεπω να παιζει παντου.....

Όντως. Τον είχα για καθαρό Ιρλανδό, αλλά είναι και μισός Γερμανός. Έχασε λίγο τον σεβασμό μου όταν σε μια εκπομπή μπροστά στον Ντε Νίρο, τάχα μου μπορούσε να μιμηθεί αυτόν και άλλους «παλαιούς» ηθοποιούς. Πλήρης αποτυχία. Cringe. Αλλά εν πάση περιπτώσει, ο τύπος ξέρει να διαλέγει γυναίκες. Ο τύπος μου, μικροκαμωμένες με πολύ γλυκό/όμορφο προσωπάκι

%C2%A9locari.jp-1.jpg

Δημοσ.

. Αλλά εν πάση περιπτώσει, ο τύπος ξέρει να διαλέγει γυναίκες. Ο τύπος μου, μικροκαμωμένες με πολύ γλυκό/όμορφο προσωπάκι

Παρα πολυ ενδιαφερον το παραπανω Off topic,τρομερη σχεση εχει με την ταινια alien :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την είδα χτες, τι μαλακία θεέ μου.δεν υπήρχε λόγος να βγει.δεν μάθαμε τίποτα ούτε έδειξε πως άλλαξε από Ντέιβιντ σε Γουόλτερ στο τέλος

Δημοσ.

Την είδα χτες, τι μαλακία θεέ μου.δεν υπήρχε λόγος να βγει.δεν μάθαμε τίποτα ούτε έδειξε πως άλλαξε από Ντέιβιντ σε Γουόλτερ στο τέλος

Γενικά μάθαμε λίγα. Μας δημιούργησε περισσότερα ερωτήματα η ταινία απο ότι απαντήσεις.

Δημοσ.

fail σε γενικές γραμμές και το covenant και το life. Πολλά κενά τρύπες και κοιλιές.. Ιδιαίτερα το alien σε πολλές σκηνές έδειχνε την προχειρότητα και την βιασύνη να τελειώσει η παραγωγή να βγει στο πανί. Κρίμα. Γιατί και οι ηθοποιοί ήταν κορυφαίοι και η μουσική και φωτογραφία ήταν πανέμορφη και ατμοσφαιρική. Αν ρε παιδί μου δεν έχει όρεξη και φαντασία ο σκηνοθέτης μια σκηνή να πάει στραβά καταστρέφει όλη την ταινία σχεδόν. Κρίμα...

Με βαρεμάρα τις είδα και τις 2 ταινίες ως το τέλος. Ως την μέση κάτι πήγαινε να γίνει.. μετά την μέση μεγάλη κατηφόρα... Ευτυχώς που δεν "πλήρωσα" για να τις δω....:P

Δημοσ.

Εχει και ας το πούμε κρυφά hint τόσο για engineers/σύνδεση με τα επόμενα Alien/s αλλά και γιατί μουρλαθηκε έτσι ο ρομποτακιας.

Θα δω αν κάποια στιγμή τα μαζέψω σε μια λίστα να κάνουμε συζήτηση περι Alien franchise

Δημοσ.

Όντως. Τον είχα για καθαρό Ιρλανδό, αλλά είναι και μισός Γερμανός. Έχασε λίγο τον σεβασμό μου όταν σε μια εκπομπή μπροστά στον Ντε Νίρο, τάχα μου μπορούσε να μιμηθεί αυτόν και άλλους «παλαιούς» ηθοποιούς. Πλήρης αποτυχία. Cringe. Αλλά εν πάση περιπτώσει, ο τύπος ξέρει να διαλέγει γυναίκες. Ο τύπος μου, μικροκαμωμένες με πολύ γλυκό/όμορφο προσωπάκι

%C2%A9locari.jp-1.jpg

Ποια ειναι η κορασιδα?

Δημοσ.

Καλη αλλα οχι και μικροκαμωμενη που λεει ο απο πανω..........μικροκαμωμενη ειναι η ariana grande που δεν ξεπερναει το 1,55(θεα)

Δημοσ.

Το ειδα χθες. Ψιλοχαλια καστ πλην Fassbender (οτι καλυτερο ειχε να δειξει η ταινια), αδιαφορη η εξελιξη του εργου και οι χαρακτηρες, μυξοκλαμα απο την αρχη και ενα twist που το βλεπεις απο μιλια μακρια.

Δημοσ.

%C2%A9locari.jp-1.jpg

_Theo_ approves... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...