Προς το περιεχόμενο

Alien: Covenant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοείς σε εξέλιξε η ιστορία; Ησουν larva ή facehugger και μόλις την είδες έγινες alien; 

Χαχα, εξέπληξε ηθελα να γράψω.

• Like 1
Δημοσ.

Προσεχτε μην τυφλωθειτε μονο με αυτη την ποιοτητα εκτος οτι δεν βλεπετε την ταινια αλλα τμημα αυτης ...

• Like 1
Δημοσ.

@redhotstef

Ο θείος David.

Ε τι να κάνουμε... και πάλι σ' αυτήν την ποιότητα μια χαρά βλέπεις την πλοκή της ταινίας. Προσωπικά σπάνια βλέπω ταινίες από τον θείο σε Cam κτλ, περιμένω να βγει σε HD αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις που δεν μπορώ να περιμένω.

Δημοσ.

Εγω ειδα στο θειο τοτε τους power rangers και χαρηκα που δεν εκλαψα τα 7 €. Αλλα το alien θα ηθελα να το ξαναδω αε αριστη αναλυση αυτη τη φορα. Θα αξιζε αν την εβλεπα στο σινεμα και 7 και πανω ευρω.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι σηκώνονται μερικοί να πάνε για κατούρημα και μπαίνουν μες το πλάνο και για μια στιγμή νομίζεις ότι βλέπεις κάποιον στην ταινία. Σε αυτό που είδα την ώρα που δείχνει τον πλανήτη όπου προσεδαφίζονται σηκώνεται κάποια όταν περνούσε το σκάφος και φαίνεται σαν κάτοικος του πλανήτη που περπατάει στο βουνό.

Alien_Covenant_2017_HD-_TS_x264-_CPG.mkv

• Like 2
Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι σηκώνονται μερικοί να πάνε για κατούρημα και μπαίνουν μες το πλάνο και για μια στιγμή νομίζεις ότι βλέπεις κάποιον στην ταινία. Σε αυτό που είδα την ώρα που δείχνει τον πλανήτη όπου προσεδαφίζονται σηκώνεται κάποια όταν περνούσε το σκάφος και φαίνεται σαν κάτοικος του πλανήτη που περπατάει στο βουνό.

Alien_Covenant_2017_HD-_TS_x264-_CPG.mkv

Τελευταία φορά που μου το έκανε αυτό άτομο στο σινεμά του πέταξα παγάκια από την coca cola

Δημοσ.

Ε τι να κάνουμε.

Να πατε cinema ειναι η προφανης απαντηση. Και αν φοβαστε οτι η ταινια θα ειναι πατατα υπαρχουν και τα μισα εισ. απο village και Odeon.

Με ξεπερναει που εν ετη 2017 αυτο που βλεπω και γραφεται συνεχεια ειναι ή ταινια day one ή θειος λες και δεν υπαρχουν αλλες επιλογες.

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχουν κι άλλες επιλογές. CAM,TS,TC,DVDSCR, PPVRIP, R5.

Δεν θα ρωτήσω το φορουμ αν θα δω, ποια ταινία θα δω, από που και σε ποια ποιότητα. Χαλαρώστε λιγάκι.

Δημοσ.

Εγώ δεν γκρίνιαξα ούτε για την ποιότητα, ούτε για αυτούς που μπαίνουν μπροστά στην οθόνη. Συμβιβάζομαι με αυτό που βρίσκω αφού δεν πήγα στο σινεμά. Άσε που όπως γράφει ο φίλος παραπάνω αυτό συμβαίνει και στο σινεμά. Τέλος το offtopic από μένα.

Δημοσ.

Σε πολυ μικρα cinema ισως να συμβαινει αυτο(να περναει ο αλλος μπροστα απο τον προβολεα). Στα πιο μεγαλα cinema προφανως και ειναι αδυνατον λογω σχεδιασμου της αιθουσας.

Δεν κοροιδευω την οικονομικη κατασταση του καθενος και ισα ισα που γιαυτο το λογο και ανεφερα και τα φθηνοτερα εισιτηρια.

Ε τι να κάνουμε...

Ουτε εγω ειπα οτι εγινε αναφορα στην ποιοτητα της ταινιας. Εγω το παραπανω συγκεκριμενα σχολιασα. Δεν ειναι δα και τοσο ειδος πολυτελειας να πας με 3.5ευρω cinema αυτο ειπα.

Τελος για να κλεισω και το παραπανω σχολιο περι rip. Ο καθενας βλεπει οπως θελει την ταινια.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να νιωθουμε και υπερηφανοι(σε σημειο να ειναι επιλογες αξιες αναφορας)παρανομοι μεθοδοι.

Για το power rangers πχ που αναφερθηκε προσωπικα αφου ειδα απο τις εντυπωσεις του κοσμου οτι η ταινια γενικα ειναι αναμενομενα πατατα/μαπα,οχι μονο δεν την ειδα στο cinema αλλα γενικα την προσπερασα.

Ουτε για δωρεαν δεν αξιζει,καλυτερα να δω κατι αλλο ποιοτικοτερο.

Εγω ειδα στο θειο τοτε τους power rangers και χαρηκα που δεν εκλαψα τα 7 €.

• Like 2
Δημοσ.

3.5 ευρω ειναι καθε Τετάρτη, ομως νομιζω πρεπει να ειστε δυο ατομα. Αν θελω να παω μονος δεν υπαρχει επιλογη, πρεπει να δωσω 7. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο.

Σχετικα με τη ταινια, που λετε θα βγει σε ενα δυο τρια χρονια νεο αλιεν συνεχεια του 2, τοσο δυσκολο ειναι να την βγαλουν φετος;

Εδω για την τωρινη ταινια περιμεναν ποσο; Τρια χρονια και εδω και τελικα η πλειοψηφια του κοσμου πιστεύει οτι ειναι πατατα με χαλια σεναριο κλπ. Οποτε ποιο το νοημα της αναμονης οταν ξερεις οτι η ταινια σου δεν θα παρει οσκαρ πχ;

Ηδη ο καθενας μας εχει ετοιμο σεναριο για μελλοντικη ταινια που να εξηγει τα πάντα, ο καθενας πας πιστευει οτι θα εκανε παταγο αν εβγαινε η φαντασια μας στο γυαλι.

Εν ετη 2017 ειναι πανευκολο να φτιαξεις ακομα και σειρα, Alien. Πολλα επεισοδια των xfiles για την εποχη τους ειχαν και γαμ@ τα εφε για παραδειγμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...